Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Παιδιά το κεφάλι μου ζαλίστηκε πολύ με τα ΕΠΑΛ... Εγώ προβλέπω φέτος μεγάλες βάσεισ... Πιστεύετε 2900 μόρια στην Β' κατηγορία είναι ασφαλείς;
ΔΕΑ ΔΒ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΒ »

Στανταρ θα ανακοινωθει ο αριθμός των αιτησεων ; Πέρσι ειχε ανακοινωθεί; το ρωτάω γιατι δεν βρισκω κανενα λόγο γι αυτους να ανακοινωσουν πόσες αιτησεις έγιναν...

Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Iraklis »

vag_21 έγραψε:Εγω το εχω πει και ας λετε οτι θελετε. Προβλεψη για α 2450.

Δηλαδή το ότι φέτος οι θέσεις ειναι 560 περισσότερες δεν θα παίξει ρόλο, οι βάσεις θα μείνουν ακλόνητες. Εντάξει είναι δικαίωμα σου να το πιστεύεις αλλά το θεωρώ μάλλον απίθανο. Το έχω ξαναπεί 2250-2320. Θα σας το κάνω quote όταν βγούνε τα αποτελέσματα

Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Φιλε 310 μπορεις να μου παραθεσεις που το γραφει η προκυρηξη οτι τα επαλ παζουν 1 κατηγορια εγω παρεθεσα ενα κειμενο απο τη προκυρηξη που λεει το αντιθετο αν μπορεις παρεθεσε το σημειο που επαληθευει τα λεγομενα σου
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

GASTR έγραψε:
Iraklis έγραψε:Μια χαρά τα έχει υπολογίσει. Γιατί το λες αυτό;

γιατι μετραει και τα μορια της μηχανης και τα μορια του αυτο/του η προκυρηξη αναφερει οτι μετραει μονο ενα απο αυτα... Κανω λαθος; Και επιπλεον εχουμε πει εδω και καιρο οτι ητε δοκιμος ητε εφεδρος στης ειδ. Δυν. Παλι μονο 5 μορια περνεις και οχι 10

σωστος για τα διπλωματα, λαθος για ει. Δυναμεις κ εφεδρος.1000 μορια ειναι
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Iraklis »

Δεν καταλαβαίνετε τί διαβάζετε;

ν. Μία (1) μονάδα στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου και τρείς (3) μονάδες στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας.
νί. Μία (1) μονάδα στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Β΄ κατηγορίας και δύο (2) μονάδες στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης αυτοκινήτου κατηγορίας Γ΄ ή Δ΄ ή Ε΄.

Κάποιος που έχει δίπλωμα αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας θα πάρει 1+3=4 μονάδεσ

Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Ρε βλέπω μια ώρα τις ασυναρτησίες που γράφετε ορισμένοι και πραγματικά λυπάμαι τον greek που θα δει του κοσμου τις @@@ παλι. Καταρχας ο αλλος κανει μαθηματα αναλυσης της προκηρυξης και ο ιδιος δεν ξερει οτι 300 μορια παιρνει η μηχανη και 100 το αμαξι... ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ... Ή οτι δεα και ειδικες δυναμεις δινουν 1.000... Και τη λεει κι ολας στον αλλο οτι δεν την εχει διαβασει καλα... Ρε τι γινεται εδω μεσα. Οσο για την ισοτιμια επαλ απολυτηριου και ενιαιου θα ταχθω και εγω υπερ της αδικιας που υφισταται γιατι οντως ειναι αδιανοητο να προσμετρουνται σαν το ενα και το αυτο. Τελος για τις βασεις δεν χωρανε προβλεψεις νομιζω πλεον... Καλες οι 1.200 θεσεις... Καλες οι προκηρυξεις που τρεχουν... ΑΛΛΑ αυτο με τα απολυτηρια επαλ, η προεδρικη φρουρα, η ανεργια που εχει στρεψει τους παντες στο να κανουν αιτηση (μορφωμενους και μη) και η πολυ καλη προετοιμασια ορισμενων τοσο καιρο και αλλα θα παιξουν το ρολο τους... Υπομονη λοιπον παιδια... Ολοι οι καλοι χωρανε ξερω εγω αρα οσοι το θελουν πραγματικα θα περασουν... :)
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Ισως πιο ψηλες βασεις απο περσυ αλλα οι επιλαχωντες θα ειναι 3πλασιοι και βαλε απο αλλες χρονιες λογω τον πολλων προκυρυξεων. Οσα παιδια κανουν αιτηση για ειδικοι φρουροι τ κανουν αφου εχουν ηδη κανει για πυροσβεστικη λογο των πολλων θεσεων... Αρα τα μεγαλα απολυτιρια θα διαλεξουν πυροσβεστικη η βαση μπορει να βγει μεγαλη λογικο αφου ενας π εκανε λιμενικο εκανε σε ολα... Αλλα θα διαλεξει λιμενικο αλλα η βαση θα εχει διαμορφοθει ανεξαρτητως εαν παει λιμενικο απλως θα πεσει κατω λογο επιλαχωντων. Φαλκον εγω μια ζωη μ αρεσαν τα σωματα ασφαλειας. Η προστασια ηλικια 17 χρονο. Η μοναδικι δουλεια π ηξερα ηταν σχολειο χωραφι. Ηξερα πως γ να γινεις αστυνομικος ηθελε πανελλαδικες. Πηγα λοκ 35μκ. Ηθελα να παω δοκιμος ειδικων δυναμεων απο την απιστευτη καβλα μου αλλα ηξερα πως εαν παω και παρω μπλε μπερε θα ξενερωσω οσο δεν παει γιατι ηξερα θελει βισμα για αυτο θελησα να παω να παρω τον πρασινο μονο. Πας για τ πολλα και τα χανεις ολα ετσι το σκεφτηκα εγινα ενας λχ κδ και ειμαι περηφανος. Θεματος βασεων παιδια πιστευω ολοι οταν βγουν οι βασεις θα χαρουμε η θα στεναχωρηθουμε απιστευτα... Εγω δεν σταματαω να λεω... Να μπουμε ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ και οχι να μπουνε μερικα αθηνοπουλα με βισμα. Τα οποια δεν εχουν κολλησει 1 ενσημο 20χρονο ειμαι και εχω πολλα ενσηματα παρολο π δουλευα χωραφι εκανα και παραλληλα αλλες καταλαβα πως εχω φτιαχτει για αυτο το πραγμα. Μιας π ο στρατος δεν με κερδισε.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Οκ. Εσεις λετε ειναι αδικο η ισοτιμια. Οκ θ συμφονισω οχι ομως για ολους. Για αυτους που ειναι ετους 90κ κατω. Η οιπολιπη π πηγαν εναιεο δν τους φτεει κανεις. Μεχρι κ σημερα Εχθες βασικα τ επαλα παραμενουν ν μην πηγενουν κ ν θελουν ολοι ν πανε ενιαια. Ποιος τ φτεει; Τ ιδιο τ κεφαλι τους αν δν εχουν μυαλο ν σκεφτουν οτι εχουν πλεονεκτιμα στο επαλ. Οτι κ ν μην περασεις απο πανελινιες εχεις ενα ***** χαρτο στα χερια σ στα 18. Κ εχεις κ ενα ακομα ***** χαρτο τ οποιο ειναι ισο με αυτον π πανε στα εναιεα και κανουν γκελες γιατι νομιζοντας επιδι πηγενουν φροντιστιρια κτλ οτι μαθενουν. Αν δν βαλουν κολο κατω ν διαβασουν 23 ωρες τ 24 ν κανεις φροντιστιριο δν μαθενεις τπτ...
τωρα για αυτους π δν υπιρχαν τ επαλ Στα χρονια τους τ ν κανουμε τ παραπονα σας στο κρατος. Ασχετα π τ επαλ 2 φουρνιες εχουν δικαιομα ν παρουν μερος. Τοσα χρονια τ κανατε; Οι ποιο ατυχη ειναι η 90αριδες π για μια χρονια εχασαν τ επαλ. Αν κ πολυ 90αριδες κ απο τεε και απο εναιεα εχασαν μια χρονια για ν παν επαλ...
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

ΔΕΑ ΔΒ έγραψε:Στανταρ θα ανακοινωθει ο αριθμός των αιτησεων ; Πέρσι ειχε ανακοινωθεί; Το ρωτάω γιατι δεν βρισκω κανενα λόγο γι αυτους να ανακοινωσουν πόσες αιτησεις έγιναν...

Κάθε χρόνο με την ανακοίνωση σε φθίνουσα σειρά των μορίων ενός εκάστου και στις δύο κατηγορίες, προκύπτει αυτομάτως και ο ακριβής Αριθμός των εγκύρων αιτήσεων.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

2200-2300 Α
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Από τον αριθμό των προσλαμβανομένων κατά τα ανωτέρω, ποσοστό 80%, ήτοι (960) θέσεις, θα καλυφθεί από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου,(Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ. Λ. Π.) περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων και Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμησ) και απολυτηρίων ΕΠΑ. Λ, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσησ (Τ. Ε. Ε. Α΄ Κύκλου), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ.),

φιλε μανωλη νομιζω να σε καλυψα! Και δεν μιλαει για τα επαλ που ηταν επι πασοκ... Που μετα η νδ τα εκανε ΤΕΕ τα τοτε ηταν τα ΤΕΕ Α' κυκλου!

Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

310LELE έγραψε:Από τον αριθμό των προσλαμβανομένων κατά τα ανωτέρω, ποσοστό 80%, ήτοι (960) θέσεις, θα καλυφθεί από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου,(Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ. Λ. Π.) περιλαμβανομένων και των απολυτηρίων Τεχνικών Επαγγελματικών Λυκείων και Ενιαίων Πολυκλαδικών Λυκείων (με κλάδο Σπουδών δέσμησ) και απολυτηρίων ΕΠΑ. Λ, με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Α΄ Κύκλου), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ.),

φιλε μανωλη νομιζω να σε καλυψα! Και δεν μιλαει για τα επαλ που ηταν επι πασοκ... Που μετα η νδ τα εκανε ΤΕΕ τα τοτε ηταν τα ΤΕΕ Α' κυκλου!

Αυτό ακριβώς δεν ίσχυε και πέρυσι ρε παιδιά; Ή κάνω λάθος; Γιατί το βάζετε ως παράγοντα αύξησης της βάσης στην Α' για φέτος;

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ναι αυτο
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Εγω περισι βαρουσα πετο τετοιο καιρο δεν εχω ιδεα... Απλα επειδι οι αποφοιτη ΕΠΑΛ πρωη ΤΕΕ μπορουν να παιξουν μπαλα ειτε στην Α κατηγορια (μεσω του απολυτηριου τουσ) ειτε στην Β κατηγορια (μεσω του πτυχιου τουσ) εγω δεν καταλαβα το αλλο... Πηγε καποιος να βγαλει αλλο απολυτηριο που ηταν απο ΤΕΕ του βγαλανε για επαλ και παιζει Α κατηγορια; Αααμαν... Που ειναι το πτυχιο μου; Ωχ... ΜΗ ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ ΜΗ! Πωωωω παει το εσκισε πρεπει να βγαλω αλλο τωρα Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες