Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
Συγνώμη! Έχω 2 Ερωτήσεις Οι τριτεκνοι Παίρνουν Κάποια Μόρια; Αν ναι, Πόσα; Αν Είσαι Ορφανός (η Ίδια Ερωτιση); Ευχαριστώ...
Ρε παιδιά για πείτε βαθμούς να δούμε πως τα πήγαμε. Εγώ 13815 γεν. Σειρά...
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Ρε παιδια απο οτι ακουσα απο τον αντριπρωπο των αστυνομικων υπαλληλων
στο οσο υπαρχουν ανθρωποι του alter αναφερει πως η χωρα εχει ελλειπψη 17000
αστυνομικων και πως τα σαββατοκυριακα μπορει να μην υπαρχει αστυνομια και πυροσβεστιη
ανα αναλογιστει κανεις την πτωση των σχολων και των τρομερων ελληψεων
θεωρητικα η βαση θα πεσει
παντως για την προκηρυξη δεν ειπε κατι συγκεκριμενο λετε να μην βγαλει φετος;
στο οσο υπαρχουν ανθρωποι του alter αναφερει πως η χωρα εχει ελλειπψη 17000
αστυνομικων και πως τα σαββατοκυριακα μπορει να μην υπαρχει αστυνομια και πυροσβεστιη
ανα αναλογιστει κανεις την πτωση των σχολων και των τρομερων ελληψεων
θεωρητικα η βαση θα πεσει
παντως για την προκηρυξη δεν ειπε κατι συγκεκριμενο λετε να μην βγαλει φετος;
Παει και η αστυφυλακων... Με 11,8 ουτε καθαριστρια σε τμημα δεν μπαινω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Να βγάλει έξω αυτούς που φυλάνε ηθοποιούς και μεγαλοδημοσιογράφους, που είναι χωμένοι σε κάποιο γραφιάκη, ή σε θέσεις άχρηστες και Θα δείτε οτι καμία έλληψη δέν θα υπάρχει.
απλώς τα βίσματα τώρα είναι παρα πολλά.
απλώς τα βίσματα τώρα είναι παρα πολλά.
Παιδια 13776 εβγαλα ειμαι και με τριτεκνους εχω ελπιδες;
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Η βασεις θα πεσουν (γυρω στα 12.000 προσωπικη αποψη αλλα μπορει και χαμηλοτερα) οχι μονο αστυφυλακων αλλα και σε αλλες στρατιωτικεσ. Οντος η αστυνομια εχει ελληψεις αλλα η θεσεις μπορει να καληφουν με εφ.
να πας να δωσεις τις δοκιμασιες (αθληματα και τετοια) δεν ξερεις ποτε τι γινεται.Γιαννης έγραψε:Παει και η αστυφυλακων... Με 11,8 ουτε καθαριστρια σε τμημα δεν μπαινω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Δεν νομίζω να πέσουν.
και λιγότερα άτομα θα πάρει, αλλα και ίσως περισότεροι την επιλέξουν λόγο οικονομικής κρίσης.
στα περσινά επίπεδα εγώ λέω, ίσως και παραπάνω.
και λιγότερα άτομα θα πάρει, αλλα και ίσως περισότεροι την επιλέξουν λόγο οικονομικής κρίσης.
στα περσινά επίπεδα εγώ λέω, ίσως και παραπάνω.
Ξερεις εσυ πολλους που να το πιανουν με την περσινη βαση; Εγω 15060 εχω...
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Οι βασεις θα πεσουν
παντως πρεπει να σκεφτουν πως για αυτα που γινονται δεν πρεπει να την πληρωνουν οι νεοι γιατι αυτοι θα γινου η νεα δυναμη της χωρας
παντως πρεπει να σκεφτουν πως για αυτα που γινονται δεν πρεπει να την πληρωνουν οι νεοι γιατι αυτοι θα γινου η νεα δυναμη της χωρας
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Η βασεις θα πεσουν (γυρω στα 12.000 προσωπικη αποψη αλλα μπορει και χαμηλοτερα) οχι μονο αστυφυλακων αλλα και σε αλλες στρατιωτικεσ. Οντος η αστυνομια εχει ελληψεις αλλα η θεσεις μπορει να καληφουν με εφ.να πας να δωσεις τις δοκιμασιες (αθληματα και τετοια) δεν ξερεις ποτε τι γινεται.Γιαννης έγραψε:Παει και η αστυφυλακων... Με 11,8 ουτε καθαριστρια σε τμημα δεν μπαινω
Μήπως ξέρουμε πού και πότε δίνονται αυτά τα αθλήματα; Χρειάζομαι τίποτα χαρτιά; Πείτε μου αν μπορείτε γιατί δεν γνωρίζω τίποτα.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
norica έγραψε:ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Η βασεις θα πεσουν (γυρω στα 12.000 προσωπικη αποψη αλλα μπορει και χαμηλοτερα) οχι μονο αστυφυλακων αλλα και σε αλλες στρατιωτικεσ. Οντος η αστυνομια εχει ελληψεις αλλα η θεσεις μπορει να καληφουν με εφ.να πας να δωσεις τις δοκιμασιες (αθληματα και τετοια) δεν ξερεις ποτε τι γινεται.Γιαννης έγραψε:Παει και η αστυφυλακων... Με 11,8 ουτε καθαριστρια σε τμημα δεν μπαινω
Μήπως ξέρουμε πού και πότε δίνονται αυτά τα αθλήματα; Χρειάζομαι τίποτα χαρτιά; Πείτε μου αν μπορείτε γιατί δεν γνωρίζω τίποτα.
Εδώ δεν ξέρουμε πόσα άτομα θα πάρει και εσύ ρωτάς για αθλήματα; Κάτσε να βγει ο αριθμός εισακτέων πρώτα μην βιάζεσαι
Παιδια μην σας πτοει κανενας η προκηρηξη θα βγει...
το θεμα ειναι τι θα γινει με τις βασεισ... το ερωτημα ειναι εαν η αστυφυλακων θα πεσει εστω και λιγο η εαν θα ανεβει κατακορυφα...
το θεμα ειναι τι θα γινει με τις βασεισ... το ερωτημα ειναι εαν η αστυφυλακων θα πεσει εστω και λιγο η εαν θα ανεβει κατακορυφα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες