Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΑΘΑΝΑΤΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΑΘΑΝΑΤΟΣ »

Καλημερα κι απο μενα... Καινουργιος στην παρεα μεν, αλλα παρακολουθω τα λεγομενα του φορουμ εδω και πολυ καιρο και εχει αρκετο ενδιαφερον.Εικόνα

Τα μορια μου - προς ικανοποιηση περιεργειας - ειναι 2350 για Α' με απολυτηριο 15,5 Ενιαιου Πολυκλαδικου Λυκειου, Διπλωμα Ε' κατηγοριας και μηχανη μεγαλου κυβισμου... Εικόναειχα κανει τα χαρτια μου και περσι αλλα τοτε ειχα 2050 με Lower και μηχανη μεγαλη μονο, αλλα πλακωθηκα κυριοι και σε 6 μηνες διαβασα υλη για proficiency που κανονικα την κανεις σε 2 χρονια, εδωσα και michigan και cambridge και τα πηρα και τα δυο μετα τιμων... Χτυπησα και τις επαγγελματικες κατηγοριες Γ' και Ε' κι ειμαι πιστευω καλα.

Θεωρω κι εγω οτι οι βασεις θα κυμανθουν οντως στα 2200. Δεν λεω 2200-2300 γιατι μαλλον για πτωση παει... Ασε που τα ατομα που ειδα τοσο σε αστυνομια να κανουν τα χαρτια τους οσο και σε πυροσβεστικη χαλαρα οι μισοι και να περασουν στα μορια θα κοπουν στα αγωνισματα.Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλώς ήρθες στην παρέα στρατιώτη. Με βρίσκεις σύμφωνω με την εκτήμηση σου
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Περσι παιδια ειχα κανει μια προβλεψη! Ανηκα στην β'κατηγορια με 2720 μορια. Ολοι μου λεγανε οτι ειχα περασει. Εγω τους ειπα ειμαι σιγουρα μεσα στους 150 αλλα παρα πολυ δυσκολα στους 100 πρωτους! Αποτελεσμα βγηκα 136 θεση. Επεσα μεσα.Φετος ειναι πανω απο τους διπλασιους. Πιστευω πανω κατω κοντα στην ιδια θεση θα ειμαι εγω! Προβλεψη σε λογικα πλαισια

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

darkwolf8 έγραψε:Περσι παιδια ειχα κανει μια προβλεψη! Ανηκα στην β'κατηγορια με 2720 μορια. Ολοι μου λεγανε οτι ειχα περασει. Εγω τους ειπα ειμαι σιγουρα μεσα στους 150 αλλα παρα πολυ δυσκολα στους 100 πρωτους! Αποτελεσμα βγηκα 136 θεση. Επεσα μεσα.Φετος ειναι πανω απο τους διπλασιους. Πιστευω πανω κατω κοντα στην ιδια θεση θα ειμαι εγω! Προβλεψη σε λογικα πλαισια

Τα 2720 δεν τα λες λίγα με τίποτα... Δεν πιστεύω να επηρεάσουν τόσο ολύ τις βάσεις η ανεργία και οι τσολιάδες φίλε μου! Άσχετα με το 15.700, πρέπει να έχουν μαζεμένα και τα απαραίτητα για να ανεβάσουν την βάση...

ΕΓΏ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΉ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ... Εικόνα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Πανω απο 2700 μοροια φιλε μ δν μαζεοντε ευκολα. Πρεπει ν εχει "λιγο απο ολα" π λενε... Ειναι καλα μοροια ν εχεις για ν ελπιζεισ... Ειδικα με τοσα ατομα π ζητανε.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εγω ήμουν στην Α απο 662 -686. Τώρα που θα πάω;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Εγω ήμουν στην Α απο 662 -686. Τώρα που θα πάω;

Μέχρι την 920 έχεις " αέρα " ακόμα...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

960 φιλε μου για Α. Μόνο μην παρει και με Σηκώσει ο αέρας
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

ΑΘΑΝΑΤΟΣ έγραψε: Καλημερα κι απο μενα... Καινουργιος στην παρεα μεν, αλλα παρακολουθω τα λεγομενα του φορουμ εδω και πολυ καιρο και εχει αρκετο ενδιαφερον.ΕικόναΤα μορια μου - προς ικανοποιηση περιεργειας - ειναι 2350 για Α' με απολυτηριο 15,5 Ενιαιου Πολυκλαδικου Λυκειου, Διπλωμα Ε' κατηγοριας και μηχανη μεγαλου κυβισμου... Εικόναειχα κανει τα χαρτια μου και περσι αλλα τοτε ειχα 2050 με Lower και μηχανη μεγαλη μονο, αλλα πλακωθηκα κυριοι και σε 6 μηνες διαβασα υλη για proficiency που κανονικα την κανεις σε 2 χρονια, εδωσα και michigan και cambridge και τα πηρα και τα δυο μετα τιμων... Χτυπησα και τις επαγγελματικες κατηγοριες Γ' και Ε' κι ειμαι πιστευω καλα. Θεωρω κι εγω οτι οι βασεις θα κυμανθουν οντως στα 2200. Δεν λεω 2200-2300 γιατι μαλλον για πτωση παει... Ασε που τα ατομα που ειδα τοσο σε αστυνομια να κανουν τα χαρτια τους οσο και σε πυροσβεστικη χαλαρα οι μισοι και να περασουν στα μορια θα κοπουν στα αγωνισματα.Εικόνα
Σε καλωσορίζω και εγώ ο στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (για πλάκα παρουσιάζομαι έτσι να ξεφύγουμε απ'το άγχοσ... ) Αυτοί που έχουνε αρκετά μόρια να αρχίζουν σιγά-σιγά τις προπονήσεις γιατί εδώ στην Αθήνα επικρατεί πολύ ζέστη και η εξάντληση μαζί με το άγχος θα πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα τις ημέρες των αγωνισμάτων...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οποτε αdvance στα αγγληκα μου μένει αλλα δεν πιστευω αν με 2320 Α δεν μπω την κάνω για εξωτερικο
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Εγω στην Α' με τα μορια μου περσι ημουν στην 279 θεση.Ε που θα παει σιγα μην με περασουν σχεδον 700 ατομα.

Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Και εμένα 300

Μετα τα μόρια του καθενος θα γράφουμε και τους χρονους. Χαχα
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Παιδια εχετε πιστη.μπορει να εχει παραπανω αιτησεις αλλα δε σημαινει οτι εχουν ολοι πολλα μορια!

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από toro »

Συμφωνω Φιλε darkwolf8
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από tzotzos »

Η βαση θα ειναι απο2200 εως 2250. Καλη επιτυχεια σε ολους σασ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες