Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
γρηγορης

Δημοσίευση από γρηγορης »

Εμενα με 2480 στην α με καλεσαν αυριο στο τμημα να υπογραψω για την κληρωση...
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από geral »

Γ. Σκου-Δ-ΣΤΡ έγραψε:Έχω μια απορία. Αφου η βάση λέτε οτι ειναι στα 23600 εγω πως γίνεται να έχω σειρά 1540+ (δεν θυμάμε ακριβός) απο την στιγμή που έχω 23700.*Ο athis με 2340 έχει 1549

Μήπως Η σειρά είναι ενιαία Α και Β μέχρι να βγει η κανονική σειρά; Αλλιώς ούτε επιλαχών δεν γίνετε να είμαι.

Αν φίλε η βάση είναι όντως 2360 (και δεν είναι παραπάνω), δεν γίνεται να είσαι 1540+. Αφού από την Α παίρνουν 1248 και από την Β 288 (μαζί με επιλαχόντες) δηλαδή συνολικά 1536. Το πιο πιθανό είναι να μην κατάλαβες καλά την σειρά που σου είπαν.
Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από respect »

Εικόνα Εδωμέσα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα Εικόνα Δυστυχως και εγω 2360 ακουσα, εγω με 2300 τον πουλο
Άβαταρ μέλους
kakaroto
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kakaroto »

Κωστα τρεχα γρηγορα στον τυπα που στο ειπε αυτο και πες του ''αν δεν μπορεις , γινε κομμωτης'', βλακειες σου ειπε, εγω με 2590 μορια πηγα πηρα το χαρτι και μου ειπαν οτι ειναι για να δουν με τι σειρα θα μπουμε στην σχολη, βεβαια δεν διευκρινιζε αν ειναι επιτυχοντες ή επιλαχοντεσ...
310 1η Μ. Α. Λ.
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Λογικα υπογραφουμε για να γινει η κληρωση. Φανταζομαι οσοι εχουν πανω απο 2360 μορια δεν εχουν προβλημα με την κληρωση. Απλα εκει θα γινει το παιχνιδι. Πχ καποιο απο αυτους με μορια στην βαση ισως να μην περασουν επειδη δεν πειραν καλη θεση μεσω της κληρωσης. Ετσι το βλεπω. Τωρα ισως μαθω αυριο
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

leW αφαντοσ... Πες μας και για Β κατι αν εχεις σιγουρο... Αν και βλεπω οτι με τα μορια μου και το χαμο που θα γινει στη Β ουτε καν επιλαχον... Εικόνα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα σας παιδιά... Εγώ έχω 2360 μόρια... Ούτε τηλ. Με πήραν αλλά και απ' ότι φαίνεται ούτε στους επιτυχόντες θα βρίσκομαι... Και ας είμαι στο όριο τις βάσεις όπως ακούω.
kraf 3

Δημοσίευση από kraf 3 »

Παρακολουθω το φορουμ πολυ καιρο και περιμενω να βρεθει καποιος που να μιλα σοβαρα και να μη σπερνει τον πανικο, παιζοντας με την αγωνια μας. Περσι ημουν περιπου στη χιλιοστη θεση-χωρις καμια ελπιδα ουτε επιλαχοντα-αλλα με ειδοποιησαν για την κληρωση. Τι λετε λοιπον οτι να΄ναι απο το πρωι?
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

2310 με πήραν για κλήρωση. Άποψή μου δεν έχει να κάνει με τη βάση οπότε μη Τρελαίνεστε Θα δούμε τα αποτελέσματα και μετά.
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Με 2400 στην α και ειδικες δυναμεις πως το βλεπετε;
ΝΙΚΟΣ 26

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ 26 »

Τελικα που καταληξαμε αγαπουλες οπως λεει και μια ψυχη. βαλε μπιπ στο που.
αετος

Δημοσίευση από αετος »

Το Σ. Ε. Φ. Ε. Α. Α. Ανακοινώνει στους υποψήφιους Ε. Φ. Ότι τη Δευτέρα 3/10/2011 θα πραγματοποιηθεί στην πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ. Ας, Λ. Μεσογείων 96 - Αθήνα Η κλήρωση για τον καθορισμό της οριστική σειράς αυτών, προκειμένου να καταρτισθούν οι τελικοί πίνακες κατά σειρά επιτυχίας.

Επισημαίνεται ότι η παρουσία των υποψηφίων ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και ότι η κλήρωση αφορά και ΜΗ επιτυχόντες. Οι ισοβαθμήσαντες ενημερώνονται από τα Α. Τ. Που υπέβαλλαν τις αιτήσεις συμμετοχής.

xaros

Δημοσίευση από xaros »

Που τν βρηκες τν ανακοινωση;
νεος2011
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από νεος2011 »

αετοσ έγραψε:
Το Σ. Ε. Φ. Ε. Α. Α. Ανακοινώνει στους υποψήφιους Ε. Φ. Ότι τη Δευτέρα 3/10/2011 θα πραγματοποιηθεί στην πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ. Ας, Λ. Μεσογείων 96 - Αθήνα Η κλήρωση για τον καθορισμό της οριστική σειράς αυτών, προκειμένου να καταρτισθούν οι τελικοί πίνακες κατά σειρά επιτυχίας.

Επισημαίνεται ότι η παρουσία των υποψηφίων ΔΕΝ είναι υποχρεωτική και ότι η κλήρωση αφορά και ΜΗ επιτυχόντες. Οι ισοβαθμήσαντες ενημερώνονται από τα Α. Τ. Που υπέβαλλαν τις αιτήσεις συμμετοχής.

εγω Παιδια εχω 2290. Ξερει κανεις ποσοι ειμαστε για κληρωση;

ηρθε περιπολικο σπιτι μου και μουτ το ειπανε.

fatsoula
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από fatsoula »

Εμας που δεν μας πηρε κανενας τηλ να ανησυχουμε?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες