Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
Πριν βγει η προκυρηξη ειχα αμφιβολιες αλλα τωρα ησυχασα καπως παλι καλα. Με αυτα τα μορια δε θελω να γινω ομαδαρψχης κτλ απλα να ρθω καπου κοντα στον τοπο κατοικιας μου!2η φορα εδωσα παιδια το θελω πολυ και γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Ο αρχηγός οι διμοιρίτες και οι ομαδάρχες στη σχολή δέν κάνουν και σκοπιές.

KΑλο αυτο αλλα σιγουρα εχουν περισσοτερες ευθυνες πανω τους. Τωρα περιμενω να κανω τις εξετασεις (αγωνισματα, υγειονομικες, ψυχομετρικα) κ εχω μια μικρη επιφυλαξη μπας κ με βρουν τπτ αν και πιστευω ειμαι 100% φυσιολογικος.
Παντως με συνεπερνει πολυ η ιδεα να ανηκω στην εννομη ταξη, εχω εξασφαλισει και το μελλον μου οικονομικα δηλαδη τι αλλο να θελω!
Παντως με συνεπερνει πολυ η ιδεα να ανηκω στην εννομη ταξη, εχω εξασφαλισει και το μελλον μου οικονομικα δηλαδη τι αλλο να θελω!
Έλα ντε...
Καλα οχι οτι σωθηκες με τον μισθο που θα παίρνεις αλλα τουλαχιστον θα ζεις χωρις την αβεβαιωτητα αν θα δουλεύεις τον επόμενο μήνα. Οι περικοπες ειναι πολλες κ αναμένοντε περισσοτερες ! Ερχοντε δυσκολες μέρες οχι μονο για τους δημοσιους υπαλληλους - σωματα ασφαλειας αλλα για ολους του Ελληνες ! Μην σε απογοητευω κιολας... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !Pattakos έγραψε:KΑλο αυτο αλλα σιγουρα εχουν περισσοτερες ευθυνες πανω τους.Τωρα περιμενω να κανω τις εξετασεις (αγωνισματα, υγειονομικες, ψυχομετρικα) κ εχω μια μικρη επιφυλαξη μπας κ με βρουν τπτ αν και πιστευω ειμαι 100% φυσιολογικος.
Παντως με συνεπερνει πολυ η ιδεα να ανηκω στην εννομη ταξη,εχω εξασφαλισει και το μελλον μου οικονομικα δηλαδη τι αλλο να θελω!
Πιστευετε πως υπαρχει περιπτωση να ανεβουν τα μορια για αστυφυλακων... ;
Ναι, ίσως να ξεπεράσει και την ιατρική Αθήνας...
Μπα μεχρι εκει δν φτανει... Δηλαδη δεν υπαρχει καμια περιπτωση...
marine έγραψε:Εκανα μια ερωτηση:
Ξερετε τι παιζει για 10%;
τι θες να μαθεις ακριβως να σου πω...
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
lefterisg έγραψε:Ναι, ίσως να ξεπεράσει και την ιατρική Αθήνας...

- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
φιλε 1000% θα πεσουν, θεωρω Γυρω στα 13000fc5 έγραψε:Πιστευετε πως υπαρχει περιπτωση να ανεβουν τα μορια για αστυφυλακων... ;
Με τιποτα φιλε μου δεν πεφτει στα 13000 η σχολη μιας και εχει πολυ αυξημενη ζητηση. Το πολυ να πεσει μεχρι 14.000 και αυτο δυσκολα !
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:θεωρω γυρω στα 13000. Ποσα εχεις ;GiwrgosL έγραψε:Που πιστευετε θα κυμανθει η βαση για την σχολη αστυφυλακων ;
14750 εβγαλα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες