Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Παιδια δηλαδη ποσο πιστευετε οτι θα ειναι περιπου η βαση
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Αδερφε με ειπαν οτι ισοβαθμησα αλλα απο τους προτους και οχι σαν επιλαχον... Ειμαι μεσα απλα περιμενω να δω τι νουμερο θα ειμαι... Λοιπον εαν μαθω κατι παραπανω θα σας κραταω ενημερουσ...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Φίλε DSM κανείς απο τα κατα τοπους Α. Τ δεν γνωριζει το παραμικρο.
hackertom έγραψε:35M.K 310 lele έγραψε:Λοιπον παιδια με πηραν απο την αστυνομια και μου ειπαν οτι την δευτερα 11 η ωρα θα πρεπει να ειμαι αθηνα για την κληρωση... Ισοβαθμησα στην Α κατηγορια αλλα οχι σαν επιλαχοντασ... Εχω 2520 μορια...
Καλά φίλε με τόσα μόρια μέσα είσαι μην σκάσ... Κοίτα να μάθεις τίποτα για βάσεις κτλπ... Αν μπορέσεις βέβαια...
δηλαδη εγω με 2660. Ειμαι στους επιτυχων;
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
-
Για Α' η Β' κατηγορια αδερφε;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Ακυρο... Για Α κατηγορια ειναι 2360 η βαση!
-
pantzos4 έγραψε:hackertom έγραψε:35M.K 310 lele έγραψε:Λοιπον παιδια με πηραν απο την αστυνομια και μου ειπαν οτι την δευτερα 11 η ωρα θα πρεπει να ειμαι αθηνα για την κληρωση... Ισοβαθμησα στην Α κατηγορια αλλα οχι σαν επιλαχοντασ... Εχω 2520 μορια...
Καλά φίλε με τόσα μόρια μέσα είσαι μην σκάσ... Κοίτα να μάθεις τίποτα για βάσεις κτλπ... Αν μπορέσεις βέβαια...
δηλαδη εγω με 2660. Ειμαι στους επιτυχων;
ρε Φιλε λογικα οχι απλα εισαι μεσα... Με το κεφαλι αδερφεεεεεεεεε... > Αντε αναμενετε περισσοτερα...
Αφου ο DSM λεει οτι τον καλεσαν με 2340. Τι 2360 λες ειναι η βαση Παναγιωτη?
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Παναγιωτη Α. Εσυ που το ξερεις και το λες με τοση σιγουρια; Μου λυνεις αυτη την απορια?
Ότι να ναι... Η σιγουριά σας μου αρέσει...
THOMMY έγραψε:Κληρωση ΔΕΥΤΕΡΑ αποτελεσματα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σιγουρα. Ετσι γινεται παντα!
Το ετσι γινεται παντα που ακριβως το ειδες;Περυσι κληρωση εγινε στις 15 οκτωμβριου ημερα παρασκευη στις 9.00 το πρωι και τα αποτελεσματα βγηκαν την ιδια μερα κοντα στις 24.00 το βραδυ!
ρε μαγκες επιτυχοντες μπορει να ειναι ολοι οσοι πληρουν τα κριτηρια. το θεμα ειναι οταν σε καλεσουν να σου πουν και την τελικη σου θεση. μην φαμε καμια φρικη.
-
Παλικαρια εμενα με καλεσαν για κληρωση και εχω 2520... Και μου ειπαν οτι δν ειναι κληρωση για επιλαχωντες αλλα για την θεση...
ferelpis έγραψε:THOMMY έγραψε:Κληρωση ΔΕΥΤΕΡΑ αποτελεσματα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σιγουρα. Ετσι γινεται παντα!
Το ετσι γινεται παντα που ακριβως το ειδες;Περυσι κληρωση εγινε στις 15 οκτωμβριου ημερα παρασκευη στις 9.00 το πρωι και τα αποτελεσματα βγηκαν την ιδια μερα κοντα στις 24.00 το βραδυ!
To 90% εδω μεσα δυστυχως παραπληροφορει σκοπιμα για να το παιξει καποιος. Μην δινετε σημασια και περιμενετε για τα επισημα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 9 επισκέπτες