Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Παιδιά σιγά-σιγά να τελειώσει το παραμύθι. Μέχρις στιγμής η πλειοψηφία των αιτήσεων δεν έχει μοριομετρηθεί, επομένως πως αναφέρεστε περί βάσεων και με ποια κριτήρια; Ακόμη και ο Αρχηγός να είπε η βάση είναι x, δεν ισχύει διότι δεν υπάρχει μία σχετική εικόνα. Απ'την άλλη Παρασκευή θα αρχίσουν οι προσεγγίσεις όπου θα υπάρχει και μία πιο ξεκάθαρη εικόνα των αιτήσεων. Τότε θα χρειαστούν οι έγκυρες και ανεπίσημες πηγές, τώρα μόνο για να το παίξουν ξερόλες σας παριστάνουν τους ενήμερουσ. Από τέλη Σεπτέμβρη θα κλαίμε ή θα γελάμε (;), τώρα μόνο παραπληροφορούμαστε.
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Μαγκες η προσωπικη μου εκτιμηση 2300 ΜΕΓΙΣΤΟ. Στο τμημα αγ. Δημητριου που πηγα τελευταια μερα (οχι τις πρωτες μερες τελευταια μερα!) και Κατεθεσα τα χαρτια μου μου ειπε εσυ και αλλος ενας εχετε παμω απο 2000 μορια! Και μιλαμε για ουρες στο συγκεκριμενο Τμημα. Σας ειπα την εκτιμηση μου. Καθιστε να μπει και αυτη η βδομαδα να χει μετρηθει ενασ Ικανοποιητικος αριθμος αιτησεων Και θα χουμε ενα πρωτο στατιστικο ασφαλες δειγμα. Υπομονη οχι καταστροφολογια. Μερικοι εδω γραφουν απαραδεκτα πραγματα δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Ναι δεχομαι την γνωμη σου πχ 2700 στην Α'. Πως απο που και ως που ποιος στο ειπε απο ποια υπηρεσια και με βαση τι; Ανυποστατα πραγματα εντελως.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΑΘΑΝΑΤΟΣ »

Φιλε Συμεων μην αγχωνεσαι, στο ξαναλεω, τα μορια σου ειναι καλα- σαν τα δικα μου περιπου - για να εισαι αισιοδοξος. Απλως δεν βγαζεις απο τωρα εισητηρια για Κομοτηνη μεχρι να εχεις το ΟΚ στο χερι, αυτο ειναι ολο, αλλα κατα τα αλλα καλμα... Εικόνα

Αντε, κι οταν με το καλο τα πουμε στην σχολη, κερναω τα πρωτα ουσκια και special χορο για παρτη σπυ απο την Prisila... Εχει κατι στριπτιζαδικα η Κομοτηνη μουρλια... Εικόνα
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Μαγκες αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι οσο φτανουν οι μερες τοσο πιο πολυ αγχος υπαρχει στο φορουμ και γραφουμε οτι μας κατεβει Εικόνα Οπωτε χαλαρα αλανια παμε για κανα τρεξιματακι και καφε να ξεχαστουμε για καμια εβδομαδουλα ακομα γιατι πανω κατω τοσο πιστεβω οτι μας εμινε για να βγουνε τα αποτελεσματα ! Προσωπικη εκτιμιση οτι η βαση θα ειναι στα 2300-2320
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Το 90% του forum ειναι Α κατηγορια... Ελπιδοφορο!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Παιδια έχω πεθανει απο το αγχος, γιατι με θεωρο ψιλο-σιγουρο και με αυτα που είπαν επεσα απο τα συννεφα. Μκαρι να εχετε δικιο παιδια. Αλλά παίδες αν έχετε κανενα γνωστο παρε και κανενα τηλ για ερωτηση
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

darkwolf8 έγραψε:
Falcon έγραψε:Άσχημα μαντάτα και απο μένα μου είπαν εσωτερικοί οτι οι βάσεις εχουν εκτοξεύθει πολύ 2500 περίπου για α και 2800 για β Εικόνα Με 2350 που εχω μεζεύψει φέτος στην α πάλι έξω θα μαιΕικόνα.

Ναι και εγω ακουσα οτι οι βασεις θα φτασουν μεχρι το διαστημα!μαλιστα κατι ακουγεται οτι αιτηση εκανε και ο Ε. Τ.

χαχαχαχαχα! Προς αποφυγή παρεξιγήσεων άλλος ο falcon που είπε αυτήν την @@ και άλλος εγώ...

εγώ πιστεύω πως πάνω από 2300 α δεν πάνε ούτε με διαστημόπλοιο...

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

310LELE έγραψε: Το 90% του forum ειναι Α κατηγορια... Ελπιδοφορο!
Για Β' κατηγορία προφανώς θα εννοείσ... Πάντως, το ζητούμενο είναι στις 15700+ αιτήσεις, η Β' κατηγορία να έχει αναλογικά πολύ λιγότερες για να είναι όντως ελπιδοφόρο, ήτοι 7000 και λιγότερες. Αν είναι πάλι περίπου 50-50 θα 'ναι πάλι υψηλή η Β Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Ελπίδα

Δημοσίευση από Ελπίδα »

Παίδες δεν θέλω να σας αγχώσω Αλλά Θα σασ Μεταφέρω Τη δική μου λογική για την εκτίμηση των αποτελεσμάτων.Με βάση τα περσινά αποτελέσματα, τον αριθμό των θέσεων πέρυσι και φέτος (που φέτος είναι υπερδιπλάσιος), τον αριθμό των αιτήσεων πέρυσι και φέτος (που δεν διαφέρει και Πολύ) τα στατιστικά λένε:

Κατηγορία Α 2220 εώς 2280

Κατηγορία Β 2600 εως 2640

Υ. Γ.1 Τα αποτελέσματα μπορεί αργήσουν να Βγουν Καθώς μόλις διάβασα στην ιστοσελίδα της αστυνομίας, δεν έχει συσταθεί ακόμα επιτροπή αξιολόγησης

Υ. Γ.2 Σορυ αν σας άγχωσα Αλλά Προσπαθώ Να προσγειώσω αρκετούς (δίνουν και 2 φίλοι μου στη Β κατηγορία με 2000 και 2150 αντίστοιχα) επειδή ξέρω τι φρίκη Τρωσ Όταν δεν προλάβεις να εκλογικεύσεις την αποτυχία.

Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από respect »

μακάρι να είναι σωστές οι βλέψεις σου και όχι γιατί με βολεύει αλά βάσης λογικής εκεί πρέπει να κυμαίνονται και όχι στα 2360 όπως ακούγεται μακάρι να κάνουν λάθος αυτοί που το λένε, εγώ παντος έχω πολλές ελπίδες και στηρίζομε στα λόγια του ντουμα ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για βάσεις
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μακαρι να είναι ΄τοσο
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Iraklis »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μακαρι να είναι ΄τοσο

Σιμεών, μην ασχολείσαι ρε φίλε με το forum. Είσαι πάνω από το pc 24 ώρες το 24ωρο και πατάς refresh να δεις τί θα γράψει ο καθένας, το μακρύ του και το κοντό του στην ουσία. Κάνεις κακό στον εαυτό σου δεν το καταλαβαίνεις; Βγες έξω πήγαινε καμμία βόλτα, δεν θα πέσουν οι βάσεις αν κάθεσαι πάνω από το pc συνέχεια Εικόνα

AΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από AΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Υπαρχουν νεα σχετικα με το παγωμα του λιμενικου και τις προσληψεις γνωριζουμε τιποτατο μονο που ξερουμε με απολυτη σιγουρια ολοι ειναι οτι ακομα δεν εξασφαλιστηκε η 6 η δοση και δεν μπηκαν και οι τελευταιοι οροι της τροικας. Εικόνα kati αλλο

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Φιλε που το ξερεις οτι κάνω αυτο λλα δεν καθομαι συνεχει, το εχω ανοιχτο μόνιμα όμως. Περιμένω να δω αν δω αν μάθει κανενας κάτι διαφορετικο απο αυτο που έμαθα
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Για άλλη μία φορά σωστός ο Iraklis... Φίλε ΣΙΜΕΩΝ πόσο χρονών είσαι και τι μόρια έχεις; Πάντως οι περισσότεροι -αν όχι σχεδόν όλοι- γράφουν ΑΙΘΕΡΟΛΟΓΙΕΣ. Μετά απο λίγες ημέρες διαψεύδονται πανυγηρικά και το μόνο που καταφέρνουν είναι μας ψυχοτρομοκρατήσουν --30000 αιτήσεις θυμάστε;Eπίσης, έλεγαν πάλι σχεδόν όλοι πως οι αιτήσεις είναι πολύ λιγότερες από πέρσι, πάλι διαψεύστηκαν... Άλλοι γράφουν συνεχώς για πρόωρες εκλογέσ... Άλλος είπε πως θα απολύσουν και τους περσινούς ΕΦ... Τρείς λαλούν και δυό χορεύουν, και θέλουν να γίνουν και αστυνομικοί με τέτοια μυαλά... Μην στηρίζεσαι ΣΙΜΕΩΝ σε κανέναν ξερόλα του forum -πλήν ελαχίστων όπως ο LEW. Και τώρα να προσγειωθούμε: Στην Β' κατηγορία η χαμηλοτέρα βάση για τον 960ο ήταν 25,7 μόρια το 2009 και είχαν αιτηθεί μόνο 5609 υποψήφιοι (ουτοπικός αριθμός). Η μεγαλυτέρα βάση ήταν 2681,8 ήταν το 2007 όταν αιτήθησαν 8187 υποψήφιοι (αναλογικά περίπου τόσοι και φέτος). Με ποιό κριτήριο λοιπόν ευελπιστούν οι περισσότεροι η βάση στην Β' κατηγορία να μην είναι 2680 άνω;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες