Φίλε ΣΙΜΕΩΝ μου φαίνεται πως ανταγωνιζόμεθα εμείς οι δυό περί του ποιός είναι περισσότερες ώρες μέσα στο forum! Πάντως μίλησα με τον Ντούμα χθές βράδυ -μέσω μίας σειράς μου- και όπως είπε οι προσλήψεις των ΕΦ 2011 ΘΑ γίνουν κανονικώς με ένα μικρό ενδεχόμενο μία μικρή καθυστέρηση. Άρα θα κόψουμε εισιτήρια για Κομοτηνή σε λίγο καιρό. Οπότε ευχάριστα τα νέα για την εξέλιξη της προκηρύξεως. Όσο αφορά τις βάσεις, ακόμα δεν έχουμε προσέγγιση, επομένως έως ότου δεν υφίστανται ούτε εκτιμήσεις ούτε (αν) έγκυρες πηγές, παρά προβλέψεις από ράδιο αρβύλα στους 88,4 fm...To ότι το είπε ο Ντούμας δεν σημαίνει πως είναι και 100%, πάντα με σχετικές επιφυλάξεις μέχρι "να κάμει ξαστεριά" και βγούν οι επίσημοι πίνακες
Παντως μαγκες τετοιο αγχος δεν θα σας κανει κακο εδω αλλα θα σας κανει αν περασετε! Αν ειναι να αγχωνεστε επειδη ο καθε ξερολας βγαινει και κριτικαρει τον καθενα και λεει αν περασε η οχι τι να σας πω. Ετσι ψαρωνετε ευκολα!
Καραϊσκάκησ έγραψε:Φίλε ΣΙΜΕΩΝ μου φαίνεται πως ανταγωνιζόμεθα εμείς οι δυό περί του ποιός είναι περισσότερες ώρες μέσα στο forum! Πάντως μίλησα με τον Ντούμα χθές βράδυ -μέσω μίας σειράς μου- και όπως είπε οι προσλήψεις των ΕΦ 2011 ΘΑ γίνουν κανονικώς με ένα μικρό ενδεχόμενο μία μικρή καθυστέρηση. Άρα θα κόψουμε εισιτήρια για Κομοτηνή σε λίγο καιρό. Οπότε ευχάριστα τα νέα για την εξέλιξη της προκηρύξεως. Όσο αφορά τις βάσεις, ακόμα δεν έχουμε προσέγγιση, επομένως έως ότου δεν υφίστανται ούτε εκτιμήσεις ούτε (αν) έγκυρες πηγές, παρά προβλέψεις από ράδιο αρβύλα στους 88,4 fm...To ότι το είπε ο Ντούμας δεν σημαίνει πως είναι και 100%, πάντα με σχετικές επιφυλάξεις μέχρι "να κάμει ξαστεριά" και βγούν οι επίσημοι πίνακεσ
darkwolf8 έγραψε:Παντως μαγκες τετοιο αγχος δεν θα σας κανει κακο εδω αλλα θα σας κανει αν περασετε! Αν ειναι να αγχωνεστε επειδη ο καθε ξερολας βγαινει και κριτικαρει τον καθενα και λεει αν περασε η οχι τι να σας πω. Ετσι ψαρωνετε ευκολα!
σωστός, και επίσης να επισυμμάνω ότι ο κάθε ξερόλας που πετάει πως η βάση θα είναι πάνω απο 2300 και απο έγκυρη πηγή είναι όλοι τους μέλλοι χωρίς εγγραφή στο forum. Πιστεύω δεν είναι τυχαίο :/
Προσωπικά μέχρι να βγάλει κάτι προς τα έξω ο Ντούμας δεν ψαρώνω...