Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Θα μας πει ο συμεων ειπε οτι παει στο αστυνομικο τμημα
ΑΝΝΑ έγραψε:Καλησπερα, δηλαδη μεσα στην ημερα θα μας παρουν τηλ... Θα εχουμε τα αποτελεσματααα.
Λογικά από εβδομάδα τα αποτελέσματα, αλλά σίγουρα θα έχουμε κάποια εικόνα από τα παιδιά που τα ειδοποιούνε λόγω ισοβαθμίας!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Λοιπον αυτοι οι δυο μου ειπε οτι ηταν Β κατηγορια και οτι τον εναν που ρωτησε ειχε 2627μορια... Τον αλλον δν τον ρωτησε γιατι εφυγε με σκημενο το κεφαλι με ειπε...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
35M.K 310 lele έγραψε:Φιλε Καραισκακη εγω που ειμαι στην Α κατηγορια και εχω 2520 εχω πιθανοτητες να ειμαι μεσα στους 960;
Περυσι κοπηκα γιατι ειχα 2120 και πιστευω οτι φετος θα ειμαι καπως καλυτερα... Τι γνωμη εχεις και εσυ;
EDIT:
Παιδια μολις με πηρε φιλαρακι μου που ειναι ηδη ΕΦ και μου ειπε οτι στο τμημα του καλεσαν τωρα 2 παιδια τα οποια ηταν απο τους ισοβαθμουντεσ... Και προσπαθει να μαθει μορια... Οταν εχω κατι νεοτερο θα σας ενημερωσω...
λες να ισοβαθμισουμε ; Χαχαχαχα
-
Λοιπον παιδια με πηραν απο την αστυνομια και μου ειπαν οτι την δευτερα 11 η ωρα θα πρεπει να ειμαι αθηνα για την κληρωση... Ισοβαθμησα στην Α κατηγορια αλλα οχι σαν επιλαχοντασ... Εχω 2520 μορια...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
35M.K 310 lele έγραψε:Λοιπον αυτοι οι δυο μου ειπε οτι ηταν Β κατηγορια και οτι τον εναν που ρωτησε ειχε 2627μορια... Τον αλλον δν τον ρωτησε γιατι εφυγε με σκημενο το κεφαλι με ειπε...
δηλαδη;2627 ως επιλαχον αραγε;
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
Παιδες ΗΡΕΜΙΑ τα τηλεφωνα ειναι για τους ισοβαθμουντες. Αρα καποιοι μπορει να καταλαμβανουν επαξια μια θεση!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
Ειτε εχεις 3000 ειτε εχεις 2200 η κληρωση θα γινει για να δουν ποιος θα μπει πρωτος και ποιος δευτερος. Οποτε... Δεν ειναι καλο μετρο αυτο να μαθουμε βασεις. Εκτος και αν τους πουν για ποια 8εση ακριβως γινετε η κληρωση...
Κληρωση ΔΕΥΤΕΡΑ αποτελεσματα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ σιγουρα. Ετσι γινεται παντα!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Μιλησα με εναν φιλο μου που συμμετειχε περυσι και αυτος σε κληρωση Ειχε 2480 και ηταν μεσα σχετικα ευκολα στους επιτυχοντες της Α κατηγοριασ
Αρα η κληρωση γινεται και γι αυτους που ειναι μεσα στα 980 ατομα για την τελικη καταταξη!
Αντε να δουμε
Αρα η κληρωση γινεται και γι αυτους που ειναι μεσα στα 980 ατομα για την τελικη καταταξη!
Αντε να δουμε
-
Κατα πασαν πιθανοτητα ΝΑΙ...
Η Βάση του τελευταίου επιτυχόντος είναι περίπου 2290-2300 μόρια
Πληροφορία από υπεύθυνου προκ. Αστυνομικού τμήματος.
Με καλέσαν για κληρ. Στα 2340 μόρια.
DSM έγραψε: Η Βάση του τελευταίου επιτυχόντος είναι περίπου 2290-2300 μόρια
Για Α Κατηγορία!
35M.K 310 lele έγραψε:Λοιπον παιδια με πηραν απο την αστυνομια και μου ειπαν οτι την δευτερα 11 η ωρα θα πρεπει να ειμαι αθηνα για την κληρωση... Ισοβαθμησα στην Α κατηγορια αλλα οχι σαν επιλαχοντασ... Εχω 2520 μορια...
Καλά φίλε με τόσα μόρια μέσα είσαι μην σκάσ... Κοίτα να μάθεις τίποτα για βάσεις κτλπ... Αν μπορέσεις βέβαια...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες