Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Γεια σε ολους παιδια μια ερωτηση εκλεισα τα 23 πριν 2 μηνες οταν πηγα να κανω τα χαρτια μου ειπαν οτι δεν μετραει η τριτεκνια. Εμαθα οτι οσοι ειναι 23 παιρνουν τα μορια κανονικα μεχρι 31/12 ισχυει; Σκεφτομαι να κανω ενσταση. Οποιος γνωριζει κατι Να μου απαντησει τι να κανω
Ρε τομμυ αν παιρνουν στους 960 +30% τοτε αν η βαση ειναι 2360 που λενε πολυ τοτε εγω με 2380 γιατι δεν μου εχουν καλεσει; Μια απορια εκφραζω... Οσο για το 2360 ειναι 100% σιγουρο; Οι μπουρδες; Εγω ειμαι απο χαλκιδικη υπαρχει πιθανοτητα να με καλεσουν απο το αστυν. Τμημα πιο αργα σε σχεση με τα παιδια της πολης; Λογο επαρχιας; Δε ξερω τι να πω. Πολυ αγχος.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ο athis με 2340 έχει 1549 κ εσυ με 2370 1560;
στο περίπου 1560+/- (δεν Θυμάμαι Ακριβός την σειρά που μου είπαν. Εχτος αν Υπολόγισα Λάθος τα μόρια μου) πάντος η απόκλιση δεν είναι μεγάλη με athis
Ειναι παρα πολλα τα 2360 για 960 ατομα δυστυχως. Τα αποτελεσματα παιδια υπαρχει περιπτωση να βγουνε σημερα αργα το βραδυ η αυριο η εννοειτε την αλλη εβδομαδα?
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι και να απαντησει καποιος που πραγματικα γνωριζει και να μην λεει αερολογιες κτλ.Γινεται χωρις να σε εχουν ειδοποιησει να μην σου μοριοδοτησουν καποια απο τα δικαιολογητικα οπως π. Χ μορια πολυτεκνου η χαρτι αγγλικων ενω τα εχεις προσκομισει κανονικοτατα; Δηλαδη δεν σε ειδοποιουν αν δεν εχει μοριοδοτηθει καποιο χαρτι απο αυτα στο διαστημα που μεσολαβει πριν βγουν οι πινακες καταταξης - επιτυχοντων; Το διαπιστωνεις μονο οταν δεις στην μοριοδοτηση των προσοντων στους τελικους πινακες αν εχει μοριοδοτηθει η οχι;
Λοιπον μαγκες εχω 2590 μορια και με πηραν τηλεφωνο επειδη ισοβαθμισα με αλλους 40 (περιοχη πειραια) . στο τμημα μου ειπαν οτι θα γινει κληρωση για την θεση που θα μπει ο καθενας μας στη σχολη... αυτο και μη γραφονται π@π@ρ. ες για την βαση... τωρα αν θελετε επειδη εχουν παρει ατομα και με 2320 για ισοβαθμια η βαση κατα την κριση μου θα ειναι περιπου 2300, πανω; κατω; καπου εκει...
310 1η Μ. Α. Λ.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα. Με πήραν και εμένα απο το αστυνομικο τμήμα για την κληρωση που θα γίνει τη Δευτερα.
Τα μορια που έχω ειναι 2450 Α' αν δεν τα υπολογιζω λαθος (Ενιαιο 14,6, Αλεξιπτωτα, Μηχανής Απεριοριστα, Αυτοκινήτου Β' και LOWER). Δεν μου είπαν απο το τμήμα αν είμαι μέσα στους επιτυχόντες ή επιλαχώντες :(
Τα μορια που έχω ειναι 2450 Α' αν δεν τα υπολογιζω λαθος (Ενιαιο 14,6, Αλεξιπτωτα, Μηχανής Απεριοριστα, Αυτοκινήτου Β' και LOWER). Δεν μου είπαν απο το τμήμα αν είμαι μέσα στους επιτυχόντες ή επιλαχώντες :(
electrolisa μην αγχωνεσαι τα μορια σου ειναι μια χαρα για επιλαχουσα... Δεν πιστευω να μην εισαι στους επιλαχοντεσ...
Λοιπον μαγκες εχω 2590 μορια και με πηραν τηλεφωνο επειδη ισοβαθμισα με αλλους 40 (περιοχη πειραια) . Στο τμημα μου ειπαν οτι θα γινει κληρωση για την θεση που θα μπει ο καθενας μας στη σχολη... Αυτο και μη γραφονται π@π@ρ. Ες για την βαση... Τωρα αν θελετε επειδη εχουν παρει ατομα και με 2320 για ισοβαθμια η βαση κατα την κριση μου θα ειναι περιπου 2300, πανω; Κατω; Καπου εκει...
310 1η Μ. Α. Λ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Για Β' κατηγορία λεβεντόπαιδα ξέρουμε τίποτα; Ανεπίσημο ή επίσημο πλέον.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
δεν ειμαι κοπελα. Ηδη ομως προλαβα να ξενερωσω. Το ιντερνετ τοσα χρονια με εχει διδαξει να μην πιστευω ποτε τιποτα κ κανεναν αν δε δω πρωτα επισημα αποτελεσματα, αλλα για καποιον π. Στη λογο τους πιστευω τους αλλους 2 π λενε για 2360! Ενα φιλο, οπως ειπα με 2270 τον πηραν τηλ. Αν ειναι για επιλαχων, με 2360, μαλλον παλευει για τις τελευταιες θεσεις επομενως εγω και ο καθενας με 2220 πηραμε ΠΑΛΙ το πουλι... ΤΕΛΕΙΑ!ΒΑΣΩ ΣΤ. έγραψε:electrolisa μην αγχωνεσαι τα μορια σου ειναι μια χαρα για επιλαχουσα... Δεν πιστευω να μην εισαι στους επιλαχοντεσ...

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
Εγω με 2300 δεν δεχτηκα κανενα τηλ
Απο οτι μου είπε Καλούν τους επιτυχόντες για την σειρά κατάταξης τωρα απο εκεί και πέρα δεν ξέρω εάν έκανε υποθέσεις η γνωρίζει κάτι στα σίγουρα!
electrolisa έγραψε:Αν η βαση ειναι 2360 τοτε με 2270 ενας φιλος παει για επιλαχων. Εινα 100% σιγουρο στα 2360. Πολλα δεν ειναι για 960 ατομα ρε γμτ;
Μας φάγανε τα ΕΠΑΛ...anyway καλή σταδιοδρομία σε όσους περάσετε και ελπίζω απλά να το θέλατε πραγματικά και όχι για επαγγελματική αποκατάσταση ;)
Από ότι μου είπαν στη αστυνομία καλούν τους επιτυχόντες για την σειρά κατάταξης δεν γνωρίζω εαν Έκαναν υποθέσεις η αν γνωρίζουν κάτι στα σίγουραhackertom έγραψε:stratos 13 έγραψε:2650 Β κατηγόρια με καλέσαν για κλήρωση
Φίλε ρώτησες αν είναι για επιλαχών η τίποτα τέτοιο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες