Βάσεις - μόρια για Αστυφυλάκων (2011)
Παιδιά, πόσα άτομα πήρε πέρυσι απο ΕΠΑΛ στην σχολή και με πόσα μόρια μπήκε ο τελευταίος;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
D.Y.K έγραψε:με πόσα μόρια μπήκε ο τελευταίος;
1846
Μόνο;Comple 

- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Greek_Army έγραψε:D.Y.K έγραψε:με πόσα μόρια μπήκε ο τελευταίος;
1846
αν δε κανω λαθος πρεπει να ειναι αλλος ο υπολογισμος μοριων
-
- Στρατηγός
Λες να έχουνε βάλει λάθος αριθμούς στην ιστιοσελίδα του υπουργείου ;
Ο Νικολας μάλλον θα εννοεί οτι στο ΕΠΑΛ τα υπολογίζουν αλλιώς και το 1846 θα είναι κατι σαν το αντίστοιχο 18460 του εινιαίου.
Ρε μεγαλε μην επιμενεις. Το 2005 μπηκαν 2000 ατομα το 2006 πηρε 1500 εκ των οποιων 90 αξιωματικοι και 1410 αστυφυλακες!
Μονο; Σου φενεται χαμηλη η βαση 1846; Αλλες χρονιες ηταν 17! Γελας κιολας...
-
- Στρατηγός
mpampis έγραψε:Μονο; Σου φενεται χαμηλη η βαση 1846; Αλλες χρονιες ηταν 17! Γελας κιολας...
Ειρωνικά το είπε
Καλησπέρα. Μόλις μάθετε για τα αθλήματα κάντε καμία δημοσίευση εδώ να τη δούμε. Αν έχετε κάποιο site ενημέρωσης καλοδεχούμενο. Και εγώ του επα. Λ είμαι και ελπίζω να Μειωθούν οι βάσεις φέτος. Έχουν αρκετό "τρέξιμο" τα αθλήματα με την έννοια της γραφειοκρατίας γιατί δεν είμαι σίγουρος Αν έχω 1800+ μόρια. Και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.

Και εγω μια απ τα ιδια! Τελειωσα φιλολογια και εδωσα μετα απο 7 χρονια! Αλλα νομιζω οτι μπορουμε και του χρονου να δωσουμε αλλα δεν υπαρχουν αλλες αντοχες δυστυχως!
Παιδιά σημερίζομαι τον πόνο σας γιατι πέρσυ τέτοιον καιρο με έτρωγε και μένα. Έκανα δύο φορές 10% και έδωσα 3 φόρες πανελλήνιες. Φέτος είμαι δόκιμος και ετοιμάζομαι να κάνω πρακτική. Τα πράγματα που γνωριζώ για φέτος είναι ότι πιθανόν να κλείσουν οι σχολές. Αυτα ακούω να λέγονται στα πηγαδάκια μέσα στη σχολή. Σχετικά Με το μήνυμα τώρα, πέρσυ οι βάσεις αναίβηκαν 2100 μόρια. Τα χρόνια άλλαξαν και φέτος ακόμη και αν πάρει (λίγο δυσκολο) περισσότερα άτομα απο όσα πήρε πέρσυ, οι βάσεις θα αναίβουν κι άλλο γιατί πολύ απλά δεν υπαρχουν δουλειές και το μέλλον στα ΑΕΙ πολύ μάυρο. Δίκή μου γνώμη. Κουράγιο μάγκες.electrolisa έγραψε:Του 2005;1200; Εισαι σιγουρος; Νομιζω ειχε παρει καπου 2000. Και θυμαμαι πολυ καλα οτι ειχανε βαλει παλουκια στα μαθηματικα γενικης. Το 4ο θεμα δε μπορουσε να λυθει απο παιδια θεωρητικης.
Γιατί Δεν μπήκες πέρσυ ρε φίλε αφού είχες τόσα μόρια; Δύσκολα τα πράγματα στα ΑΕΙ ε;anestios έγραψε:Ολα εξαρτωνται απο τα ποσα ατομα θα παρει. Ειδικα για το 10% που οι θεσεις ειναι αρκετα μειωμενες.
GALLETI... Δεν γινεται να μην παρει για 2 απλους λογους...1) γιατι δεν εχει βγει καμια ανακοινωση οτι δεν θα παρει φετος... Ατομα στην σχολη και εχουνε κανει και δηλωσεις οτι θα ειναι υποψηφιοι και 2) οι αποστρατευσεις φετος ειναι τοσες πολλες οσο καμια αλλη χρονια... Οσο για τα ατομα εχεις δικιο... Το πολυ να παρει οσο περυσι... Παραπανω πολυ δυσκολο... Αυτο με το κλεισιμο των σχολων ισως να γινει απο του χρονου... Αλλα για φετος το βλεπω δυσκολο...
Γιατί Δεν μπήκες πέρσυ ρε φίλε αφού είχες τόσα μόρια; Δύσκολα τα πράγματα στα ΑΕΙ ε;με κοψανε περσι φιλε μου...anestios έγραψε:Ολα εξαρτωνται απο τα ποσα ατομα θα παρει. Ειδικα για το 10% που οι θεσεις ειναι αρκετα μειωμενες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες