Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Παναγιώτη ειχα μάθει για βαση 2360 ισχυει;
GASTR.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GASTR. »

Βρε μητσαρα μου αλλο λεω παλι. Βγενει και λεει καποιος εχω πτυχιο bullats. Και εγω πχ που δε το εχω ακουσει ξανα ρωταω τι ειναι αυτο; Με αυτη την ερωτηση μου συμπεριλαμβανω επιλπεον ερωτηματα πχ. Οπως: Που μπορω να το βρω, πως ειναι ο τροπος εξετασης, ποσο στοιχιζει, τη αναγνωρισιμοτητα εχει, κτλ κτλ. Αυτες ειναι ερωτησεις που δε μπορω να ανλησω μεσα απο τη προκυρηξη σε αντηθεση με την ερωτηση του φιλου για το ποσα μορια εχει ο πολυτεκνος. Που στο φιναλε καλα εκανε και ρωτησε και αυτος. Απλα η μια ερωτηση (για τα bullets) δεν μπορει να απαντηθει απο την προκυρηξη ενω η αλλη ερωτηση (για τα μορια πολυτεκνων) αν διαβασεις την προκυρηξη μπορει να απαντηθει.
ας με συγχωρησουν οι φιλοι του φορουμ που εχω αναπτυξει ενα θεμα διαφορετικο απο το τιτλο του. Αλλα πιστευω οτι σε αυτη τη φαση εχουμε αυτη την ανεχεια λογο του οτι δεν υπαρχει καποιο νεοτερο για τις βασεισ...
ευχριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ρε φίλε θέλεις να σε κάνω στρατοπεδάρχη και συντονιστή του θέματος για να τελειώνουμε;

Ο καραισκάκης δεν είχε ρωτήσει κάτι τέτοιο, τώρα γιατί κάθεσαι και μου ζαλίζεις τον έρωτα μεσημεριάτικα ένας θεός ξέρει

Μερικοί έχετε ανέχεια λόγω χαμηλού IQ

νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Ξερει κανεις αν προχωρανε οι διαδικασιες; Ολοι για βασεις μιλατε ομως δεν ακουω τιποτα για εξελιξεις στην προκυρηξη. Μηπως υπαρχει στασιμοτητα; Στην ελλαδα ζουμε ολα ειναι πιθανα. Απλα ειμαι επιφυλακτικος. Τωρα οσο για τις βασεις καλυτερα να μην λεμε την αποψη μας για την βαση αν δεν εχουμε 100% εγκυρες πληροφοριεσ... Γιατι τρρομοκρατητε Ο κοσμος και αγχωνεται χωρις λογο... Ολα στην ωρα τους. Και να μην κουραζουμε το θεμα...greek army ονομα δεν εχεις; Δεν μπορω να μιλαω με ξενες λεξεις. Αλλα εχω μαθει να μιλαω με ονοματα. Το ονομα σ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ο χρήστης gastr. Απενεργοποιήθηκε για υβριστικά μηνύματα

Το επίπεδο ενός υποψήφιου ειδικού φρουρού είναι στο να βρίζει την μάνα κάποιου

Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

Greek_Army έγραψε:Ο χρήστης gastr. Απενεργοποιήθηκε για υβριστικά μηνύματα

Το επίπεδο ενός υποψήφιου ειδικού φρουρού είναι στο να βρίζει την μάνα κάποιου

Sorry κιόλας για άλλες χρονιές δεν ξέρω, αλλά για τη φετινή προκήρυξη σίγουρα οι συζητήσεις θα Προσέλκυαν Επιστημονικό ενδιαφέρον!ΕικόναΚαι όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Παναγιώτης Α.

Δημοσίευση από Παναγιώτης Α. »

Ρε παιδια δεν την ξερει κανεις την βαση σας λεω,ακομα μετρανε, δεν εχουν τελειωσει. Ρωτησα για μενα, τους ειπα τα μορια μου και μου ειπαν δεν περνας γιατι η βαση θα ναι σιγουρα πιο πανω απ τα 2300, τωρα το ποσο πανω θα ναι δεν εχω ιδεα. Απλα μου ειπαν πως εκτιμαται οτι δεν θα ξεπερασει τα 2400. Αυτα ξερω.Η διαδικασια προχωραει κανονικοτατα και συντομα θα βγει και η βαση.Αν μαθω κατι νεοτερο θα σας πω.
ΔΕΑ ΔΒ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΒ »

Παναγιώτης Α. έγραψε:Ρε παιδια δεν την ξερει κανεις την βαση σας λεω,ακομα μετρανε, δεν εχουν τελειωσει. Ρωτησα για μενα, τους ειπα τα μορια μου και μου ειπαν δεν περνας γιατι η βαση θα ναι σιγουρα πιο πανω απ τα 2300, τωρα το ποσο πανω θα ναι δεν εχω ιδεα. Απλα μου ειπαν πως εκτιμαται οτι δεν θα ξεπερασει τα 2400. Αυτα ξερω.Η διαδικασια προχωραει κανονικοτατα και συντομα θα βγει και η βαση.Αν μαθω κατι νεοτερο θα σας πω.

Εσυ ποσο έχεις που σου ειπαν οτι δεν περνάς ;
AΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από AΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Ακουγεται οτι οι αιτησει στην α κατηγορια ειναι ποιο πολλες και τα απολυτηρια των επαλ ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστηκα σε σχεση με των ενιαιων λυκειων (μεγαλυτερα). πραγμα που σημαινει οτι θα υπαρξει ανοδως στην βαση της α κατηγοριας για αυτο ελεγε και ο ντουμας οτι τιποτα δεν ειναι σιγουρο οποτε αναμενουμε τα αποτελεσματα.
Μενελαος

Δημοσίευση από Μενελαος »

AΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε:Ακουγεται οτι οι αιτησει στην α κατηγορια ειναι ποιο πολλες και τα απολυτηρια των επαλ ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστηκα σε σχεση με των ενιαιων λυκειων (μεγαλυτερα). πραγμα που σημαινει οτι θα υπαρξει ανοδως στην βαση της α κατηγοριας για αυτο ελεγε και ο ντουμας οτι τιποτα δεν ειναι σιγουρο οποτε αναμενουμε τα αποτελεσματα.

Λες ε; Μακαρι!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

2360
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Εξακολουθω να πιστευω για α βαση κατω απο 2300
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από pigasos24 »

MΕ τις τελευταίες πληροφορίες περί βάσεων που δημοσιεύσατε μας γ@μήσ@τ3 την ψυχολογία... Το γ... Ωτο είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα δούμε άλλο διαγωνισμό του χρόνου με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε παιδια 2360, αλλα θα φυγουν ατομα οταν βγουν και τα αποτελεσματα των άλλον προκηρυξεων. Σκεφτήτε 280 λ/φ οι 150 να εκανα κ για ε. Φ 600 πυροσβεστες όπου ολοι σχεδον θα κανανε και για ε. Φ βάλτε και τους υπαξ. Του λιμενικου αμεσως αμεσως θα μπουν πολλοι επιλαχωντες, κ εγω σ΄αυτο πονταρω για να μπω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ρε παιδια 2360, αλλα θα φυγουν ατομα οταν βγουν και τα αποτελεσματα των άλλον προκηρυξεων. Σκεφτήτε 280 λ/φ οι 150 να εκανα κ για ε. Φ 600 πυροσβεστες όπου ολοι σχεδον θα κανανε και για ε. Φ βάλτε και τους υπαξ. Του λιμενικου αμεσως αμεσως θα μπουν πολλοι επιλαχωντες, κ εγω σ΄αυτο πονταρω για να μπω

Όλα τα έχεις υπολογίσει το μόνο που ξέχασες είναι ότι μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα της πυροσβεστικής και μέχρι να ξεκινήσουν τα αθλήματα η διαδικασία των Ε. Φ θα είναι προς το τέλος της. Πιστεύεις ότι αν κάποιος έχει μπει Ε. Φ θα ρισκάρει την θέση του για να πάει να δώσει αθλήματα στην πυροσβεστική;

Έχετε βγάλει τις βάσεις όλοι εδώ μέσα ο άλλος έχει κάνει των διαχωρισμό στους Λ/Φ και στην πυροσβεστική και γενικά δεν την παλεύετε

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες