Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Φίλε ΑΚΡΙΤΑ διάλεξε πρώτος ποια κουφάλα θα κρεμάσεις. Εγώ για αρχή αυτόν όπου αντισυνταγματικά υπέγραψε την καταδίκη μας: Τον σιωνιστή Παπακωνσταντίνου... Από 'κεί και ύστερα όσο αφορά τους πίνακες έχω πληροφορία από συνάδελφο στο Αρχηγείο (δεν είναι η ΓΑΔΑ όπως λάθος πιστεύουν οι περισσότεροι αλλά απέναντι απ'το 401) πως θα ανακοινωθούν την επομένη εβδομάς. Φυσικά όμως με κάθε επιφυλακτικότητα. Πάντως για τις βάσεις μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι ανεπίσημο κατά προσέγγιση, οπότε ούτε υψηλότερες ούτε χαμηλότερες για προβλέψεισ... Και όποιος έχει κουρασθεί ψυχολογικά λίγη σοκολάτα και βότανο βαλεριάνα το βράδυ είναι η καλλιτέρα αντιμετώπιση.
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

Καραϊσκάκησ έγραψε:Φίλε ΑΚΡΙΤΑ διάλεξε πρώτος ποια κουφάλα θα κρεμάσεις. Εγώ για αρχή αυτόν όπου αντισυνταγματικά υπέγραψε την καταδίκη μας: Τον σιωνιστή Παπακωνσταντίνου... Από 'κεί και ύστερα όσο αφορά τους πίνακες έχω πληροφορία από συνάδελφο στο Αρχηγείο (δεν είναι η ΓΑΔΑ όπως λάθος πιστεύουν οι περισσότεροι αλλά απέναντι απ'το 401) πως θα ανακοινωθούν την επομένη εβδομάς. Φυσικά όμως με κάθε επιφυλακτικότητα. Πάντως για τις βάσεις μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι ανεπίσημο κατά προσέγγιση, οπότε ούτε υψηλότερες ούτε χαμηλότερες για προβλέψεισ... Και όποιος έχει κουρασθεί ψυχολογικά λίγη σοκολάτα και βότανο βαλεριάνα το βράδυ είναι η καλλιτέρα αντιμετώπιση.

Αιντε φιλε μου Καραισκακη (και μονο που ονομαζεσαι Καραισκακης σε συμπαθω λογω καταγωγης)
να βγουν τα αποτελεσματα γιατι περισσοτερο εχω αγχωθει για καποιους εδω μεσα που εχουν χασει τον υπνο τους και δεν θελω να καταληξουν στις βαλεριανες βλεπε Συμεων.
Συμεων δεν εχω κατι μαζι σου με ολη μου την καρδια σου ευχομαι να περασεις.
Προβλεψη δικια μου α.2.300-2.350 και β.2.700-2.750 μετα απο διαβασμα 200+ σελιδων.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μπα φιλε δεν κατεληξα ακομα σε βαλεριανες, αν δεν περασω τοτε.
Βαλαντης

Δημοσίευση από Βαλαντης »

Παιδια φετος η βασεις θα ειναι απο 2300 Α δεν λεω βλακειες το ξερω απο πηγη... Συγνωμη αλλα ετσι ειναι τα νεα που εμαθα...
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ας περιμενουμε όλοι τα επισημα αποτελεσματα... Καλη επιτυχία σε όλους.
Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από respect »

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ποσο πάνω απο 2300 ρε παιδια; Αυτο ειναι το θεμα
THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από THOMMY »

15000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ 2011 Οι αιτήσεις που έγιναν για την προκηρυξη του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών, υποβλήθηκαν περίπου 15.000 αιτήσεις, από τις οποίες οι 1.212 από την Κρήτη.

Δηλαδή η αναλογία πρόσληψης ανα αιτήσεις έφτασε σε 1 προς 13 και αυτό ενώ είναι γνωστό πως το επάγγελμα του Ειδικού Φρουρού περικλείει και κινδύνους, ενώ σίγουρα και οι συνθήκες εργασίες μόνο ως καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Και όμως, οι χιλιάδες αυτοί νέοι προτιμούν να έρθουν αντιμέτωποι με αυτές τις δυσκολίες και τους κινδύνους παρά να παραμείνουν με τον εφιάλτη της ανεργίας.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών έγινε τον Αύγουστο και οι αιτήσεις που κατατέθηκαν ήταν ανά περιοχή:

Μακεδονία 4.927
Αττική 4.013
Πελοπόννησος 1.627
Θεσσαλία 1.399
Στερεά Ελλάδα 1.247
Κρήτη 1.212
Ήπειρος 682
Νησιά Αιγαίου 389
Επτάνησα 237

Read more about ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ 2011 by www.dikaiologitika.gr

Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

ΑΚΡΙΤΑΣ έγραψε:
Καραϊσκάκησ έγραψε:Φίλε ΑΚΡΙΤΑ διάλεξε πρώτος ποια κουφάλα θα κρεμάσεις. Εγώ για αρχή αυτόν όπου αντισυνταγματικά υπέγραψε την καταδίκη μας: Τον σιωνιστή Παπακωνσταντίνου... Από 'κεί και ύστερα όσο αφορά τους πίνακες έχω πληροφορία από συνάδελφο στο Αρχηγείο (δεν είναι η ΓΑΔΑ όπως λάθος πιστεύουν οι περισσότεροι αλλά απέναντι απ'το 401) πως θα ανακοινωθούν την επομένη εβδομάς. Φυσικά όμως με κάθε επιφυλακτικότητα. Πάντως για τις βάσεις μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι ανεπίσημο κατά προσέγγιση, οπότε ούτε υψηλότερες ούτε χαμηλότερες για προβλέψεισ... Και όποιος έχει κουρασθεί ψυχολογικά λίγη σοκολάτα και βότανο βαλεριάνα το βράδυ είναι η καλλιτέρα αντιμετώπιση.

Αιντε φιλε μου Καραισκακη (και μονο που ονομαζεσαι Καραισκακης σε συμπαθω λογω καταγωγης)
να βγουν τα αποτελεσματα γιατι περισσοτερο εχω αγχωθει για καποιους εδω μεσα που εχουν χασει τον υπνο τους και δεν θελω να καταληξουν στις βαλεριανες βλεπε Συμεων.
Συμεων δεν εχω κατι μαζι σου με ολη μου την καρδια σου ευχομαι να περασεις.
Προβλεψη δικια μου α.2.300-2.350 και β.2.700-2.750 μετα απο διαβασμα 200+ σελιδων.

Για την Α' κατηγορια ναι συμφωνω και εγω! Γυρω στα 2300-2350 εκει θα παει! Για την Β' οχι ομως. Ειναι πολυ ψηλη η βαση που εβαλες! Εγω λεω πανω απο 2600 και κατω απο 2700 καπου ενδιαμεσα!

Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

THOMMY έγραψε:15000 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ 2011 Οι αιτήσεις που έγιναν για την προκηρυξη του Υπ. Προστασίας του Πολίτη για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών, υποβλήθηκαν περίπου 15.000 αιτήσεις, από τις οποίες οι 1.212 από την Κρήτη.

Δηλαδή η αναλογία πρόσληψης ανα αιτήσεις έφτασε σε 1 προς 13 και αυτό ενώ είναι γνωστό πως το επάγγελμα του Ειδικού Φρουρού περικλείει και κινδύνους, ενώ σίγουρα και οι συνθήκες εργασίες μόνο ως καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Και όμως, οι χιλιάδες αυτοί νέοι προτιμούν να έρθουν αντιμέτωποι με αυτές τις δυσκολίες και τους κινδύνους παρά να παραμείνουν με τον εφιάλτη της ανεργίας.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών έγινε τον Αύγουστο και οι αιτήσεις που κατατέθηκαν ήταν ανά περιοχή:

Μακεδονία 4.927
Αττική 4.013
Πελοπόννησος 1.627
Θεσσαλία 1.399
Στερεά Ελλάδα 1.247
Κρήτη 1.212
Ήπειρος 682
Νησιά Αιγαίου 389
Επτάνησα 237

Read more about ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ 2011 by www.dikaiologitika.gr

Η Μακεδονια φημιζεται πολυ για την ανεργια που εχει! Δεν εχω εκπλαγει καθολου που εγιναν εκει οι πιο πολλες αιτησεις

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Παλι καλα
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Παλι καλα

Εσυ ΣΙΜΕΩΝ αν δεν κανω λαθος εχεις 2650! Σιγουρα εισαι στους επιλαχωντες αλλα πρεπει να εισαι και στο οριο! Δηλ. Υπολογισε 220-260 θεση! Δεν εχω πηγη τι πιστευω εγω! Κατι σαν προβλεψη! Περσι εγω κοπηκα για λιγες θεσεις! Βγηκα 136 θεση!42 μορια απηχα απο τον 100! Αν θυμαμαι καλα και περσι κρισι ειχαμε! Φετος στην Β' Κατηγορια θα ειναι περιπου ιδιες αιτησεις! Πανω απο 7000 δεν πιστευω να ειναι! Περσι ηταν 6556 αιτησεις! Η διαφορα; Περσι ηταν 100 φετος 240 καμια σχεση! Αποκλειεται ολοι να εχουν πανω απο 2500 μορια!

οσο για τους ξερολες; Μακαρι να μην τους τυχω στην μοναδα γτ μου την δινουν οι ξερολες που λενε χοντρα πραγματα! Τι να πιστεψω αυτους η το σεφεαα; Αν και δεν πιστευω να περασουν γτ αυτοι που θα περασουν πανω κατω το ξερουν

νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Αν σκεφτουμε οτι η αττικη ειναι 5000000 κοσμος δηλαδη η μιση ελλαδα σε πληθησμο οντως η μακεδονια εχει περισσοτερες απο το κανονικο αιτησεις. Γιατι και στην αττικη εχει πολλους [παρα πολλους ανεργους. Απλα ισως να φοβουνται την αθηνα σαν ειδικοι φρουροι λογο εγκληματικοτιτας. Στην υπολοιπη ελλαδα ειναι πιο χαλαρα. Οποτε ισως γι αυτο να μην ειχε αναλογικα βαση πλυθησμου τοσες πολλες αιτησεις σε σχεση με τη μακεδονια... Αποψη μου! Παντως αν περσυ ηταν 14400 περιπου οι αιτησεις οπως ελεγαν καποιοι εδω μεσα και τωρα Ειναι 15000 ειναι ικανοποιητικος ο αριθμος. Παρα πολυ ομως. Οποτε δεν βλεπω η βαση να ανεβαινει τοσο πολυ. Ειδωμεν.
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

2300 αυτην ειναι η βαση φετοσ... Εξω παλι ειμαστε ρε πουσ... Μου... Καλα αποτελεσματα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες