Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

Καλά είναι ότι να ναι το όλο θέμα, αλλά τι να κάνεισ... Πάντως το θέμα είναι ότι δεν αλλάζει κάτι από πέρυσι ώστε να πεις θα ανέβει η βάση και γι αυτό το λόγο... Επίσης εγώ δεν ξέρω και πολλούς με υψηλό απολυτήριο τεε επαλ ή όπως λέγεται. Γιατί προφανώς δεν άνοιγαν βιβλίο, οπότε πόσα να είναι τα δυνατά χαρτιά από κει; !
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Απλα σκεψου ενας με απολυτηριο 13 στα επαλ... Που με καποια Α δικ. Πιανει τα 2450 μορια στην Α ενω το πτυχιο του το εχει με 17 και πιανει 2700 στη Β που θα ηταν πιο σιγουρος κατα την αποψη σου;
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

Σύμφωνα με τα περσινά Α' άνετα... Όμως το 13 πρέπει να συνοδεύεται από καλά επιπλέον "χαρτιά" πχ. Ε. Δ. Διπλώματα κτλ. Αλλιώς φεύγει πολύ κάτω και αν πάει στην Α' θα πάει μπας και Ξεφτιλιστεί η βάση.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

310LELE έγραψε:Εγω περισι βαρουσα πετο τετοιο καιρο δεν εχω ιδεα... Απλα επειδι οι αποφοιτη ΕΠΑΛ πρωη ΤΕΕ μπορουν να παιξουν μπαλα ειτε στην Α κατηγορια (μεσω του απολυτηριου τουσ) ειτε στην Β κατηγορια (μεσω του πτυχιου τουσ) εγω δεν καταλαβα το αλλο... Πηγε καποιος να βγαλει αλλο απολυτηριο που ηταν απο ΤΕΕ του βγαλανε για επαλ και παιζει Α κατηγορια; Αααμαν... Που ειναι το πτυχιο μου; Ωχ... ΜΗ ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ ΜΗ! Πωωωω παει το εσκισε πρεπει να βγαλω αλλο τωρα Εικόνα

Εικόνατι εξυπναδα. Μπραβο αγορι μου. ΓελασαμεΕικόνα!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από toro »

Ρε παιδια απλα τα πραγματα... Τα εχουμε πει 100 φορες... Πτυχιο επαλ β κατηγορια απολυτηριο Α κατηγορια! Εγω ημουνα απο τεε και φετος γραφτηκα σε επαλ στην τριτη ταξη και θα παρω ξανα πτυχιο σε αλλη ειδικοτητα αλλα θα ειμαι παλι β κατηγορια του χρονου! Αν ηθελα να παρω και απολυτηριο επρεπε να παω απο δευτερα ταξη! Αν εχει καταθεσει καποιος πτυχιο απο επαλ στην προκυρηξη ας μου στηλει αν μνμ να ρωτησω κατι που θελω!
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

battle3 έγραψε:Καλά είναι ότι να ναι το όλο θέμα, αλλά τι να κάνεισ... Πάντως το θέμα είναι ότι δεν αλλάζει κάτι από πέρυσι ώστε να πεις θα ανέβει η βάση και γι αυτό το λόγο... Επίσης εγώ δεν ξέρω και πολλούς με υψηλό απολυτήριο τεε επαλ ή όπως λέγεται. Γιατί προφανώς δεν άνοιγαν βιβλίο, οπότε πόσα να είναι τα δυνατά χαρτιά από κει;

εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες αλλα υπαρχει παντα ο ασταθμητος ανθρωπινος παραγοντας. Μπορει φετος να Ειναι πολυ περισσοτεροι που το εκαναν αυτο δηλαδη να πηγαν απο πτυχιο τεε σε απολυτηριο επαλ και μαλιστα με μεγαλυτερους βαθμους. Βεβαια μπορει να ισχυει και το αντιστροφο κανεις δεν ξερει. Εκτιμηση μου ειναι οτι λογω αγχους και αναμονης απλα κινδυνολογουμε...2200-2300 εκει θα παιξει
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Φίλε lew δεν έχεις καμια πληροφορία άλλη; Για τις αιτήσεις απ' οτι άκουσα είναι αυτες που είπες, ελπίζω να πέσεις μέσα και στις βάσεισ
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Αγορινα περυσι 3 μερες πριν ηξερα (οχι ακουσα, ηξερα) Την βαση και την ειπα εδω το θυμαται και ο γκρικ αρμι. Ειναι νωρις ακομα αρκετα νωρις. Να φανταστεις μεχρι την παρασκευη φερνανε διπλωματα. Οταν μαθω κατι σιγουρο ευχαριστως να ενημερωσω. Αλλα και παλι θα το ξερω ενα 4ημερο πριν την επισημη ανακοινωση. Υπομονη αδελφε

Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ferelpis »

15700 Αιτήσεις; Δεν μας χαλασε...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Τσιμπα τες ακυρο ορθιος που το μαθες για τις αιτησεις?
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Και περσυ τοσες δεν ηταν;
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

ferelpis έγραψε:15700 Αιτήσεις; Δεν μας χαλασε...

Καθόλου όμωσ... Έβγαλε ειδοποίηση το ΣΕΦΕΑΑ. Οπότε το λιγότερο σε 3 εβδομάδες τα αποτελέσματα.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οκ μια χαρα είναι οι αιτήσεις. Μερικοθι έλεγαν εδω γαι 30-40 χιλιαδες.1000 παραπάνω απο περσυ. Τις εκτημησεις που έκανες lew Βλέπεις να βγαίνουν; Περσυ ας πούμε τις πέτυχες ; Φερελπη ειναι στανταρ αυτο; Αντε μάθε και τις βάσεις τώρα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Οτι και να ειναι... Αν σκεφτει λιγο...960 ατομα στην α 240 στη β... Τα χαρτια ειναι στανταρ... Δηλαδη αν εχεις 19 πτυχιο και 0 χαρτια παλι στο τιποτα...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ειδοποιηση ; Δωσε λινκ... Δεν βλεπω κατι εγω...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες