Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
riprambrot
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από riprambrot »

Στο τμημα μου ειπε οτι θα ειναι εκει εως τις 18.00 και το σαββατο εως τις 13.00 Λογικα μπορει αυτες τις ωρες να περνει τηλεφωνα.
Xaros

Δημοσίευση από Xaros »

Ρωτα κ για την β' τπτ...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Ρε φιλε... Κανε και μια ερωτηση για Β κατηγορια σε παρακαλω δηλαδη!
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Απλα ρωτω γτ και τωρα η δουλεια μου ειναι σε σημειο οπου δεν εχω σημα! Μπορει και μενα να καλεσουν αν ισοβαθμω! Απλα αν τυχει και δε το σηκωσω δε νομιζω να εχω προβλημα σωστα?
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε 310 αυτο που σε είπα είναι. Πάρε καο ιδιος σου στο τμημα
Άβαταρ μέλους
riprambrot
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από riprambrot »

darkwolf8 έγραψε:Απλα ρωτω γτ και τωρα η δουλεια μου ειναι σε σημειο οπου δεν εχω σημα! Μπορει και μενα να καλεσουν αν ισοβαθμω! Απλα αν τυχει και δε το σηκωσω δε νομιζω να εχω προβλημα σωστα;

η διαταγη ελεγε οτι πρεπει οι ισοβαθμουντες να ενημερωθουν και να υπογραψουν για να στειλει το τμημα πισω κατασταση με υπογραφες οτι ενημερωθηκαν. Λογικα θα σε καλουν ωσπου να σε βρουν.
ML

Δημοσίευση από ML »

Πωπω λέτε με 2290 να είμαι εκτός; Κρίμα γιατί το θέλω πολύ. Συγχαρητήρια σε όσους έμαθαν ότι έχουν περάσει! Καλή επιτυχία και σε αυτούς ή αυτές που περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα! Κα ιόσοι τύχει και δεν περάσουν τι να κάνουμε παιδιά η ζωή συνεχίζεται... Καλό σας απόγευμα

Γ.Σκου.Δ-ΣΤΡ

Δημοσίευση από Γ.Σκου.Δ-ΣΤΡ »

Έχω 2370 μόρια. Σήμερα με κάλεσαν απο την αστυνομία για να υπογράψω (λογο ισοβαθμίασ_ με αλλο ενα Υποψήφιο).Έμαθα οτι έχω σειρά 1560). Γνωρίζει Κάποιοσ Τισ Πιθανότητεσ Μου (τουλάχιστον για επιλαχών) ;

*Μην ξεχνάμε οτι θα φύγει Αρκετόσ Κόσμοσ Πυροσβεστική-λιμενικό μόλις βγουν τα αποτελέσματα)

Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

riprambrot έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:Απλα ρωτω γτ και τωρα η δουλεια μου ειναι σε σημειο οπου δεν εχω σημα! Μπορει και μενα να καλεσουν αν ισοβαθμω! Απλα αν τυχει και δε το σηκωσω δε νομιζω να εχω προβλημα σωστα;

η διαταγη ελεγε οτι πρεπει οι ισοβαθμουντες να ενημερωθουν και να υπογραψουν για να στειλει το τμημα πισω κατασταση με υπογραφες οτι ενημερωθηκαν. Λογικα θα σε καλουν ωσπου να σε βρουν.

ξερεις και εγω τοτε τηα συνεχισω να κρυβομαι και αυτοι θα με ψαχνουν! Που ξερεις στο τελος μπορει να γινω και καταζητουμενοςΕικόνα

Παναγιώτης Α.

Δημοσίευση από Παναγιώτης Α. »

Ρε παιδια μην λετε οτι σας καπνισει εαν δεν γνωριζετε. Για τις κληρωσεις καλουν επιτυχοντες, επιλαχοντες και αλλα ατομα εκτος αυτων. Θα σας πως ενα απλο παραδειγμα για να το καταλαβετε... Εαν παρουν παραπανω ατομα και απο τους 288 επιλαχοντες τι γινετε μετα; Θα ξανακανουν κληρωση; Οχι! Οι κληρωσεις γινονται μια φορα και αφορουν ολουσ... Επιτυχοντες, επιλαχοντες και λοιπουσ... Βγαινει η τελειωτικη σειρα καταταξης των υποψηφιων και αμεσως μετα αναρτειτε και ο πινακας μοριων. Μην λετε οτι θελετε εαν δεν τα γνωριζετε.
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Αλανια τελεσιδικο. ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ Α' 2360 μορια. Μπραβο στον Παναγιωτη που το ειχε πει πιο νωρις. Στην Β' υπαρχουν μερικες εκκρεμοτητες να κλειδωση η βαση φανταζομαι μεσα στην ημερα θα ξερω. Επισης κληρωση γινεται για τα πρωτα 2500 ατομα καθε κατηγοριας για να βγει η λιστα. Οποτε η κληρωση δεν λεει κατι. Μπορει να εισαι επιτυχων επιλαχων η αποτυχων.

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πρεπει να δουμε μεχρι ποιοά μόρια κάλεσαν στην Α. Ως τώρα μέχρι 2300
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εγω το είπα πρωτος δεν θα μου φάει την πρωτια. Χαχαχαχαα
μπράβο lew που μας ενημερωνεις εγκυρα και εγκαιρα
Παναγιώτης Α.

Δημοσίευση από Παναγιώτης Α. »

Ακριβως ρε LEW. Αυτο καθομαι και εξηγω... Η κληρωση δεν σημαινει τιποτα απολυτως αφορα και πολλους αλλους εκτος απο τους επιτυχοντες-επιλαχοντες.LEW επειδη εγω δεν μπορω να ξαναενοχλησω τον ανθρωπο γιατι θα με βρισει Εικόνα Εαν μπορεις μαθε σε παρακαλω στην Α κατηγορια ο 288ος επιλαχων ποσα ***** μορια εχει!
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

LEW. έγραψε:Αλανια τελεσιδικο. ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ Α' 2360 μορια. Μπραβο στον Παναγιωτη που το ειχε πει πιο νωρις. Στην Β' υπαρχουν μερικες εκκρεμοτητες να κλειδωση η βαση φανταζομαι μεσα στην ημερα θα ξερω. Επισης κληρωση γινεται για τα πρωτα 2500 ατομα καθε κατηγοριας για να βγει η λιστα. Οποτε η κληρωση δεν λεει κατι. Μπορει να εισαι επιτυχων επιλαχων η αποτυχων.

LEW ευχαριστουμε για την ανακοινωση περιμενουμε πως και πως και την Β'κατηγορια! Μπορει να εχω 2720 μορια αλλα ποτε δεν ξερεις

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες