Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
TEO

Δημοσίευση από TEO »

Απο 960 μέχρι 1300 είναι 340 θέσεις. Τότε πως αφου λέτε 2360 που θα είναι η βάση μεχρι το το 2260 που θα ειναι ο 1300 είναι 500 άτομα
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Για πείτε και λίγο για Β' κατηγορία. Πάντως εγώ δεν θα στηριχθώ στο FBI, αλλά στην ΕΥΠ διότι είμαι Έλληνας και γουστάρω! Λοιπόν, να πέσουν αι πληροφορίαι διά Β' κατηγορία παρακαλώ πολύ.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

δεν πιστευω οτι θα ειναι πανω απο 5000 οι αιτησεις στη Β... Μεχρι και παιδια στο δρομο που μιλανε για τη προκ. Σταματαω και μιλαω και ολοι μου λενε Α... Βρηκα και κατι φιλαρακια ΕΠΑΛ που και αυτοι χωθηκανε Α. Τρελος εισαι μου ειπανε 960 ατομα παιρνουν απο Α και θα μπουμε Β...

Εσύ δηλαδή σταματάς στα φανάρια και ρωτάς τα παιδιά των φαναριών για τις βάσεις; Ή κάνεις βόλτα στις πλατείες για δημοσκόπηση; Πάντως εάν περιμένεις απ'τους περαστικούς των δρόμων να διαμορφώσεις συμπεράσματα... Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Πρωτη φορα μ συμβαινει να απαξιω να μπαινω στο φορουμ να μαθαινω κανενα νεο και αυτο οχι οτι φταιει το site ή οι διαχειριστες του, αλλα επειδη οι περισσοτεροι γραφετε συνεχεια το ιδιο πραγμα, ξανα κ ξανα και καθε μερα η ιδια ανακυκλωση.+ το οτι εχετε φυγει off topic 2-3 φορες. Ελεος ρε παιδια. Και μεσα στο σ/κ π ολα ειναι νεκρα, περιμενετε να μαθετε κανενα νεο για τις βασεις; Ξεκολατε λιγο απο το κωλο pc και τραβατε καμια βολτα. Δεν ειναι θεμα πια το "ο. Τι γουσταρουμε κανουμε, τραβα εσυ βολτα" αλλα ειναι θεμα οτι "γεμιζετε το θεμα με αχρηστη πληροφορια και αχρηστες σελιδες" κοινως το κανετε *****!θερμη παρακληση: Γραφτε κατι για τις βασεις ξανα, αφου ανακοινωθει το οτιδηποτε στο σεφεαα ή στη σελιδα της αστυνομιασ... Οχι αλλες προβλεψεις, οχι αλλες εικασιες, οχι αλλο καρβουνο.

υγ. Και περυσι υπηρχε αγχος αλλα τα παιδια, δεν γεμιζανε 195 σελιδες με σκουπιδια του τυπου "ποτε θα βγει η βαση ρε παιδια; " - "εγω ημουν καταδρομεας ουγκ" - "ΤΕΕ τελειωσες τιποτενιο σκουλικι; "

κανε κατι ρε greek army...plz

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Το θεμα του φορουμ ειναι Βασεις-μορια. Ολοι μπαινουμε εδω μεσα μπας και μαθουμε κατι με τις βασεις μεσω προσωπικων εκτιμησεων ή μεσω καποιου γνωστου που ξερει κατι παραπανω και ειναι μες στα κολπα. Αμα θελαμε να ξερουμε τις στανταρ βασεις θα μπαιναμε στο σεφεαα και οχι εδω περα. Το γνωριζουν ολοι αυτο εδω μεσα! Γιαυτο μην κραζετε τον καθενα που γραφει εχω μαθει αυτο, εκεινο, τ'αλλο γιαυτο μπαινετε ολοι εδω μεσα!
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Καραϊσκάκησ έγραψε:Για πείτε και λίγο για Β' κατηγορία. Πάντως εγώ δεν θα στηριχθώ στο FBI, αλλά στην ΕΥΠ διότι είμαι Έλληνας και γουστάρω! Λοιπόν, να πέσουν αι πληροφορίαι διά Β' κατηγορία παρακαλώ πολύ.

Πια Ε. Υ. Π και τρίχες κατσαρές ρε φιλαράκι... Αφού την διαλύσανε την Ε. Υ. Π πριν 3-4 χρόνια με τα γαλαζια βύσματα που έμπαιναν νύχτα...F.B.I Σε λέω! Χαχαχα

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

electrolisa έγραψε:Πρωτη φορα μ συμβαινει να απαξιω να μπαινω στο φορουμ να μαθαινω κανενα νεο και αυτο οχι οτι φταιει το site ή οι διαχειριστες του, αλλα επειδη οι περισσοτεροι γραφετε συνεχεια το ιδιο πραγμα, ξανα κ ξανα και καθε μερα η ιδια ανακυκλωση.+ το οτι εχετε φυγει off topic 2-3 φορες. Ελεος ρε παιδια. Και μεσα στο σ/κ π ολα ειναι νεκρα, περιμενετε να μαθετε κανενα νεο για τις βασεις; Ξεκολατε λιγο απο το κωλο pc και τραβατε καμια βολτα. Δεν ειναι θεμα πια το "ο. Τι γουσταρουμε κανουμε, τραβα εσυ βολτα" αλλα ειναι θεμα οτι "γεμιζετε το θεμα με αχρηστη πληροφορια και αχρηστες σελιδες" κοινως το κανετε *****!θερμη παρακληση: Γραφτε κατι για τις βασεις ξανα, αφου ανακοινωθει το οτιδηποτε στο σεφεαα ή στη σελιδα της αστυνομιασ... Οχι αλλες προβλεψεις, οχι αλλες εικασιες, οχι αλλο καρβουνο.

υγ. Και περυσι υπηρχε αγχος αλλα τα παιδια, δεν γεμιζανε 195 σελιδες με σκουπιδια του τυπου "ποτε θα βγει η βαση ρε παιδια; " - "εγω ημουν καταδρομεας ουγκ" - "ΤΕΕ τελειωσες τιποτενιο σκουλικι; "

κανε κατι ρε greek army...plz

Πες τα ρε φιλαράκι... Έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το site για αυτόν ακριβώς τον λόγο! Η παραπληροφόρηση με περισσότερο άγχος μας φορτώνει και καθόλου πληροφόρηση!

Anyway καλή τύχη σε όλους-ες, τα αποτελέσματα έρχονται υπομονή!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Καραϊσκάκησ έγραψε:

δεν πιστευω οτι θα ειναι πανω απο 5000 οι αιτησεις στη Β... Μεχρι και παιδια στο δρομο που μιλανε για τη προκ. Σταματαω και μιλαω και ολοι μου λενε Α... Βρηκα και κατι φιλαρακια ΕΠΑΛ που και αυτοι χωθηκανε Α. Τρελος εισαι μου ειπανε 960 ατομα παιρνουν απο Α και θα μπουμε Β...

Εσύ δηλαδή σταματάς στα φανάρια και ρωτάς τα παιδιά των φαναριών για τις βάσεις; Ή κάνεις βόλτα στις πλατείες για δημοσκόπηση; Πάντως εάν περιμένεις απ'τους περαστικούς των δρόμων να διαμορφώσεις συμπεράσματα... Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

ρε και πετρες σηκωνω και τις ρωταω... Και αυτες κανανε τα χαρτια τους μου λενε... Αλλα και αυτες Α κατηγορια ειναι Εικόνα

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Παιδιά μην τσακώνεστε. Η αλήθεια είναι ότι στο forum πολλά μέλη μιλάμε για άσχετα πράγματα, δεν κρύβομαι ένας από αυτούς είμαι και εγώ. Εκείνος όμως που πραγματικά υποβαθμίζει το forum ότι σχεδόν όλοι παραπληροφορούνε -γράφοντας και με επίσημο τρόπο για να γίνουν πειστικότεροι τα ναυάγια- σε σημείο να αναρωτιέται κάποιος εάν πράττουν εσκεμμένα. Φθάσαμε στο σημείο να δημιουργηθούν 2 ξεχωριστά θέματα περί ακυρώσεως λόγω Τροϊκας και παγώματος είς τας εκλογάσ. Αν είναι δυνατόν. Όσο αφορά τους διαχειριστές δηλαδή τι να κάνουν; Όποιος εκφέρει παράλογη άποψη να τον διαγράφουν; Διά ταύτα, γνωρίζεις εξ'αρχής πως ότι διαβάζεις στα forum είναι 80% φαντασίες. Όποιος διακατέχεται από τρομερό άγχος, μπάινει "αναγκαστικά" στο forum για να μάθει κάποιο νέο απ'τον σταθμό «Ράδιο Αρβύλα 88,6 fm». Όποιος δαμάζει την αυτοσυγκράτηση του πάει βόλτα (το καλύτερη λύση) και περιμένει επισήμως απ'το ΣΕΦΕΑΑ. Όποιος δεν γουστάρει, να διαγραφεί από μέλος και να μην ξαναμπεί στο forum. Σκοπός των forum είναι η ανταλλαγη (;) απόψεων, επομένως είναι δεδομένο να διαβάζεις μόνο μαλακiες και να αγχώνεσαι περισσότερο.
JOHN

Δημοσίευση από JOHN »

Καλησπερα και καλή επιτυχια σε όλους!
Δεν ενα πρόβλημα και δεν ήξερα σε ποιο θέμα να το γράψω, παρόλα αυτα το παραθέτω εδώ αν γνωρίζει κάποιος για να μου απαντήσει!
Έχω καταθέσει ολα τα δικαιολογητικά μαζί με το πιστοιποιητικό Α τύπου που δείχνει την ημερομηνία που παρουσιαστηκα στην προεδρική φρουρα και την ημερομηνια την οποια απολύθηκα!
Το θέμα ειναι πως εγω ειχα παρουσιαστεί αρχες δεκεμβρίου ενω στο ποιστοποιητικο αναγραφει 31 Ιανουαρίου, πήρα τηλεφωνο στην φρουρα δεν εβγαλα ακρη, πηγα στο ΓΕΣ πάλι δεν εβγαλα ακρη... Με λιγα λόγια το πιστοποιητικό Α τυπου δείχνει οτι εχω υπηρετήσει στην φρουρα 6 μήνες και 6 ημερες. Ενώ στην πραγματικότητα ημουν 7 μηνες και κάτι μερες
Πόσο ειναι το όριο των μηνών που λαμβάνουν υποψιν για να μετρήσουν τα μόρια απο την φρουρα;
Σημειοτεων εχω κανει 12μηνη θητεία και οχι μειωμένη!
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει... Ευχαριστώ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Φίλε το θέμα είναι να έχεις απολυθεί σαν τσολιάς, τώρα αυτά που λες για ημέρες, μήνες, ώρες, δευτερόλεπτα δεν τους νοιάζει
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλησπερα. Ρε Τ 86 για εξηγησε αυτο που ρωτησε ο τεο. ΠΩς γίνετε απο 2360 που λενε για βαση μεχρι 2260 που είναι ο 1300 είναι 500 ατομα, απο 960 μέχρι 1300 είναι 340 θέσεις
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Καλησπερα. Ρε Τ 86 για εξηγησε αυτο που ρωτησε ο τεο. ΠΩς γίνετε απο 2360 που λενε για βαση μεχρι 2260 που είναι ο 1300 είναι 500 ατομα, απο 960 μέχρι 1300 είναι 340 θέσεισ

δεν ειπε οτι ο 2360 ειναι η βαση μπορει ο 2360 να ειναι και στην 800 θεση!
Κουκου

Δημοσίευση από Κουκου »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Καλησπερα. Ρε Τ 86 για εξηγησε αυτο που ρωτησε ο τεο. ΠΩς γίνετε απο 2360 που λενε για βαση μεχρι 2260 που είναι ο 1300 είναι 500 ατομα, απο 960 μέχρι 1300 είναι 340 θέσεισ
Πολλοί με τα ίδια μόρια που'ν'το δύσκολο;
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Αν παρουμε αυτα που ειπε ο Τ86...1300 θεση 2260 μορια,800θεση 2360. Δηλαδη 100 ατομα ανα 20 μορια για μετα τα 2260. Βεβαια αθτο δν ειναι στανταρ για τα 100 ατομα ανα 20 μορια γτ δν ξες την πυκνοτητα των μοριων. Δλαδη απο τα 2260-2280 μπορει ναναι 200 ατομα και απτα 2280 μεχρι τα 2300 50 ατομα. Παντως αμα... Λεω αμα ισχυουν αυτα ή θα εισαι ξυραφι στη βαση ή απτους πρωτους επιλαχοντεσ Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες