Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PILI

Δημοσίευση από PILI »

2340 Α ΤΟ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Κάνεις άλλος δεν εχει πληροφοριες;
Άβαταρ μέλους
geral
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από geral »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Κάνεις άλλος δεν εχει πληροφοριες;

Εγώ. Σύμφωνα με τις εγκυρότατες πηγές μου η βάση το 2015 θα είναι για Α 2800 και για Β 3100. Τότε θα βγει πάλι προκύρηξη.ΕικόναΕικόναΕικόνα
GASTR.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από GASTR. »

Σωτηρησ έγραψε:1900 και 2000 λεει ο αλλος, αι καλαααα...
φιλε μου ασε το καθενα να γραφει αυτα που πιστευει (εφοσον αυτα δε σε προσβαλουν) Και μην σχολιαζεις με ηρωνεια. Λες οτι ο καθενας γραφει οτι τον βολευει αλλα επι της ουσιας οποιος γραφει κατι αλλο εξω απο τα πλαισια τα δικα σου τον
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Λοιπον οπως ο Greek Army ετσι και εγω βαρεθηκα να ακουω μλκς!
να καθεται ο ενας να ξευτιλιζει τη βαση και ο αλλος να την εκτοξευει!
καλο ειναι τα ατομα που εχουν πανω απο 2300 μορια στην Α' και 2600 στην Β' να σταματησουν να λενε μπουρ. σ και να κοιταξουν να κανουν καμια προπονηση για τα αθλητικα τεστ
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Ναι τσακωθειτε κι αλλο μεταξυ σας λες και εχετε τιποτα χωραφια να χωρισετε.LEW περιμενουμε φιλε... Εμπνεεις μια σιγουρια (εστω και απο ενα pc) οποτε εγω μαζι σου...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Κατι ξερεις ή μου φαινετε;
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

Έλεοσ...
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Οχι απλα σκεφτομαι σε λογικα πλαισια! Περσι επεσα μεσα σε τι θεση θα βγαινα! Και φετος βλεπω τα πραγματα οπως τα λεω! Δεν ειμαι μεντιουμ! Ειμαι λογικος! Αν καποιοι πιστευετε οτι δε θα περασετε επειδη οι βασεις θα ειναι διαστημικες τοτε κλειστε το pc σας και κλαψτε τη μοιρα σας! Καποιοι αλλοι προετοιμαζονται ηδη για τα τεστ
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Δεν καταλαβαινω μερικα ατομα λετε για 2850 μορια για την Β κατηγορια γιατι; Θεωρειτε οτι εχουν γινει περισσοτερες αιτησεις στην Β;
PILI

Δημοσίευση από PILI »

θα καταθεσω την αποψη μου κ περιμενω να μου πειτε αν ειμαι λογικος κ ορθως κ αν ξεχναω καποιο παραγοντα να μου τον αναφερετε. ο 960 περσυ ειχε 2240. ας ξεκινισω με τους τσολιαδες που αν κ περνουν 5 μοριαειναι λιγοι κ απροετοιμαστοι, ας υποθεσουμε οτι θα φερουν μια αυξησξη 100 μοριον παμε δηλαδη στα 2340. επειτα ειναι οι αιτησεις 1400 περισςοτερες απο περσυ αρα ας υποθεσουμε μια αυξηση 100 μοριον παμε στα 2440. ως αρχικη βαση. τωρα περσυ ειχαμε 100 επιλαχοντες οι οποιοι επεφεραν μια μειωση 60 μοριον απο 2450 σε 2390. φετος ας υποθεσουμε 200 επιλαχοντες κ μια μειωση 100 μοριον, δηλαδη παμε στα 2340. επισης οι προκηρυξεις περι του λιμενικου οι οποιες θα απποροφησουν δυνατα απολυτηρια μια μειωση 100 μοριον, υποθετικα παντα, παμε στα 2240... επισης η προκηρηξη τις πυροσβεστικης η οποια υποθετικα θα φερει μια μειωση 200 μοριον κ λογο των εποχικων οι οποιοι σε προηγουμενες προκηρηξεις εφ καναν τα χαρτια σους και ΟΥΚ ολιγοι (3400 ατομα) κ λογο των ιδιωτων (600 ατομα). τελικως φτανω σε 2040 μορια εως τον τελευταιο επιλαχοντα... επομενως οσοι εχετε κατω απο 2200 μην αφηνετε κανεναν να σας κοβει τα ονειρα κ την ελπιδα! τα παντα μπορουν να συμβουν... υ. γ''εχε το νου σου''

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Λακεδαίμων έγραψε:Ναι τσακωθειτε κι αλλο μεταξυ σας λες και εχετε τιποτα χωραφια να χωρισετε.LEW περιμενουμε φιλε... Εμπνεεις μια σιγουρια (εστω και απο ενα pc) οποτε εγω μαζι σου...
Εικόνα
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

GAS TR μπορεις να πιστευεις και εσυ και ο καθενας οτι θελει αλλα δεν ειμαι υποχρεωμενος να συμφωνησω μαζι σου. Αν εσεις εχετε φτιαξει κοσμο δικο σας και τα βλεπετε οπως θελετε ειναι δικο σας θεμα αν και καλο θα ηταν να προσγειωθειτε στην σκληρη πραγματικοτητα, βεβαια ειναι δικο σας θεμα οπως ειπα και δεν με αφορα καθολου, δεν μπαινω στην διαδικασια να αλλαξω γνωμη ουτε σε εσενα αλλα και σε κανεναν αλλα οχι να ακουω και για 1900 κ 2000 μορια. Κατανταει γελοιο. Μακαρι να ειναι οσο πιο χαμηλες γινεται οι βασεις, ουτε το ψωμι μου θα φανε ουτε απο το μισθο μου αλλα ειπαμε οχι και 1900-2000. Εσεις περισσοτερο κακο τους κανετε που τους λετε να εχουν πολλες ελπιδες παρα εγω γιατι οταν βγουνε τα αποτελεσματα φαντασου την απογοητευση, καλυτερα να περιμενουμε το χειροτερο και να ερθει το καλυτερο παρα το αντιθετο. Αποψη μου περιπου 2300 η βαση για Α.
chris5483

Δημοσίευση από chris5483 »

Φίλε μου η διαφορά είναι ότι δεν ανέφερα ότι βάση θα είναι 1900-2000 μόρια.
Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι για κανένα λόγο κάποιος που είναι σε αυτό το πεδίο μορίων δεν πρέπει να απογοητευτεί και να αφήσει την προσπάθειά έως το σημείο της υποβολής της αίτησης και να σταματήσει τον προσωπικό του αγώνα όσον αφορά τις προπονήσεις επειδή η πλειοψηφία του forum επιδίδεται σε κάθε είδους "κωλοφαρδομαντεία" και στέλνει τις βάσεις στο Θεό.
Τα ψιλά γράμματα της προκύρηξης είναι ότι στα αθλήματα θα κληθεί ο αριθμός των επιτυχόντων προσαυξημένος κατα 30%, δηλαδή 1248 άτομα για την Α' Κατηγορία.
Δείτε και στα αποτελέσματα της προκήρυξης του 2010 πόσα μόρια είχε ο 1248ος υποψήφιος (2170 μόρια) : http://www.astynomia.gr/images/stories/2010/KATA_SEIRA_EPIT_A_KATHG_1_2500.pdf
Δεδομένου ότι κανείς δεν ξέρει φέτος τι γίνεται καθώς έχουν αλλάξει πολλές μεταβλητές σε αυτό το quiz, είναι τραγικό λάθος για κάποιον που βρίσκεται 200-300 μόρια κάτω απο τα 2170 να απογοητευτεί, να μην ασχοληθεί με τον εαυτό του και για οποιονδήποτε λόγο να κοπεί στα αθλήματα. Κι ας είναι επιλαχών!
Και στο κάτω-κάτω αν δεν είναι θα έχει κερδίσει σε φυσική κατάσταση.

Καλή επιτυχία σε όλους και μην χάνετε το κουράγιο σας!

Άβαταρ μέλους
respect
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από respect »

σήμερα λοιπόν μετά τον πανικό που επικράτησε από πολλές πήγες για βάσει στα 2350 + θεώρησα σωστό να πάρω τηλέφωνο τον Ντούμα να μου το επιβεβαίωση, λοιπόν μου είπε τα εξής... Κάθε μέρα παιδί μου από εδώ και πέρα θα ακούς και μια βάσει δεν θα είναι έγκυρη στο λέω 1000 τις εκατό γιατί η καταμετρήσεις βρίσκονται σε επίπεδο που ακόμα δεν μπορούν να την προσεγγίσουν ούτε καν με εκτιμήσεις. Με επιφυλακτικότητα, δικιά μου εκτιμήσει μου είπε χαμηλότερες από πέρυσι. Αποτελέσματα η ακόμα έγκυρες βάσεις μετά το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη. Μου ευχήθηκε και καλή επιτυχία (δεν δαγκάνει ο άνθρωπος) άραγε πιστεύοντας ότι γνωρίζει κάτι παραπάνω από όλους εδώ δεν υπάρχουν ακόμα βάσεις άραγε ότι σας λένε είναι (παπατζα νιντζα) η τουλάχιστον ελπίζουμε να είναι γιατί εάν δεν είναι εμείς γύρο 2300 ούτε καν επιλαχόντες !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες