Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ποιος είναι 18 ρε; Και θες να γίνεις εσυ; Εξυπνε
Ας τους να λενε ρε lew Κανε τα κουμαντα σου και γραψε τπτ πιο νωρις γτ θα λιωσουμε ολοι απο το αγχος!

Σωστος lew
Ασε τον ZISI τον υπερηλικα να τα μάθει στην αναρτηση
Ασε τον ZISI τον υπερηλικα να τα μάθει στην αναρτηση
Ωραιο γέλιο Αlexantros9.
Ο κουρσαρος λεει οτι δν ξερει κανενας εδω μεσα, ενω αυτος ξερει οτι δν εχουν δει ολες τις αιτησεισ... Ψηφιζω ΛΕΩ γτ ειναι δοκιμασμενος και περσυ
Δν λεει παπατζιλικια

Ξεκολάτε, κανείς δεν ενδιαφέρεται να μάθει για τις διαμάχες σας, στο forum μπαίνουμε για να ενημερωνόμαστε, να πληροφορούμε αλλά και να σχολιάζουμε (άντε μην αρχίσει πάλι ο greek_army να κλειδώνει το θέμα :/) προσωπική μου γνώμη απ αυτά που ακούω και βλέπω πιστεύω η βάση θα είναι 2200 α' 2600 β'
όχι ότι με συμφέρει να να είναι τόσο, έξω θα είμαι και πάλι απλά ελπίζω σε αρκετούς επιλαχόντες λόγω παράλληλων προκυρίξεων...
ακούω γνώμες λοιπόν γτ πολύ σωστά όπως αναφέρεται παραπάνω (από τα σοβαρά άτομα του forum) τις επίσημες βάσεις ακόμα δεν τις γνωρίζει ουδείσ...
όχι ότι με συμφέρει να να είναι τόσο, έξω θα είμαι και πάλι απλά ελπίζω σε αρκετούς επιλαχόντες λόγω παράλληλων προκυρίξεων...
ακούω γνώμες λοιπόν γτ πολύ σωστά όπως αναφέρεται παραπάνω (από τα σοβαρά άτομα του forum) τις επίσημες βάσεις ακόμα δεν τις γνωρίζει ουδείσ...
Συμφωνω falcon για την α στα 2200 αλλα για β την βλέπω πιο ψηλά
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Συνεχίστε να γράφεται για ακύρωση και ότι σας καβλώσει σε αυτό το θέμα, να είστε σίγουροι ότι θα τα σβήνω όλα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Αυτό αναφερόταν ς'εμένα... Γειά σου Greek με τις διαγραφές σου! Πιστεύω παιδιά για τις βάσεις θα είναι υψηλές φέτος μίας και είναι και οι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Ήτοι, στην Α από 2340+ και στην Β από 2730+ Ελπίζω να διαψευσθώ και οι βάσεις να είναι χαμηλότερες. Καλή τύχη μας!Greek_Army έγραψε: Συνεχίστε να γράφεται για ακύρωση και ότι σας καβλώσει σε αυτό το θέμα, να είστε σίγουροι ότι θα τα σβήνω όλα.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Για όλους το αναφέρω και ο επόμενος που θα γράψει κάτι άκυρο θα τρώει 24ωρη απενεργοποίηση
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Και 2340+ να ναι η βαση παλι μεσα ειμαστε... Δεν πιστευω να παει πιο ψηλα στην Α'
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Εγινε διαχωρισμος μηπως των αιτησεων; Γνωριζει κανεις κατι;
ρε Καραϊσκάκη έχουμε και εμείς βύσμα ρε μην μας περνάς για ***** και λες άπλα ότι μάντεψες
2350Για α και 2750-2850 για β. Νομίζω θα πέσω μέσα στις προβλέψεις μου.
Ενταξει δεν πιστευω πως θα ειναι μονο 50 ατομα στα 2200 με 2300... Λογικα θα ναι πολλα παραπανω ατομα... Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ακομα ειναι το οτι η βαση θα ειναι 2340+ με 560 ατομα παραπανω απο περυσι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες