Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Καραϊσκάκησ έγραψε:
310LELE έγραψε: Το 90% του forum ειναι Α κατηγορια... Ελπιδοφορο!
Για Β' κατηγορία προφανώς θα εννοείσ... Πάντως, το ζητούμενο είναι στις 15700+ αιτήσεις, η Β' κατηγορία να έχει αναλογικά πολύ λιγότερες για να είναι όντως ελπιδοφόρο, ήτοι 7000 και λιγότερες. Αν είναι πάλι περίπου 50-50 θα 'ναι πάλι υψηλή η Β Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

δεν πιστευω οτι θα ειναι πανω απο 5000 οι αιτησεις στη Β... Μεχρι και παιδια στο δρομο που μιλανε για τη προκ. Σταματαω και μιλαω και ολοι μου λενε Α... Βρηκα και κατι φιλαρακια ΕΠΑΛ που και αυτοι χωθηκανε Α. Τρελος εισαι μου ειπανε 960 ατομα παιρνουν απο Α και θα μπουμε Β...

T 86

Δημοσίευση από T 86 »

Ενημερωτικα σας λεω πως ενα παιδι με 2260 Μορια Ειναι στην Α κατηγορια Μεχρι στιγμης στην 1300η και κατι θεση. Οποτε βγαλτε συμπερασματα για τον 960ο στην Α. Πολυ υψηλη και φετος η βαση παιδια, αν και παιρνει 960 ατομα. Απο 2260 εως και 2360 υπαρχουν 500 ατομα! Χαμος!

ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Τ 86 απο που το ξέρεις αυτο?
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Τετοια λετε να παρουν φωτια μερικοι μερικοι. Που ξερει μωρε οτι ειναι στην 1300 θεση με τα 2260 μορια που εχει; Ειναι παρα πολυ νωρις για να γνωριζει καποιος κατι.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Ναι Σωτήρη κ εμένα εντύπωση μου έκανε για αυτο τον ρώτησα... Μίλησε πολύ συγκεκριμένα σαν να έχει τους πίνακες μπροστά του κ μου φάνηκε παράξενο.
Τ 86

Δημοσίευση από Τ 86 »

Εγω σας μετεφερα κατι που μου ειπε καποιος που ισως και να γνωριζει κατι παραπανω απο τις εικασιες που κανετε. Πληροφορηση ζηταγατε, τωρα αν δεν εξυπηρετει καποιους αυτο που μετεφερα δεν φταιω εγω. Οταν με το καλο βγουν τα αποτελεσματα αν ειναι αληθεια θα το δειτε. Μεχρι τοτε υπομονη.
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Καλά έκανεσ... Αλλά δεν είναι παράξενο να παρατίθενται, ουσιαστικά, αποτελέσματα ενώ ακόμα δεν έχει καταρτηστεί επιτροπή αξιολόγησησ?
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Οπως πολυ σωστα ειπες πληροφορηση οχι παραπληροφορηση, οταν θα εισαι σιγουρος για κατι και ειναι εγκυρο να το πεις αν θελεις αλλιως να διευκρινιζεις οτι ειναι κατι που ακουσες καποτε απο καποιον και ισως να ισχυει. Εμενα προσωπικα δεν με τρομαζει καθολου αυτο που ειπες αλλα παιδια ομως που ειναι στα μορια που ανεφερες θα πανικοβληθουνε και μονο καλο δεν τους κανει αυτο.
T 86

Δημοσίευση από T 86 »

Δεν θελω να αναστατωσω καποιον, γιατι πολυ απλα κ εμενα δεν με συμφερει αυτο που λεω καθως ειμαι πιο κατω στα μορια απο τα 2260, ομως πρεπει να ξερουμε και τι κανουμε και που παταμε, αυτος που μου το ειπε γνωριζει καποια πραγματα περισσοτερα απο εμας. Ευχομαι να μην ειναι αληθεια, αλλα δεν θα μου ελεγε ψεμματα ρε παιδια. Επισης μου ειπε πως απο τα 2260 εως και τα 2360 ειναι 500 ατομα. Σε 100 μορια ειναι 500 ατομα. Αν ξερει καποιος κατι αλλο αλλο το οποιο θεωρει πως ειναι απο εγγυρη πηγη κατα την γνωμη του και οχι απο αρλουμπα ας το πει για να διασταυρωσουμε.
Caspian Border
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Caspian Border »

Ναι Σωτήρη, και εσύ σωστός είσαι, μα όταν υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ρωτάνε άλλους, για το αν έχουν κανένα νέο πάνω στο θέμα... Και ύστερα κάποιοι τους αποπαίρνουν αυτό γίνεται. Αυτή είναι η μαγεία του να είσαι Έλληνας βρε αδερφέ. Κοντοζυγώνει η ημέρα παιδιά...
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Παιδιά εγώ έχω έναν φίλο στο F.B.I και μου εκμυστηρεύτηκε ότι η βάση στην Α' θα είναι 3456 μόρια... Ναι καλά ακούσατε... Για την Β' κατηγορία δεν μπόρεσαν ακόμη να τα υποκλέψουν έχει η ΕΛ. ΑΣ τετραπλό firewall...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ρωτανε για το αν εχουν καποιο νεο πανω στο θεμα που να ειναι εγκυρο, δεν λεω οτι αν ακουσε κατι καποιος να μη το πει αλλα να προσεξει πως θα το πει. Τεσπα δεν τα βαζω εγω με το παιδι που ειπε αυτο που ακουσε αλιμονο.
T 86

Δημοσίευση από T 86 »

Εγω φταιω που καθομαι και σας τα λεω κιολλας! Αλεξανδρε φιλε ειρωνευσου με, με τα F.B.I. Σου αλλα οταν θα δεις τα αποτελεσματα τοτε θα ναι σειρα μου να ειρωνευτω εγω.
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

T 86 έγραψε:Εγω φταιω που καθομαι και σας τα λεω κιολλας! Αλεξανδρε φιλε ειρωνευσου με, με τα F.B.I. Σου αλλα οταν θα δεις τα αποτελεσματα τοτε θα ναι σειρα μου να ειρωνευτω εγω.

δηλαδη ο 960 στα ποσα μορια ειναι αν εχουν 500 ατομα μεταξυ 2260 και 2360
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Σωστή ερώτηση.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες