Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Ρε παλικαρια μην βγαινετε και λετε αερολογιες! Αν οντως ισχυουν αυτα που λετε πειτε και σε μας! Αλλα μην λεει ο καθενας οτι θελει και αγχωνομαστε ολοι μαζι!
γιαννακης

Δημοσίευση από γιαννακης »

Θα πεθανω με εσας εδω μεσα... Ολο αγχος ειστε ρε παιδια...
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KOURSAROS »

vag_21 έγραψε:Εγω θα την πω παλι την; Προβλεψη μου και ας με βρισετε. Για α 2450... Τελος

ναι ε; Τελος κιολας; Μη μου λες τετοια ρε φιλε γιατι εγω νομιζω οτι θα ναι 2900.(α ρε κατακαημενη Ρουμελη) μονο αυτο εχω να πω. Καιρος να αυτοκτονουν καποιοι. Κοπητε νεοι
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από PILOT »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Πειτε ρε παιδες Οσοι κανατε και για πυροσβεστικη τι θα κάνατε. Ε τοτε σαν λεμε αρχηγε οτι τα μορια για πυροσβεστικη θα είναι πολυ χαμηλα αφου θα μπουν οι 1200 στην αστυνομια και αλλοι στο λιμενικο
ετσι πιστευω και εγω και αποτι φαινεται μεχρι να βγουν της πυροσβ. Θα εχουν τελιωσει οι διαδικασιες στης υπολοιπες.
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Πω μπαινω σε αυτο το φορουμ και τα πιο πολλα ποστ δειχνουν την παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο. Εγω ξερω, ο αλλος ξερει, ο θειος μου μου ειπε,2360 σιγουρα η βαση,2400 σιγουρα η βαση. Και ψαρωνουνε και οι αλλοι. Και ρωτανε. Ειναι σιγουρο; Του εχεις εμπιστοσυνη αυτου που στο ειπε; Πραγματικα οτι να ναι... Μα οτι να ναι ομως.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από THOMMY »

3 ΜΕ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ 3 ΜΕ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕς, ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

DIKAIOLOGITIKA.GR

Read more about ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ 2011 by www.dikaiologitika.gr

Εικόνα
THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από THOMMY »

THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από THOMMY »

2734,345 β κατηγορια, ειμαι καλα;
THOMMY
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από THOMMY »

THOMMY έγραψε:
καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

THOMMY έγραψε:2734,345 β κατηγορια, ειμαι καλα;

Καλά είσαι THOMMY! Έχεις αρκετά! Ελπίζω να μην γίνει καμιά ανύψωση βάσεων τρελή...
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KOURSAROS »

Εχω ενα θεματακι τωρα. Αφου λοιπον δε θα ρισκαρουν πολλοι τη θεση τους στους ε. Φ.(για να παν στους λ/φ η στη πυροσβεστικη) συμβαινει το εξης. Καποιοι υψηλοι σε μορια που ειχαν κανει παντου τα χαρτια τους κ βγαινουν πρωτα τα αποτελ. Των ε. Φ. Θα πανε εκει (φυσιολογικα). Κατ ευθειαν αδιαζει μια καλη θεση στοις υπολοιπες προκ. Λες να μπουν ολλοι με ψηλα μορια στους ε. Φ. Κ να πεσει δραματικα οι εισαγωγη στις αλλες; Λες εμεις που εχουμε χαμηλα σχετικα μορια με κατι 2400 που ακουμε, να μας αραδιασουν στις αλλες κενες θεσεις των προκ. Που θα ναι ειδικοφρουριτες ηδη; Εισαγωγη τρελη στους ε. Φ. Κ στις αλλες τερμα χαμηλα λογο κενων θεσεων; Πειτε αποψεις κοπελια. Ειναι λογικη αυτη η λαλακιζομαι πρωι πρωι; Ευχαριστω...
PILOT
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από PILOT »

KOURSAROS έγραψε:Εχω ενα θεματακι τωρα. Αφου λοιπον δε θα ρισκαρουν πολλοι τη θεση τους στους ε. Φ.(για να παν στους λ/φ η στη πυροσβεστικη) συμβαινει το εξης. Καποιοι υψηλοι σε μορια που ειχαν κανει παντου τα χαρτια τους κ βγαινουν πρωτα τα αποτελ. Των ε. Φ. Θα πανε εκει (φυσιολογικα). Κατ ευθειαν αδιαζει μια καλη θεση στοις υπολοιπες προκ. Λες να μπουν ολλοι με ψηλα μορια στους ε. Φ. Κ να πεσει δραματικα οι εισαγωγη στις αλλες; Λες εμεις που εχουμε χαμηλα σχετικα μορια με κατι 2400 που ακουμε, να μας αραδιασουν στις αλλες κενες θεσεις των προκ. Που θα ναι ειδικοφρουριτες ηδη; Εισαγωγη τρελη στους ε. Φ. Κ στις αλλες τερμα χαμηλα λογο κενων θεσεων; Πειτε αποψεις κοπελια. Ειναι λογικη αυτη η λαλακιζομαι πρωι πρωι; Ευχαριστω...
εχει μια βαση αυτο που λες.
ΔΕΑ ΔΒ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΒ »

Τι ειναι ρε παιδια που θα ρισκαρουν; Ελεος με τις δραματικα δυσκολες αθλητικες δοκιμασιες της πυροσβεστικής. Επειδη οι 9/10 εδω μεσα τους φαινοντε παλούκι δεν σημαινει οτι αυτο το ποσοστο ισχυει και εξω. Αμα ηταν ετσι δεν θα εκαναν καθολου αιτηση, αφου αν εχουν καποιες πιθανοτητες να περασουν πυροσβεστική στους Ε. Φ. Ειναι 100% μεσα. Οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν ποιες ειναι και αν υπαρχουν διαφορες, αλλοι Τις βλεπουν σαν Παιχνιδάκι, και κατα τη γνωμη μου σιγα μην αρχιζουνε να κοβουνε αβερτα στις αθλητικες δοκιμασιες, ορεξη εχουν να ξαναεξεταζουν ενα σωρο ατομα, αμα δουν οτι ο κοσμος δεν μπορει θα ειναι πιο ελαστικοι. Επισης για τους επαρχιωτες η πυροσβεστική αξιζει καθε ρισκο για ευνοητους λογους. Τα γραφω ολα αυτα εδω γιατι αναφερομαι στη διαμορφωση των βασεων των ε. Φ.

Dimitris Rio

Δημοσίευση από Dimitris Rio »

Παιδια ειναι φυσικο και επομενο η προκηρυξημας να Ειναι σε μιωνεκτικη θεση γιατι απλα θα βγουνε πρωτα τα αποτελεσματα σε αυτην... Επομενος ο αλλος δεν θα ρισκαρει τη θεση του σε περιπτωση πουπερασει...
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Πειτε και καμια βαση τωρα ρε παιδια...LEW εχεις κανα νεο?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης