Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
- stathis_ellas
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
2300 ακουσα κ εγω πριν λιγο τωρα αν αληθευει υπομονη λιγο ακομα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Παιδια βγηκε κανα νεο; Μαθαμε τιποτα για αποτελεσματα.
Να ειναι εγκυρο ομως οχι οτι κατεβει του καθενος
Να ειναι εγκυρο ομως οχι οτι κατεβει του καθενος
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
2300 ; ή 2300+++++++++++++++++;
2250-2280...7 ή 10-10-2011 (ποιο πιθανο 7) ... Καλη επιτυχια...
Α! Πληροφορια μεν... Με καθε επιφυλαξη δε... Καλη επιτυχια... ;-)
ρε επιτέλους ένας δεν μπορεί να απαντήσει αφου καποιοι γνωριζουν εδω στα σιγουρα 2300 η 2360 Μία από τισ δύο ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
Λοιπον μαγκες η εξηγηση ειναι απλη.2360 εχει ο 960ος και 2300 εχει ο τελευταιος επιλαχωντασ... Απλο // γι αυτο ακουτε δυο βασεις με τρομερα μεγαλη αποκλιση η μια με την αλλη...
vag_21 έγραψε:Λοιπον μαγκες η εξηγηση ειναι απλη.2360 εχει ο 960ος και 2300 εχει ο τελευταιος επιλαχωντασ... Απλο // γι αυτο ακουτε δυο βασεις με τρομερα μεγαλη αποκλιση η μια με την αλλη...
εμεις ρε φιλε δεν ξερουμε την βαση την κανονικη μαθαμε και του επιλαχοντα! Και αν ειναι η βαση 2360 με τιποτα δεν ειναι 2300 του επιλαχοντα! Μην λεμε οτι θελουμε!
Δεν ξέρω καθόλου που θα κυμανθούν οι βάσεις φέτος, Αλλά αν τελικά είναι 2360 στην Α όπως λένε ορισμένοι, τότε είναι απόλυτα φυσιολογικό η βάση στους επιλαχόντες να είναι περίπου 2300 μόρια. Οπως έχει παρατηρηθεί από προηγούμενες προκηρύξεις όσο χαμηλώνουν τα μόρια τόσο μεγαλύτερος συνωστισμός υπάρχει σε κάθε δεκάδα. Γιά παράδειγμα το 2010 στα 2390 μόρια είχαμε 17 άτομα, στα 2380 είχαμε 21, Στα 2370 είχαμε 34 άτομα κ. Ο. Κ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Παιδιά εγώ που έχω τόσες έγκυρες πηγές (Αρχηγείο, Τυπογραφείο, Ομοσπονδία, από κοντά τον Ντούμα και υπάρχει και ο LEW που είναι αξιόπιστος) δεν μου έχουν πεί τίποτα. Επομένως δυό πράγματα συμβαίνουν: Ή οι πηγές μου είναι αδιάφορες και μου απαντάνε έτσι για να με ξεφορτωθούν, ή οι βάσεις έχουν βγεί ανεπίσημα και οι δικοί μου κοιμούνται όρθιοι... Τι να πώ δεν ξέρω εγώ κάτι προς το παρόν. Μακάρι να είναι χαμηλές οι βάσεις να περάσουμε όλοι. Πάντως αφού λέτε για βάσεις πείτε και ανεπίσημα για Β' κατηγορία. Η μισή Ελλάδα είναι Β' κατηγορία.
Παιδια η βαση ειναι 2360. Εχει κλεισει. Μιλαω για την Α κατηγορια και τον 960ο. Ειναι 100% εγγυρο.
Καλησπερα σε ολους και καλη επιτυχια... θελω να μου πειτε αν παω καλα με τα μορια που εχω 2200 αν ειμαι στην βαση και πανω... ;
Καραϊσκάκησ έγραψε:Παιδιά εγώ που έχω τόσες έγκυρες πηγές (Αρχηγείο, Τυπογραφείο, Ομοσπονδία, από κοντά τον Ντούμα και υπάρχει και ο LEW που είναι αξιόπιστος) δεν μου έχουν πεί τίποτα. Επομένως δυό πράγματα συμβαίνουν: Ή οι πηγές μου είναι αδιάφορες και μου απαντάνε έτσι για να με ξεφορτωθούν, ή οι βάσεις έχουν βγεί ανεπίσημα και οι δικοί μου κοιμούνται όρθιοι... Τι να πώ δεν ξέρω εγώ κάτι προς το παρόν. Μακάρι να είναι χαμηλές οι βάσεις να περάσουμε όλοι. Πάντως αφού λέτε για βάσεις πείτε και ανεπίσημα για Β' κατηγορία. Η μισή Ελλάδα είναι Β' κατηγορία.
η μιση ελλαδα; Που το στηριζεις αυτο;
Δηλαδη 2300 έχει ο 1248 δηλ το 30% των επιλαχώντων; Που ειναι 288 ατομα
Παναγιώτης Α. έγραψε:Παιδια η βαση ειναι 2360. Εχει κλεισει. Μιλαω για την Α κατηγορια και τον 960ο. Ειναι 100% εγγυρο.
Να το παίξουμε στο στοίχημα δηλαδή!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες