Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Αγχωμένοι συνυποψήφιοι, ο πρώτος που θα σας ενημερώσει για τις βάσεις είναι ο LEW. Μέχρι τότε μην λέμε φήμες, διότι γυρνάει μπούμερανγκ στο άγχος μας!
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NASOSS »

Ενα φιλος μου περασε ε. Φ και μετα ηθελε να φυγει παλαιοτερα και να παει πυροσβεστικη Ειχε περασει και στα 2 κατι αναλογο με το σημερα και του ζητησαν ;10000ε ανα αλλαξεις σωμα εχεις κυρωσεις Αυτο γινετε μονο αν αλλαξεις σωμα αν το μετανιωσεις μπορεις να φυγεις εννοειται και εμεινε ε. Φ το εγγραφο εγραφε αλλαγη δημοσιου τομεα για αυτο ;προσοχη τι θα ; Επιλεξετε εγω αν περασω ε. Φ δεν το σκεφτομαι καν γιατι ; Οποιος ψαχνει τα πολλα χανει και τα λιγα
; Τωρα για την βαση 2300 α και 2600 β

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Αυτό που λές περί βάσεων φίλε Nasso είναι δική σου εκτίμηση ή από τις πλέον γνωστές "έγκυρες" πηγές; Πάντως δεν θα είναι τόσο χαμηλέσ...
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Άνετα μπορουν να δωσουν όλοι κ πυροσβεστική αθλήματα... Μην ξεχναμε ότι απο 01-01-2012 θα μπούμε στις σχολεσ... Άρα έχουμε πολύ χρόνο... Μην τρελαινεστε λοιπον... Φιλικα... Καλή επιτυχία σε όλους!
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Καραϊσκάκησ έγραψε:Αυτό που λές περί βάσεων φίλε Nasso είναι δική σου εκτίμηση ή από τις πλέον γνωστές "έγκυρες" πηγές; Πάντως δεν θα είναι τόσο χαμηλέσ...

καραισκακη οπως σου ειπα και πριν εσυ μην ανυσηχεις καθολου! Εισαι ηδη μεσα! Και περσι να δινες που ηταν 500 θεσεις παλι περναγες φαντασου τωρα με πανω απο διπλασιες θεσεις και σκεψου κατι αλλο! Μαζευονται τα μορια που εχεις εσυ; Εδω εγω εχω 2720 και δεν αγχωνομαι γτ πιστευω οτι εχω περασει! Δεν εχω αγχος απλα περιμενω να βγουν τα αποτελεσματα

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Φίλε μου darkwolf8 μακάρι, απ'το στόμα σου και στου ΘΕΟΥ το αυτί! Πάντως όλη ημέρα το σκέφτομαι αν ή όχι θα περάσω, με μόνο διάλειμμα όταν "περιποιούμαι" την βασίλισσα μου (της λέω έτσι για να πιστεύει ότι με κάνει ότι θέλει) ! Καλή τύχη σου darkwolf8!
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Καραϊσκάκησ έγραψε:Αυτό που λές περί βάσεων φίλε Nasso είναι δική σου εκτίμηση ή από τις πλέον γνωστές "έγκυρες" πηγές; Πάντως δεν θα είναι τόσο χαμηλέσ...

ποσο δηλαδη θα φτασουν με την δικη σου εκτιμηση;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

Καραϊσκάκησ έγραψε:Φίλε μου darkwolf8 μακάρι, απ'το στόμα σου και στου ΘΕΟΥ το αυτί! Πάντως όλη ημέρα το σκέφτομαι αν ή όχι θα περάσω, με μόνο διάλειμμα όταν "περιποιούμαι" την βασίλισσα μου (της λέω έτσι για να πιστεύει ότι με κάνει ότι θέλει) ! Καλή τύχη σου darkwolf8!

Καραϊσκάκης με 2900 στην β μην σου πω είσαι μέσα στους 50 πρώτους! Τα μόρια που έχεις δεν μαζεύονται εύκολα! Καλύτερα να σε αγχώνει τίποτα άλλο παρά αυτό...
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KOURSAROS »

hackertom έγραψε:
Καραϊσκάκησ έγραψε:Φίλε μου darkwolf8 μακάρι, απ'το στόμα σου και στου ΘΕΟΥ το αυτί! Πάντως όλη ημέρα το σκέφτομαι αν ή όχι θα περάσω, με μόνο διάλειμμα όταν "περιποιούμαι" την βασίλισσα μου (της λέω έτσι για να πιστεύει ότι με κάνει ότι θέλει) ! Καλή τύχη σου darkwolf8!

Καραϊσκάκης με 2900 στην β μην σου πω είσαι μέσα στους 50 πρώτους! Τα μόρια που έχεις δεν μαζεύονται εύκολα! Καλύτερα να σε αγχώνει τίποτα άλλο παρά αυτό...
ρε Καραισκο εχεις 2900; Εγω ρε φιλε αν ημουν στη θεση σου δε θα μπαινα καθολου στο φορουμ. Εισαι μεσα αγοραρε
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ευχαριστώ πολύ πρωτοπαλίκαρα μου, με τα καλά σας λόγια με κάνατε να ξεχάσω λίγο το άγχος μου. Εύχομαι σ'οσους τελικά περάσουν να είναι δίκαιοι, φιλότιμοι, καθαροί και αδιάφθοροι και πάνω απ'ολα ΔΙΠΛΑ στον πολίτη, και όχι απέναντι του όπως τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα.Kαλή τύχη σε όλους μας A' και Β' κατηγορία!
Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από respect »

Ισχυει οτι εκλεισε τα 2310-20. Ακουσατε τιποτα εσεισ?
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Που το ακουσες;
Παναγιώτης Α.

Δημοσίευση από Παναγιώτης Α. »

Η βαση εχει βγει. Γινετε επανελεγχος των δικαιολογητικων για τυχον λαθη (εγγυροτητα-μοριοδοτηση), οταν τελειωσει και αυτη η φαση θα ανακοινωθει η τελικη βαση η οποια θα ειναι πανω απο 2300.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πανω πόσο απο 2300;
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

Το να λέτε ότι η βάση θα είναι πάνω από 2300 είναι τελείως αντιφατικό με το αυτό που υποτίθεται ότι είπε ο κ. Ντούμας ότι η βάσεις θα είναι λίγο χαμηλότερες από πέρυσι.

Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια. Θα είναι τραγικό αν είναι πάνω από 2300 πάντως.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης