Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Xaros έγραψε:Κανενα νεο για την β' ;
ειμαστε ηδη σε αναμονη
Εγω πηγα το πιστοποιητικο εκει κανονικα να το καταθωσω ο διοικητης μου λεει Δεν υσχυεικαι μου το εδωσε πισω ειναι δυνατον τα λαθοι αλλων να τα πληρωνουμε εμεις εγω αυτο που ηταν να κανω το εκανα απο κει και περα αυτος ευθυνεται οχι εγω και δεν θα το αφησω ετσι
Παιδια προσωπικα το εμαθα (2360 Α) απο τρεις διαφορετικους ανθρωπους. Με συγχωρειτε αλλα δεν θα σας πω σε τι υπηρεσιες ειναι. Το θεμα ειναι πως τους εμπιστευομαι 100% και τους τρεις και δεν νομιζω να ειναι τυχαιο ολοι τους να λενε την ιδια ακριβως βαση. Μακαρι να κανουν λαθος, αλλα δεν κανουν...
Παναγιώτης Α. έγραψε:Παιδια προσωπικα το εμαθα (2360 Α) απο τρεις διαφορετικους ανθρωπους. Με συγχωρειτε αλλα δεν θα σας πω σε τι υπηρεσιες ειναι. Το θεμα ειναι πως τους εμπιστευομαι 100% και τους τρεις και δεν νομιζω να ειναι τυχαιο ολοι τους να λενε την ιδια ακριβως βαση. Μακαρι να κανουν λαθος, αλλα δεν κανουν...
Παναγιωτη κοιτα εγω πιστευω οτι ειναι 2360! Συγκεκριμενα αυτος ο αριθμος πρεπει να εχει γραφτει καμια διακοσαρια φορες! Το θεμα ειναι και στην Β' τι παιζει το οποιο δεν εχουμε ακουσει καν βαση
Ρε αλανια... Ποιον να πρωτοπιστεψουμε;dcm εισαι σιγουρος γι αυτο που λες; Εχω ξενερωσει απιστευτα απο το πρωι με αυτα που διαβαζω εδω μεσα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Έχω μια απορία. Αφου η βάση λέτε οτι ειναι στα 23600 εγω πως γίνεται να έχω σειρά 1540+ (δεν θυμάμε ακριβός) απο την στιγμή που έχω 23700. *Ο athis με 2340 έχει 1549
Μήπωσ Η σειρά είναι ενιαία Α και Β μέχρι να βγει η κανονική σειρά; Αλλιώς ούτε επιλαχών δεν γίνετε να είμαι.
Μήπωσ Η σειρά είναι ενιαία Α και Β μέχρι να βγει η κανονική σειρά; Αλλιώς ούτε επιλαχών δεν γίνετε να είμαι.
Γ. Σκου-Δ-ΣΤΡ έγραψε:Έχω μια απορία. Αφου η βάση λέτε οτι ειναι στα 23600 εγω πως γίνεται να έχω σειρά 1540+ (δεν θυμάμε ακριβός) απο την στιγμή που έχω 23700.*Ο athis με 2340 έχει 1549
Μήπως Η σειρά είναι ενιαία Α και Β μέχρι να βγει η κανονική σειρά; Αλλιώς ούτε επιλαχών δεν γίνετε να είμαι.
Κατι τετοιο πρεπει να παιζει. Δεν πρέπει να ειναι η λίστα με τα μόρια ανα κατηγορία. Και αφου ειναι να γινει κληρωση δεν μπορουν ακομα να ξερουν ακριβος σε ποια θεση εισαι.
Επειδι ολοι λετε τα δικα σας. Εμαθα ποσο ειναι ι βαση... Ειναι στα 2240... Οποιος θελει με πιστευει... Δευτερα θα ανακοινοθουν...
Η σειρα δεν εχει καμμια σχεση με τον πινακα αποτελεσματων η την καταταξη
Ρε παιδιά έχω 2500 με πήραν τηλ απο το αστυνομικό τμήμα και αφού πήγα και Υπέγραψα και τους ρώτησα για ποιό λόγο υπέγραψα μου λέν θα είσαι απο τους τελευταίους και επειδή δεν σας παίρνουν όλους γίνεται κλήρωση λογω ισοβαθμίας για να δούν ποιούς τελικά θα πάρουν! Τελικά μήπως και οι αστυνομικοί λένε ότι τους κατέβεί; Δεν μπορεί να είναι τόσο ψηλά η βάση!
Καλησπερα! εγω θα ηθελα να ρωτησω τ παιζει με την κληρωση! κληρωση γινεται στους επιτυχοντες η στους επιλαχοντες; καλη επιτυχια σε ολους!
Κατι παιζεται με αυτους του αριθμους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες