Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Σε αυτο που λες. αν και μιλας ειρωνικα συμφωνω διοτι επρεπε να ειχαν αλλα κριτιρια επιλογης ατομων και οχι με τα πτυχια. αλλα ας ελπισουμε πως στις υγειονομικες, αθλιτικες κτλ δοκιμασιες να ξεχωρισουν αυτοι που το αξιζουν συμφωνα με την αντιληψη και την σωματικη ικανοτητα και πιστεψε με μπορι μια γυναικα να ειναι ικανοτερη απο εναν "μπουλη" ανδρα ανηκανο για σωμα ασφαλειας.
Για β μεχρι 2700 πιο πανω δεν παει με τιποτα
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:2200-2300 A
φιλε συμεων αν πεσεις μεσα ς αυτην την προβλεψη που κανεις θα νομιζαν οτι εχεις τρελο βυσμα! Που μας το ελεγες και εμεις δεν σε ακουγαμε
Λοιπον... Β 2700-2750 πανω απτο δευτερο δν φευγει. Η Β κατηγορια δν πιστευω να εχει εκπληξεις στα μορια παραπανω γτ ειναι ολοι τους ειναι στα τερματα... Δν περιμενεις δηλαδη αουτσαιντερς να το πω ετσι... Ενω στην Α αμα τους καπνισει οσοι ηταν του πανεπιστημιου και δν βλεπουν χάιρι λεν θα κανω τα χαρτια μου (εχουν κατι απολυτηριαρες αυτοι) μια 400αρα απο αυτους και εστειλαν τη βαση στο 24αρι. Ας ελπισουμε πως δν θα κανουν καμια τετοια τρελα 

Βάση λογικης και πληροφοριων Τα λεω
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Βάση λογικης και πληροφοριων Τα λεω
και καλα κανεις! Εμεις εδω μπαινουμε για να πληροφορουμαστε σχετικα με το ολο θεμα οχι ο καθενας να πεταει οτι να ναι και να αγχωνομαστε!
ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ! ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!pantzos4 έγραψε:Ρε καρντασια. Τι κομπλεκ δλδ εχετε με την μαρια; Ν ειχατε εσεις η "Αντρακλες" τα @@ ν την περνουσατε στα μορια. Αυτη σκεφτιτε ειναι - γιατι δν περνει μοροια απο στρατο. Αμα ηστε τοσο πολυ μαγκες ν την βγαλετε απο εξω με τ μοροια σας (την προκυριξεις.) μην αριανιζετε
Παιδιά θα μπουν τωρα μερικοι αλλα Όταν περάσουν πυροσβεστική ή λιμενικο θα την κάνουν με ελαφρα απο τις σχολες και θα μπουν πολυ επιλαχώντες. Έτσι πιστευω και όποιος έχει αλλη άποψη ας μου πει
Εχω ερωτηση σχετικα μαυτο... Οταν θα βγουν τα αθληματα για πυροσβεστικη θα μπορουν χωρις να φυγουν απτο ειδικοφρουριλικη να δωσουν και εκει να δουν μπας και περασουν; Καποιος που να ξερει στανταρ θελω
Για τι πληροφορίες μιλάμε ακριβώς; Εκτός του συνολικού αριθμού αιτήσεων?ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Βάση λογικης και πληροφοριων Τα λεω
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Φίλε FFIDARXE πιστεύω και εγώ στην Β' κατηγορία θα είναι υψηλή η βάση. Φυσικά οι προβλέψεις του εκάστοτε είναι προσωπικές και υποκειμενικές. Το ποιος έχει τελικά δίκιο θα φανεί τον Οκτώβρη. Όμως αν δείς στα προηγούμενα μηνύματα μου είχα επιστρατεύσει όλα τα μαθηματικά για να καταλήξω σε μία πρόβλεψη, εσύ ανέλυσε μου λίγο περισσότερο το σκεπτικό σου για την Β. Εσύ τι κατηγορία-μόρια έχεις;
Όχι φίλε δεν έχω ακρίβως αλλα εγώ το ήξερα για 15.000+ πριν 2 μέρες. Μακάρι να μάθω σιγουρα κ Για τα μόρια.
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω τώρα που ξέρουμε αριθμό αιτήσεων, έστω συνολικών, είναι ότι σε σχέση με πέρυσι έχουμε περισσότερες από διπλάσιες διαθέσιμες θέσεις αλλά η προσφορά υποψηφίων είναι μόλις 1200 άτομα περισσότερα. Κοινώς δεν έγινε και πανικός από αιτήσεισ... Αυτό σίγουρα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στις άλλες προκηρύξεις που τρέχουν. Οπότε τώρα πόσο μπορεί να Επηρεαστεί η βάση; Π. Χ. Αν ανέβει 100 μόρια θα είναι πολλά; Αν ναι δεν βρίσκω λόγω για μεγάλη αύξηση, εκτός και αν πλάκωσαν όλοι οι Επιστήμονεσ... Όσοι έχετε εμπειρία από προηγούμενες προκηρύξεις πείτε μας (λαμβάνοντασ Υπόψη Και τις προσαυξήσεις της μοριοδότησησ). Μια βάση ανεβαίνει για πλάκα 100 μόρια; Ανεβαίνει ίσως εύκολα 200; Αν υπάρχει και σενάριο μείωσης ας το δούμε και αυτό.
Falcon έγραψε:pantzos4 έγραψε:Ε ναι. Ετσι ακριβος εχεις μορια περνας. Κ ας κλαψουριζουνε μερικοι. Οπος κ με τ αν τ απα. Λ επρεπε ν μπουν στην Α κ αυτο ανουσιο. Αδικος κοπος απο την στιγμη π βγηκε ετσι τον κολο τους ν χτυπανε κατω στην Α θ μηνοουμε μαζευουμε μοροια; Περναμε ολες τι δοκιμασιες μεσα. Τελειωσε η υποθεση.
Δεν κλαψουρίζει κανείς ρε pantza, ας ήσουν κ συ γεννιθής του '84 να πήγενες αναγκαστικά ενιαίο αφού ήθελες αστυνομία, να έφτυνες αίμα για να βγάλεις να ε΄ναν αξιοπρεπή βαθμό μέσω Πανελληνίων Και ας μην είχες κ βύσμα να σε βάλει Δόκιμο ειδικών δυνάμεων να έβλεπες κ συ συ πόσο αδικία 8α ένιωθες, όταν θα ερχόταν ο άλλος ο αραχτός απο τα ΕΠΑΛ και με τον βαθμό των 4μήνων και όχι των Πανελληνίων σου έτρωγε τη θέση και μαζί με αυτήν το ψωμί σου...
ρε αδερφε πλακα κανεις ετσι εισαι τ 84... Κ τοσα χρονια τ εκανες δηλαδη; Τωρα σε ππιραξαν τ επαλ; Τοσα χρονια π δν υπιρχαν; Τι εκανες; Εψαχνες για κατι καλυτερο κ τελικα λες ε δν γμτ αφου δν μπορεσα ν παω πουθενα ας μπω εκει κ χαλιεσε απο τ επαλ; . αφου απο την αρχη ηθελες ν πας αστυνομια δν δυστιχος δν τ καταφερες με πανελιες την πρωτη δν γνωριζω αν εδωσες κ 2. Ειχες πολλες προκιριξεις π περασαν ν μπεις π δν υπιρχαν επαλ.
2ον εγω ειχα βιζμα ν με παει δοκιμο ειδικοων δυναμεων κ ν φαω λιλι καλω κ οχι με μεταθεσεις ν κατσω στην μοναδα μεχρι ν απολιθω. Αλλα βλεπεσι δν ειχα λεφτα να παω ενιαιο με τ φροντιστιρια μ κτλ κτλ κ ουτε καν χρονο ν διαβασω δν ειχα διοτι επρεπε ν παω για δουλεια αδερφε απο το γυμνασιο για ν μπορεσω ν βοηθισω τ σπιτι κ στο ενοικιο. Φροντιστιριο κτλ μεχρι κ τ ν κατσω κ να ζητησω τον πατερα μ λεφτα μπαμπα δωσε με 3 ευρω ν παω για καφε τ θεωρουσα πολυτελια. Δν ξερω πος μεγαλοσες εσυ. Αλλα ο καθενας με τ προτεριματα κ τ μειονεκτιματα τ.
οτι ν κ να κανουμε τωρα αυτα τ μορια μαζαυω θελεις δν θελεις.
Φίλε 100 μορια + μπορει να είναι και 200 άτομα, οποτε σκέψου να απολυθηκαν αυτα τα άτομα να είχαν όλοι τους 2300+ και να ήταν στην Α
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες