Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Που το ξέρεις απο πηγη; Ή αποψή σου;
Jim

Δημοσίευση από Jim »

Με 1900 μορια εχω καμια ελπιδα; Α κατηγορια
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πόσα έχεις Ντίνο;
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

310LELE έγραψε: Εικόνα Και μετα μου λετε δεν βγηκαν τα αποτελεσματα... Εικόνα

Τι είναι αυτό ρε; Καλά θα μας τρελάνεις; Δεν μπορείς να σκεφτείς τι βλέπεις; Και έχεις βάλει και τις φατσούλες να γελάνε με την "εφεύρεση" σου! Στο facebook οποιοσδήποτε πολίτης δύναται να δημιουργήσει μία "ομάδα" ή να ανακοινώσει ότι μαλακἰ α φαντάζεται. Αν δεν ανακοινωθεί κάτι επίσημα απ'τον Τύπο της ΕΛ. ΑΣ ή απ'τον ΣΕΦΕΑΑ όλα τα υπόλοιπα είναι ράδιο αρβύλα. Και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (πρώην Δημοσίας Τάξεως για κάποιους που θέλουν να γίνουν ΕΦ και δεν ξέρουν τα ονόματα) δεν έχει καμία αρμοδιότητα, οι υπογραφές του Παπουτσή και Παπούλια (άλλοι εθνοπροδότες και αυτοί) είναι λόγω Συντάγματος.H προκήρυξη είναι αποκλειστικά και μόνο του Αρχηγείου της ΕΛ. ΑΣ. Τώρα επειδή με ρωτάτε, η ταξινόμηση και η επεξεργασία των αιτήσεων καθυστερεί πολύ και θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα (100% σίγουρο, όπως και οι αιτήσεις 15000+ που έγιναν, η πρόσληψη 1200 ΕΦ κλπ, όταν κάτι λέω είναι σίγουρο 100% και επιβεβαιωμένο, όταν δεν ξέρω πολύ απλά δεν εκφέρω άποψη), επομένως όποιος μιλάει περί βάσεων λέει αιθερολογίες αφού δεν έχει καν συσταθεί η πρώτη επιτροπή. Μην παραπληροφορήστε απ'τους "γνωστούσ" σας, ούτε τις "πηγέσ" σας, ούτε καν το Υπουργείο. Εγώ το μόνο που αναφέρω περί βάσεων (δική μου εκτίμηση και όχι 100% όπως τα υπόλοιπα) είναι ότι θα είναι υψηλές από πέρσι και πρόπερσι διότι υπάρχουν ενδείξεις όπου συγκλίνουν σ'αυτό. Επίσης, αυτό που κυκλοφορεί περί Πυροσβεστικής και Λιμενικού είναι ΜΥΘΟΣ. Ότι δηλαδή θα φιλτράρει πολλούς υποψήφιους. Όταν θα ανακοινωθούν οι βάσεις για τους ΕΦ, στην Πυροσβεστική ακόμα θα ευρισκόμεθα στο στάδιο της επεξεργασίας. Ποιος νοήμον υποψήφιος θα παραιτηθεί από επιτυχόντας ΕΦ για μήπως και έχει περάσει και στο ΠΣ; Το αντίθετο μάλιστα, οι ΕΦ θα φιλτράρουν υποψήφιους του ΠΣ αφού θα έχουν ήδη προσληφθεί ενώ της Πυροσβεστικής ακόμα θα τρέχει (σε αυτό που λέω περί ΠΣ δεν είμαι πολύς ψαγμένος με τις ημερ/ες ίσως να είμαι λάθος) . Συνυποψήφιοι να έχουμε ψυχραιμία και υπομονή, όποια παραπληροφορία ακούμε να μην την μεταδίδουμε πανικοβάλλοντας τους υπόλοιπους.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Αλτ κομαντο αλτ... Παραπηρες φορα και λες πολλα... Ειρωνικα το σηκωσα χαλαρωσε λιγο...
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

310LELE έγραψε: Αλτ κομαντο αλτ... Παραπηρες φορα και λες πολλα... Ειρωνικα το σηκωσα χαλαρωσε λιγο...
Τότε πρόκειται περί παρεξηγήσεως! Αλλά ενημέρωσε και εσύ βρέ αδερφάκι μου για χιούμορ... Τέλος πάντων καλή τύχη και σε'σενα! Τι μόρια και κατηγορία είσαι εσύ;
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Κοιτα με το αγχος που εχουμε ολοι φυσικο ειναι... Δεν σε κατηγωρω... Ειμαι Β με 2600 ελπιζω να ρανκαρω ψηλα ως επιλαχον... Αλλα ποτε δεν ξερεισ... Εσυ;
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Και εγώ είμαι στην Β' κατηγορία, έχω λίγο περισσότερα μόρια αλλά καλή τύχη και στους δύο μας! Παιδιά ακούστε -Greek μην με διεγράψεις- η καλύτερη λύση είναι η συντροφιά της κοπέλας μας. Άμα την "περιποιούμαστε" όλη 'μερα ξεχνάμε το άγχος και περνάμε και καλά μέχρι να βγούν οι βάσεις
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ασε ασε... Εγω την εχω παραμελησει... Και μου κανει παραπονα Εικόνα
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Εμένα δεν παραπονιέται, την έχω "στρώσει" για δέκα ζωέσ... Αυτά θα τα πούμε το βράδυ γιατί θα μας διεγράψει ο Greek.
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

310LELE έγραψε:Αν ειναι δυνατον... Σειρα μου μαζευει 1500 μορια και λεει οτι ειναι μεσα 1000% του λεω γιατι και μου απανταει θα δεις θα δεισ... Εικόνα

Καλα εσυ πες του να βγαλει απο τωρα και τα εισητηρια! Με αυτο το πλευρο να κοιμαται

Εγω παντως πιστευω οτι ειμαι μεσα!γιατι με 2720 μορια και ας ειμαι στην β κατηγορια ειναι παρα πολυ δυσκολο να τα μαζεψεις!

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

darkwolf8 έγραψε: Παντως παιδια μου αρεσει που λετε οτι κατεβει στο κεφαλι σας!στην αρχη λεγατε οτι θα βγουν 250 θεσεις μετα λεγατε για 30000 αιτησεις και τωρα λετε για βασεις πανω απο 3000 μορια!

το αποτελεσμα;

παλι εξω θα πεσετε

Συμφωνώ μαζί σου για την μη εγκυρότητα των προβλέψεων. Πέρσι σχεδόν όλα τα μέλη προέβλεπαν την βάση στα 2100-2200 και τελικά τους ήρθε ουρανοκατέβατη στα 2450! Όπως προείπα μην αιθεροβατήστε και μην παραπληροφορήστε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

310LELE έγραψε:Αν ειναι δυνατον... Σειρα μου μαζευει 1500 μορια και λεει οτι ειναι μεσα 1000% του λεω γιατι και μου απανταει θα δεις θα δεισ... Εικόνα

Η μοναδική περίπτωση να φορέσει την στολή των ειδικών φρουρών είναι στις απόκριεσ Εικόνα

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Εγω πιστευω οτι ειμαι 50-50 μαζευω 2660. Εχω αρκετο ανχοσ...
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Καραϊσκάκησ έγραψε:
darkwolf8 έγραψε: Παντως παιδια μου αρεσει που λετε οτι κατεβει στο κεφαλι σας!στην αρχη λεγατε οτι θα βγουν 250 θεσεις μετα λεγατε για 30000 αιτησεις και τωρα λετε για βασεις πανω απο 3000 μορια!

το αποτελεσμα;

παλι εξω θα πεσετε

Συμφωνώ μαζί σου για την μη εγκυρότητα των προβλέψεων. Πέρσι σχεδόν όλα τα μέλη προέβλεπαν την βάση στα 2100-2200 και τελικά τους ήρθε ουρανοκατέβατη στα 2450! Όπως προείπα μην αιθεροβατήστε και μην παραπληροφορήστε

Κοιτα φιλε Καραισκακη τα 2100 ειναι λιγα μορια και ευκολα να τα ξεπερασεις! Με ενα διπλωμα μπορεις να τα περασεις τα 2100! Αλλα τα 2500 δυσκολευουν τα πραγματα γτ εκει πρεπει να εχεις και καλο βαθμο! Ιδιως αν δεν παιρνεις μορια απο τον στρατο τοτε θα πρεπει να εχει βγαλει αριστα και παλι πολυ δυσκολο!

εγω σας λεω οτι σχεδον ολοι ειναι στα 2000-2500 μορια! Εκει γινεται το χαος

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες