Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

PILI έγραψε:ας ξεκινισω με τους τσολιαδες που αν κ περνουν 5 μοριαειναι λιγοι κ απροετοιμαστοι, ας υποθεσουμε οτι θα φερουν μια αυξησξη 100 μοριον παμε δηλαδη στα 2340. Επειτα ειναι οι αιτησεις 1400 περισσοτερες απο περσυ αρα ας υποθεσουμε μια αυξηση 100 μοριον παμε στα 2440. Φετος ας υποθεσουμε 200 επιλαχοντες κ μια μειωση 100 μοριον, δηλαδη παμε στα 2340. Επισης οι προκηρυξεις περι του λιμενικου οι οποιες θα απποροφησουν δυνατα απολυτηρια μια μειωση 100 μοριον, παμε στα 2240... Επισης η προκηρηξη τις πυροσβεστικης η οποια υποθετικα θα φερει μια μειωση 200 μοριον. Τελικως φτανω σε 2040 μορια εως τον τελευταιο επιλαχοντα... Επομενως οσοι εχετε κατω απο 2200 μην αφηνετε κανεναν να σας κοβει τα ονειρα κ την ελπιδα! Τα παντα μπορουν να συμβουν... υ. Γ''εχε το νου σου''

Σωστός ο PILI

chris5483 έγραψε:
Τα ψιλά γράμματα Της προκύρηξης είναι ότι στα αθλήματα θα κληθεί ο αριθμός των επιτυχόντων προσαυξημένος κατα 30%, δηλαδή 1248 άτομα Για την Α' Κατηγορία.
Δείτε και στα αποτελέσματα της προκήρυξης του 2010 πόσα μόρια είχε ο 1248ος υποψήφιος (2170 μόρια)

Σωστός και ο chris5483 αν δεν είναι το ίδιο άτομο...

respect έγραψε:σήμερα λοιπόν μετά τον πανικό που επικράτησε από πολλές πήγες για βάσει στα 2350 + θεώρησα σωστό να πάρω τηλέφωνο τον Ντούμα να μου το επιβεβαίωση, λοιπόν μου είπε τα εξήσ... Η καταμετρήσεις βρίσκονται σε επίπεδο που ακόμα δεν μπορούν να την προσεγγίσουν ούτε καν με εκτιμήσεις. Αποτελέσματα η ακόμα έγκυρες βάσεις μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη...

Αφού το είπε ο Ντούμας ισχύει φίλε μου 1.000.000.%

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

2340-2360
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:2200-2300

αλλαξες παλι; ! αποφασισε ποια πιστευεις θα ειναι η βαση!Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Αυτη πιο πάνω 2340-2360

Δηλαδη καλουν μέχρι τον 1248 για επιλαχωντεσ... Αντε να δουμε τι μόρια θα εχει σε αυτη την θέση. Ας μην ξεχνάμε πως ακόμα δεν έχουν βγει λιμενικου κ πυροσβεστικης, όπου θα εχουν πολλες διαροες προς αυτες τις προκηρυξεις
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NASOSS »

Η βαση Θα ειναι
α 2450
β 2700
Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από respect »

εάν το διασταυρώνεις και εσύ Συμεών τότε οι βάσεις είναι 2360 και μάλλον δεν έχει ενημερωθεί ο Ντούμας ακόμα ! Δυστυχώς!
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

παιδες αντι να κανουμε συνεχεια εκτιμησεις για τις βασεις δεν κανουμε καμια και για τον αριθμο των επιλαχοντων; ειναι ζωτικης σημασιας! μην ξεχνατε τα αθληματα!!! και μαλιστα οταν ο αριθμος των επιτυχοντων ειναι μεγαλος
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

γιαννησ έγραψε:παιδες αντι να κανουμε συνεχεια εκτιμησεις για τις βασεις δεν κανουμε καμια και για τον αριθμο των επιλαχοντων; Ειναι ζωτικης σημασιας! Μην ξεχνατε τα αθληματα! Και μαλιστα οταν ο αριθμος των επιτυχοντων ειναι μεγαλος

βαρια βαρια να ειναι καμια 150 επιλαχοντες! Παραπανω με τιποτα! Απλα το θεμα μας εδω ειναι ποσο θα ειναι η βαση! Σε μια νυχτα μεσα απο 2200 -2300 φτασαμε 2360+! Για να δουμε εχουμε δρομο ακομα για ανοδο!
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Τελικα βασεις μετα το πρωτο δεκαημερο του οκτωβρη ή κατα τις 3-7 οπως ειπε ο ΛΕΩ; Επιλαχοντες θα καλεσουν 280 ατομα δηλαδη 40-50 μορια κατω απτη βαση και λογικα θα παρουν μια 150αρα απο αυτους δηλαδη 20-30 μορια κατω απτη βαση...
GASTR.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GASTR. »

Φιλε Σωτηρη γραφεις και δε ξερεις τι γραφεις. Εχεις δει πουθενα να αναφερω οτι η βαση θα ειναι 1900; Οχι... Γνωμη μου ειναι οτι η βαση θα ειναι 2300 (το ιδιο με αυτο που πιστευεις και εσυ)
απλα δε θα βγω να χλεβασω οποιον πει τη γνωμη του για τις βασεις και αυτη ειναι αντηθετη απο τη δικη μου. Εσυ αυτο κανεις και απο πανω γραφεις και οτι ο καθενας λεει οτι τον βολευει... Ασε τα παιδια να πουν τη γνωμη τους ελευθερα.
Οσο για αυτο που εγραψες (καλυτερα να περιμενουμε το χειροτερο και να ερθει το καλυτερο παρα το αντιθετο) Ωραια, περημενε εσυ τοτε οτι η βαση θα ειναι στις 3000 για να εισαι συγουρος οτι η προταση σου θα βγει αληθεις. Οκ; Καλη τυχη

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

FFIDARXOS έγραψε:Τελικα βασεις μετα το πρωτο δεκαημερο του οκτωβρη ή κατα τις 3-7 οπως ειπε ο ΛΕΩ; Επιλαχοντες θα καλεσουν 280 ατομα δηλαδη 40-50 μορια κατω απτη βαση και λογικα θα παρουν μια 150αρα απο αυτους δηλαδη 20-30 μορια κατω απτη βαση...
Αγορινα ελα στην θεση του ντουμα... Θα τον εχουν παρει 500 τηλεφωνα. Αν τους πει οτι θα βγουν το πρωτο 10ημερο τοτε εκεινες τις μερες θα δεχεται 1000 κλησεις την ημερα. Εγω στην θεση του θα ελεγα και μετα το πρωτο 20ημερο. Και ειπε κατι που σας λεω καιρο. Οποιος εχει "πληροφορια" τωρα απλα ειναι παπατζα. Ειναι αφυσικο να εχεις μια προβλεψη τωρα. Περνανε οι ημερες θα ρθουν και οι ασφαλεις πληροφοριες μην ανησυχεις

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Falcon έγραψε:
PILI έγραψε:ας ξεκινισω με τους τσολιαδες που αν κ περνουν 5 μοριαειναι λιγοι κ απροετοιμαστοι, ας υποθεσουμε οτι θα φερουν μια αυξησξη 100 μοριον παμε δηλαδη στα 2340. Επειτα ειναι οι αιτησεις 1400 περισσοτερες απο περσυ αρα ας υποθεσουμε μια αυξηση 100 μοριον παμε στα 2440. Φετος ας υποθεσουμε 200 επιλαχοντες κ μια μειωση 100 μοριον, δηλαδη παμε στα 2340. Επισης οι προκηρυξεις περι του λιμενικου οι οποιες θα απποροφησουν δυνατα απολυτηρια μια μειωση 100 μοριον, παμε στα 2240... Επισης η προκηρηξη τις πυροσβεστικης η οποια υποθετικα θα φερει μια μειωση 200 μοριον. Τελικως φτανω σε 2040 μορια εως τον τελευταιο επιλαχοντα... Επομενως οσοι εχετε κατω απο 2200 μην αφηνετε κανεναν να σας κοβει τα ονειρα κ την ελπιδα! Τα παντα μπορουν να συμβουν... υ. Γ''εχε το νου σου''

Σωστός ο PILI

chris5483 έγραψε:
Τα ψιλά γράμματα Της προκύρηξης είναι ότι στα αθλήματα θα κληθεί ο αριθμός των επιτυχόντων προσαυξημένος κατα 30%, δηλαδή 1248 άτομα Για την Α' Κατηγορία.
Δείτε και στα αποτελέσματα της προκήρυξης του 2010 πόσα μόρια είχε ο 1248ος υποψήφιος (2170 μόρια)

Σωστός και ο chris5483 αν δεν είναι το ίδιο άτομο...

respect έγραψε:σήμερα λοιπόν μετά τον πανικό που επικράτησε από πολλές πήγες για βάσει στα 2350 + θεώρησα σωστό να πάρω τηλέφωνο τον Ντούμα να μου το επιβεβαίωση, λοιπόν μου είπε τα εξήσ... Η καταμετρήσεις βρίσκονται σε επίπεδο που ακόμα δεν μπορούν να την προσεγγίσουν ούτε καν με εκτιμήσεις. Αποτελέσματα η ακόμα έγκυρες βάσεις μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη...

Αφού το είπε ο Ντούμας ισχύει φίλε μου 1.000.000.%

ναι να εισαι σιγουρος φιλε!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι και στην προηγούμενη προκήρυξη ο ντούμας σε όλα μέσα έπεσε.Εικόνα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

respect έγραψε:σήμερα λοιπόν μετά τον πανικό που επικράτησε από πολλές πήγες για βάσει στα 2350 + θεώρησα σωστό να πάρω τηλέφωνο τον Ντούμα να μου το επιβεβαίωση, λοιπόν μου είπε τα εξήσ... Κάθε μέρα παιδί μου από εδώ και πέρα θα ακούς και μια βάσει δεν θα είναι έγκυρη στο λέω 1000 τις εκατό γιατί η καταμετρήσεις βρίσκονται σε επίπεδο που ακόμα δεν μπορούν να την προσεγγίσουν ούτε καν με εκτιμήσεις.Με επιφυλακτικότητα, δικιά μου εκτιμήσει μου είπε χαμηλότερες από πέρυσι. Αποτελέσματα η ακόμα έγκυρες βάσεις μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Μου ευχήθηκε και καλή επιτυχία (δεν δαγκάνει ο άνθρωπος) άραγε πιστεύοντας ότι γνωρίζει κάτι παραπάνω από όλους εδώ δεν υπάρχουν ακόμα βάσεις άραγε ότι σας λένε είναι (παπατζα νιντζα) η τουλάχιστον ελπίζουμε να είναι γιατί εάν δεν είναι εμείς γύρο 2300 ούτε καν επιλαχόντες !

και για Β κατηγορια ισχυει αυτο φιλε; Γενικη ηταν η απαντηση του;

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Τι λες αγορι μου; Να περιμενω 3000 την βαση για για να ειμαι σιγουρος οτι η προταση μου θα βγει αληθεις; Μαλλον εσυ δεν ξερεις τι γραφεις η δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω, τεσπα καθενας ας κρατησει την γνωμη του. Καλη τυχη και σε εσενα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες