Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Σαββασ έγραψε:Φαλκον πολυ καλα θα κανεις φιλε μου. Ποσα μορια βγαζεις στην α; Εγω με 10,7 ενιαιο βγαζω 2370 φιλε το πολεμησα πολυ.

με 15.700 αιτήσεις είσαι μέσα με τα τσαρούχια αδερφέ ;) φανταστώ είσαι πολύτεκνος ή έχεις κανά proficency;

Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Σιμεων πως ειναι το επιθετο σου φιλε; Ησουν δοκιμος;

Κατα τη γνωμη μου η β' κατηγορια θα εχει αρκετά περισσοτερες αιτησεις απο την α'

Και το στηριζω στο οτι παιδια με υψηλα απολυτηρια ενιαιου λυκειου θα κηνυγησουν τις αλλες 2 προκηρυξεις.

Γνωμη μου φυσικα

Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ναι φίλε ημουν δόκιμος αλλα όχι κομαντο σαν κι εσένα. Του ΜΧ ήμουν.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

toro έγραψε:Σε ενα πτυχιο του επαλ αναγραφονται μονο τα μαθηματα ειδικοτητας;

φιλε λεει μονο με τ βαθμο τ περνεισ... Δν λεει τ μαθηματα απλα λεει ποσο τ πηρες.
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Χα χα χα. Κι εγω πεζικο ημουν σιγα.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

310LELE έγραψε:Με βαση τις αιτησεις αν πραγματι ειναι τοσες τι βασεις θα εχουμε πανω κατω; Κατα προσεγγιση παντα...

Αφου δεν ξερουμε την κατανομη των αιτησεων... Αλλες θα ειναι οι βασεις αν ειναι 5700 α και 10000 β και αλλες θα ειναι αν ειναι 10000 στην α και 5700 στη Β...

Απο εκει και περα δυο παραγοντες σπρωχνουν τις βασεις πανω :1) Περυσι πηρε μονο 500 ατομα οποτε υπαρχει κοσμος με καλα μορια που εμεινε εξω και θα ξανακανει 2) Οι Τσολιαδες παιρνουν 500 μορια φετος.

Τις βασεις κατω τις οδηγει μονο μια μειωση στη ζητηση... Ειτε αυτη εκδηλωνεται με ελλειψη αιτησεων, ειτε στο τελος με επιλογη αλλων σωματων που εχουν προκηρυξεις τωρα (πιο πολλοι επιλαχοντες δλδ)
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Κοιταξτε περσυ ειχαν γινει 14500 περιπου! Οποτε φετος αν γιναν 15700 περιπου ειναι 1200 αιτησεις παραπανω! Απο μισες να ειναι σε καθε κατηγ ειναι απο 600! Σε λογικα πλαισια παντα! Οποτε μια αυξηση βασεις 50 με 90 μορια!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δηλαδη athi η βάση που είχε ο 960 περσυ ηταν 2240, εσυ βάζει σε αυτα 50 με 90 μόρια + ετσι;
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Δηλαδη athi η βάση που είχε ο 960 περσυ ηταν 2240, εσυ βάζει σε αυτα 50 με 90 μόρια + ετσι;

τι να σε πω φιλε παντα υποθετικα μιλαω ετσι νομιζω ποσο να παει αλλιως αν ξεφυγει οπως εχω ξαναπει και μεινουμε με ανοιχτα τα στοματα!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Stathorakis έγραψε:Σιμεων πως ειναι το επιθετο σου φιλε;Ησουν δοκιμος;

Κατα τη γνωμη μου η β' κατηγορια θα εχει αρκετά περισσοτερες αιτησεις απο την α'

Και το στηριζω στο οτι παιδια με υψηλα απολυτηρια ενιαιου λυκειου θα κηνυγησουν τις αλλες 2 προκηρυξεις.

Γνωμη μου φυσικα

τι μου λες δηλαδη οτι αφησανε την προκ. Ε. Φ και κανανε χαρτια μονο στις αλλες;

Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Εγω εχω σειρες δοκιμους και του πεζικου και ειδικοδυναμιτες που ειναι σε α' και β' κατηγορια κια βγαζουν αρκετα μορια. Κι ομως διαλεξαν να κανουν τα χαρτια τους μονο πυροσβεστικη. Και ξερω πανω απο 4-5 ατομα που το καναν ετσι. Αρα αφησαν τους φρουρους. Ενω πιστευω αν υπηρχε μια μονο προκηρυξη αυτη των φρουρων και δεν ετρεχαν οι αλλες 2 ολοι θα τα κανανε τα χαρτια τους εκει αφου δεν ειχαν τη δυνατοτητα επιλογης
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ναι ειναι πολυ π δν τ καναν εδω κ πηγαν λιμενηκο η πυροσβεστικη. Τοσο σιγουρη δλδ ειναι για εκει κ τ εκαναν; Γιατι με εχουν πει κ εμενα οτι αν ηταν μονο ΕΦ θ τ εκαναν αλλα αφου εχουν επιλογη πανε αλλου. Τωρ ενταξη επιλογες ειναι αυτα κ τ αρεσει στον καθενα
Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ferelpis »

illust έγραψε:
310LELE έγραψε:Με βαση τις αιτησεις αν πραγματι ειναι τοσες τι βασεις θα εχουμε πανω κατω; Κατα προσεγγιση παντα...

Αφου δεν ξερουμε την κατανομη των αιτησεων... Αλλες θα ειναι οι βασεις αν ειναι 5700 α και 10000 β και αλλες θα ειναι αν ειναι 10000 στην α και 5700 στη Β...

Απο εκει και περα δυο παραγοντες σπρωχνουν τις βασεις πανω :1) Περυσι πηρε μονο 500 ατομα οποτε υπαρχει κοσμος με καλα μορια που εμεινε εξω και θα ξανακανει 2) Οι Τσολιαδες παιρνουν 500 μορια φετος.

Τις βασεις κατω τις οδηγει μονο μια μειωση στη ζητηση... Ειτε αυτη εκδηλωνεται με ελλειψη αιτησεων, ειτε στο τελος με επιλογη αλλων σωματων που εχουν προκηρυξεις τωρα (πιο πολλοι επιλαχοντες δλδ)

Το σεφεα στο FB πριν λιγο απαντησε σε σχετικη ερωτηση πως οταν γινει η διαλογη θα μας ενημερωσει για τον αριθμο των αιτησεων και σε καθε κατηγορια αντιστοιχα. Μεχρι τοτε υπομονη, οχι οτι θα μας βοηθησει σε κατι απλα για να δινουμε τροφη στα επιδοξα medium με το κληρονομικο χαρισμα που συχναζουν εδω μεσα...

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ferelpis έγραψε:
illust έγραψε:

Το σεφεα στο FB πριν λιγο απαντησε σε σχετικη ερωτηση πως οταν γινει η διαλογη θα μας ενημερωσει για τον αριθμο των αιτησεων και σε καθε κατηγορια αντιστοιχα. Μεχρι τοτε υπομονη, οχι οτι θα μας βοηθησει σε κατι απλα για να δινουμε τροφη στα επιδοξα medium με το κληρονομικο χαρισμα που συχναζουν εδω μεσα...

μην τους τ χαλας ρε συ. Ειναι μεντιουμ τ παιδια κ ξερουν τ παντα. Μεχρι κ ο τσακ νορις μπηκε εχθες αστους.ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

illust έγραψε:
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Οκ μια χαρα είναι οι αιτήσεις. Μερικοθι έλεγαν εδω γαι 30-40 χιλιαδες.1000 παραπάνω απο περσυ. Τις εκτημησεις που έκανες lew Βλέπεις να βγαίνουν; Περσυ ας πούμε τις πέτυχες ; Φερελπη ειναι στανταρ αυτο; Αντε μάθε και τις βάσεις τώρα

Ελπιζω ο χρηστης vag_21 να εχει την ευθιξια και να μην ξαναγραψει με τον ιδιο λογαριασμο τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ. Δυσκολο βεβαια να περιμενεις ευθιξια απο εναν χαιρεκακο μυθομανη.

αυτο εμαθα αυτο ειπα.ζητω συγνωμη. Πηγε η καρδια μου στην θεση της προς ωρας. Αναμονη τωρα για τα αποτελεσματα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες