Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ο ενας ο αστυνομικος λεει 2290 η βάση ο άλλος λεει οτι ο 2340 στην 1549 τι να πιστεψεις;
Δηλαδή εγώ εχω 2.180 στην Α', παίζει αν η βάση είναι 2290 να είμαι στους τελευταίους επιλαχώντες;
Ρε παναγιώτη κ εγω τόσο ακουσα Αλλα μπορεις να πεις πόσο εχει ο 288 επιλαχων που θα παει αθήνα;
Εγω σε πιστευω athis δεν ειπα οτι λες ψεματα απλα μπορει να ειπε βλακειες ο μπατσος χωρις να γνωριζει. Τεσπα λογικα παντως μεχρι την αλλη Παρασκευη θα πρεπει να εχουμε μαθει τα αποτελεσματα.
Μαλλον ο Παναγιωτης εχει δικιο. Το φωναζει το παληκαρι οτι ειναι 2360 η βαση και δεν νομιζω να πεφτει εξω.
stratos 13 έγραψε:2650 Β κατηγόρια με καλέσαν για κλήρωση
Φίλε ρώτησες αν είναι για επιλαχών η τίποτα τέτοιο;
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Ναι αλλα που το ξερει κ μιλαει με τοση σιγουρια! Ας το αποκαλυψει να τον πιστεψουμε!
Για να μιλαει με τοση σιγουρια και να επιμενει δεν νομιζω να ειναι παραπληροφοριση. Ισως να μη θελει να αποκαλυψει την πηγη του και στην τελικη καλα κανει κιολας! Δεν υπαρχει λογος να εκθεσει καποιον.
Η βάση είναι στα 2290-2300.
Εάν η θέση που παίζεται στην κλήρωση μου ήταν για επιλαχ. Ο ξάδελφοσ μου θα μου έλεγε να πάω Αθήνα γιατί εκεί θα έπαιζε η θέση που θα πάρω ίσως μεγάλο ρόλο.
Με αυτά που γράφετε μέχρι και εμένα με κάνετε σχεδόν να αμφισβητώ το παιδί με το οποίο μεγάλωσα μαζί και γνωρίζω ότι είναι απόλυτα σοβαρό άτομο και χαμηλών τόνων.
Εάν η θέση που παίζεται στην κλήρωση μου ήταν για επιλαχ. Ο ξάδελφοσ μου θα μου έλεγε να πάω Αθήνα γιατί εκεί θα έπαιζε η θέση που θα πάρω ίσως μεγάλο ρόλο.
Με αυτά που γράφετε μέχρι και εμένα με κάνετε σχεδόν να αμφισβητώ το παιδί με το οποίο μεγάλωσα μαζί και γνωρίζω ότι είναι απόλυτα σοβαρό άτομο και χαμηλών τόνων.
Έλεγε όμς μεταξυ 2360 κ 2260 500 άτομα και ο athis Με 2340 (20 μόρια κατω απο την βάση) ειναι 600 θέσεις περιπου κάτω
DinosV έγραψε:Ναι αλλα που το ξερει κ μιλαει με τοση σιγουρια! Ας το αποκαλυψει να τον πιστεψουμε!
φιλε μ δν σε αναγκαζει κανεις ν τον πιστεψεισ... Αν θελεις τον πιστευεις. Εμενα παντος κατι με λεει οτι ξερει πολυ καλα τ λεει

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Ρε φιλε και γω 2340 εχω και μου 1549 θεση! Ας ρωτησει και κανενας αλλος ρε παιδες τι γινεται; /
Μαγκες μολις με πηρε τηλεφωνο αστυνομικος που ειναι στα πραγματα... η βαση για α΄ ειναι 2360
Οχι Σιμεων δεν ξερω 100% ποσο ειναι ο τελευταιος επιλαχων και δεν μπορω να πω κατι εαν δεν το χω ακουσει απο εγγυρο στομα και ουτε σκοπευω να μαθω κιολλας για να μαι ειλικρινης. Αυτο που ξερω και μου το ειπαν και το ακουσα με τα ιδια μου τα αυτια ειναι το εξης και σας το μεταφερω επι λεξη: "Η βαση για την Α κατηγορια ειναι στα 2360 μορια, με ενδεχομενο ομως με τις κληρωσεις να αλλαξει ελαχιστα". Εαν αλλαξει ομως θα αλλαξει προς τα πανω να ξερετε και οχι προς τα κατω καθως τα ατομα που ισοβαθμουν τραβουν τη βαση ελαχιστα προς τα πανω.
Που είναι ο lew ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες