Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Φιλε δεν ειναι ασχημα επιλαχων. Εδω εγω με 2320 ελπιζω για επιλαχων
THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από THOMMY »

Αφου ακουγεται βαση α κατηγορια 2360 δηλαδη 9 δεκατα αποκλιση απο περυσι (90 μοναδες) τοτε και για β κατηγορια πιστευω οτι ειναι γυρω στα 2650 με λιγη αποκλιση παραπανω λογω περσσοτερων αιτησεων η αναβαθμισης κατηγοριας. το ειπαν οι προλαλησαντες βασω και καποιος αλλοσγια 2650, πιστευω οτι ισχυει!-110 μοναδες απο περυσιβ κατηγορια!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

2360 α και 2650 β. Παιδια τι γίνετε με την κληρωση τελικα; Καλουν επιτυχώντες επιλαχωντες ή και αποτυχώντες;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ »

Ρε παιδες για την β δεν πηραν κανεναν τηλ για ισοβαθμια; τι γινετε;
THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από THOMMY »

Το 2007 δεν περασα γιατι δεν ειχα διπλωμα αυτοκινητου, το 2008 επειδη εχε υψηλες βασεις δε θυμαμαι καλα, το 2009 ανοιξα ημουνα μετοχος σε μπαρακι δεν εκανα τα χαρτια μου και η ειρωνια ειναι οτι ειχα περασει, το 2010 πηρε 500 ατομα ημουν στα 2436,364 β χωρις διπλωμα μηχανης εμεινα απ'εξω... και τωρα μεσα σε 10 μερες τα εκανα ολα χαρτια, διπλωμα, αναβαθμιση στα 2736,364 με τη μηχανη, λειζερ και πλαστικη στο τατουαζ, τι τι... νουμεροοο! οποτε παιδια μην απελπιζεστε... προκυρηξεις απο εδω και περα για ειδικους θα κανει συνεχως. λογω παγκοσμιοποιησεις οι κυβερνησεις πρεπει να οχυρωθουν σαν αστακοι! εχω τη δουλεια μου παιρνω περισσοτερα, αλλα το γουσταρω! δεν ειμαι γυναικα. ειμαι ο γιαννης και παρακαλω τα παιδια που δεν θα ειναι μεσα να μην απογοητευουν. στην επομενη! ανεβαστε μορια...
THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από THOMMY »

Τα διπλωματα στην επαρχια ερχονται αμεσωσ... Τριτη δινουμε, τεταρτη φευγουν τα χαρτια απο νομαρχια για γαδα... Το πολυ μεχρι την επομενη πεμπτη-παρασκευη ειναι πισω. Αν καποιος εχει διπλωμα αυτοκινητου β κατηγορια, στην επαρχια θα πληρωσει αλλα 280 ολα, δε θα δωσει σηματα και με 3 μαθηματα. Που ειναι ευκολα οταν οδηγας παιρνεις το διπλωμα στα χερια σου αμεσως. Ειναι μια λυση...300 μορια. Λιγοτερο θα κοστισει το lower; Και θελει και διαβασμα και χρονο!

Για τη β κατηγορια πηρανε τηλ. Νομιζω στους 2650 χθες!
manos

Δημοσίευση από manos »

o tolmwn nika έγραψε:Θα ειμαι ρε φιλε; Και αν ειμαι γτ να περιμενω την αποτυχια καποιου; Δεν ειναι ωραιο να ελπιζεις στην κακια στιγμη καποιου; Η βαση ειναι στανταρ εκει η μακαριζουμε πριν το τελος;

δεν ειναι ετσι. Μπαινουν μεσα αυτοι που πληρουν ολες τις προυποθεσεις. Ας εχουν τα μορια αμα δεν παιρασουν αθληματα η γιατρους και καποιος πρεπει να καλυψει την θεση που χανεται. Για ποια κατηγορια μιλατε;

THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από THOMMY »

Γιατι δε μου κανει αποσυνδεση; το ιδιο και εχθες greek army...
THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από THOMMY »

greek army. βοηθεια... κανε αποσυνδεση...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Καλημερα σας! Αποτι βλεπω 2650 η β κατηγορια αρα μενω εξω... Σν ειμαι ψηλα στους επιλαχοντες θα παω. Αλλα κατι μου λεει οτι με 2600 υπαρχει περιπτωση να ειμαι και εκτοσ...
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Υπαρχει καποιος που να τον πηραν τηλ αλλα να μην του ειπανε να παει να υπογραψει; Εμενα με πηραν αλλα δεν μου ειπανε τπτ για υπογραφες παιζει κατι;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

THOMMY έγραψε:Το 2007 δεν περασα γιατι δεν ειχα διπλωμα αυτοκινητου, το 2008 επειδη εχε υψηλες βασεις δε θυμαμαι καλα, το 2009 ανοιξα ημουνα μετοχος σε μπαρακι δεν εκανα τα χαρτια μου και η ειρωνια ειναι οτι ειχα περασει, το 2010 πηρε 500 ατομα ημουν στα 2436,364 β χωρις διπλωμα μηχανης εμεινα απ'εξω... Και τωρα μεσα σε 10 μερες τα εκανα ολα χαρτια, διπλωμα, αναβαθμιση στα 2736,364 με τη μηχανη, λειζερ και πλαστικη στο τατουαζ, τι τι... Νουμεροοο! Οποτε παιδια μην απελπιζεστε... Προκυρηξεις απο εδω και περα για ειδικους θα κανει συνεχως. Λογω παγκοσμιοποιησεις οι κυβερνησεις πρεπει να οχυρωθουν σαν αστακοι! Εχω τη δουλεια μου παιρνω περισσοτερα, αλλα το γουσταρω! Δεν ειμαι γυναικα. Ειμαι ο γιαννης και παρακαλω τα παιδια που δεν θα ειναι μεσα να μην απογοητευουν. Στην επομενη! Ανεβαστε μορια...

Τσάκαλε THOMMY μπράβο ρε θηρίο! Τι βαθμό για απολυτήριο ΤΕΕ έχεις για β' ... ;
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

2400 Α μόλις με πήραν από το τμήμα για κλήρωση!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Όλους όσους καλουν εχουμε απο 2290 και πάνω. Λέτε εκει να είνι και η βάση για επιλαχώντες;

L.S 1871

Δημοσίευση από L.S 1871 »

Παιδες 2310 μολις με πηραν για κλήρωση, λεγοντας μου οτι ειμαι απο τους τελευταιους επιτυχοντες! Δεν θελω να παιξω με την αγωνια κανενος, το ξεκαθαριζω! Αλλα τι γινεται; Εχω μπερδευτει... !
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες