Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

310Λελε δν μιλισε κανεις για την β κατηγορια ουτε υποτιμισε κανεις Τ σχολειο σ... Ο φαλκον λεει οτι ειναι αδικια ν παω στην ιδια κατιγορια με Τ αινιεα κ λοιπα. Αποψη τ ναι δν ξερω ορθογραφια ναι δν ξερω δν ξερω λατινικα δν ξερω αρχαια κτλ ΧΕΣΤΙΚΑ! Κ ουτε ιελω ν τ μαθω. Αν ηθελαν μερικη ν μην διαγονιζοντε με τ επα. Λ π ντεμεκ περνουμε ευκολα βαθμους εκει. Ν μην πηγεναν αινιεο. Κ αφου τ αποφασιαν ν πανε για ν εχουν κυρος η νομιζοντας οτι εκει περνανε ποιο ευκολα απο πανελινιες ν περνουσαν για να μην ψαχνοντε τωρα.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Κ εγω μπορουσα ν μπω στην β κατιγορια π εχω πτυχιο 14 κ συνολικα μαζευα 2870. Αλλα μπηκα στην Α γιατι ξερω οτι τ πτυχια ειναι ποιο υψιλοβαθμα κ οτι υπαρχουν παιδια τ αινιεου π πηγαν νομιζοντας οτι επιδι πηγαν εκει ξερουν ποιο πολα κ εχουν μεγαλο βαθμο. Για αυτο πηγα στην Α κ εχω περισοτερες πηθανοτιτες
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Καποιο νεο; Για το ποτε ακουγεται οτι βγαινουν οι βασεις. Πανω κατω. Αν γνωριζει κανενας οχι κουτουρου παρακαλω! Οσο χαλαρος και να θελω να ειμαι δεν γινεται. Υπομονη παιδες!
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

σιμεων έγραψε:εσυ τι δεν καταλαβες... εσυ δηλαδή εκανες τα χαρτιά, δεν ξέρεις σε ποια κατηγορία ανοικεις και το παιζεις και γνώστης των πραγμάτων;

πω πω... αντε γεια ειστε μερικοι εδω μεσα ρεεε!
κ δεν το παιζω γνωστης μεγαλε! απλα εχασα το πρωτοτυπο απολυτηριο τεε κ αυτο το καινουριο που μου στειλαν γραφει επανω επαλ. τα τεε πλεον λεγονται επαλ! τωρα καταλαβεσ?6 φορα κανω τα χαρτια μου λες να μην ξερω σε πια κατηγορια ανηκω; !
GASTR

Δημοσίευση από GASTR »

Φιλε pantzo λυπαμε αλλα νομιζω οτι δεν εχεις υπολογησει σωστα τα μορια σου
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Σχολειο τελειωσατε, να διαβαζετε δεν μαθατε ομως. Το θεμα ειναι ΒΑΣΕΙΣ-ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ 2011! οχι εγω ειμαι α και εσυ β κατηγορια αρα ειμαι καλυτερος απο σενα!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Πες τα γιατι εδω μεσα... θα μετραμε κ τα πουλια μας σε λιγο! ποιος εχει α΄μεγεθος κ ποιος β'!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

PETRAN έγραψε:Πες τα γιατι εδω μεσα... Θα μετραμε κ τα πουλια μας σε λιγο! Ποιος εχει α΄μεγεθος κ ποιος β'!

Εικόνα Μην τους βαζεις ιδεες!

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από dimitris mak »

Πρωτον εχω κανει πρωτη λυκειου σε ενιαιο και αρχες δευτερας λυκειου στην τεχνολογικη κατευθηνση και τα πηγαινα καλα αλλα δεν μου αρεσαι το ενιαιο και εφυγα για επαλ και δευτερον απο φετος οσοι θελουν δεν δινουν πανελληνιες ητε επαλ ητε ενιαιο.
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Iraklis »

GASTR έγραψε:Φιλε pantzo λυπαμε αλλα νομιζω οτι δεν εχεις υπολογησει σωστα τα μορια σου

Μια χαρά τα έχει υπολογίσει. Γιατί το λες αυτό;

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Παντος οι πιο πολλοι μου φιλοι πηγαιναν ενιαιο και σε ολους εβαλας μεγαλυτερους βαθμους στα τεραμηνα απο οτι εγραψαν στις πανελληνιες ενω γνωριζουν οτι μετρανε αυτοι οι βαθμοι στις πανελληνιες. Εμενα δεν ηταν αδικια να μου βαλουν μικροτερους βαθμους απο οτι εγραψα στις πανελληνιες που δεν μετρανε κιολας; Και κλεινοντας θα ηθελα να πω οτι εσεις απο το ενιαιο στην τριτη λυκειου εχετε 10 ακυρα μαθηματα που μαζευετε βαθμους, εμεις ουτε ενα! Μονο ειδικοτητας, πανελληνιων μαθηματικα-εκθεση και φυσικη...
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δεν ειναι ωραιο να γινεται διαχωρισμος στα σχολεια ειδικα τωρα που εχει γινει επαλ και στην δευτερα λυκειου κανουμε τα ιδια μαθηματα. Αν δεν γνωριζεται τα μαθηματα εγω εφυγα απο τεχνολογικη στο ενιαιο και πηγα στο επαλ και εκανα στο επαλ τα ιδια βιβλια με του ενιαιου. Αλγερα, μαθηματικα κατευθηνσης, γεωμετρια, κειμενα, εκθεση, χημεια κλπ κλπ. Και να ξερετε οτι για τους λογους που λετε οτι δηλαδη στα τεε εβαζαν βαθμους και ειναι αδικια για τα παιδια απο τα ενιαια οι καθηγητες πλεον στα επαλ δεν βαζουν βαθμους γ'αυτο το λογο. Το εχω συζητησει με καθηγητεσ...
GASTR

Δημοσίευση από GASTR »

Iraklis έγραψε:Μια χαρά τα έχει υπολογίσει. Γιατί το λες αυτό;

γιατι μετραει και τα μορια της μηχανης και τα μορια του αυτο/του η προκυρηξη αναφερει οτι μετραει μονο ενα απο αυτα... Κανω λαθος; Και επιπλεον εχουμε πει εδω και καιρο οτι ητε δοκιμος ητε εφεδρος στης ειδ. Δυν. Παλι μονο 5 μορια περνεις και οχι 10
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Ενιαίο Λύκειον vs Τεχνικόν Λύκειον. Και ο νικητής είναι... Ουδείς, αφού ρε μάγκες καραμπουζουκλήδες (αρχίζω να αμφιβάλω να σας λέω έτσι με τέτοια λογική) οι υποψήφιοι της Α κατηγορίας συναγωνίζονται αυτούς της Α, και αυτοί της Β αντιστοίχως την Β. Επομένως ο συναγωνισμός διεξάγετο επί ίσους όρους (ασχέτως δίκαιο ή άδικο το 80%-20%). Ποιο το νόημα λοιπόν των τελευταίων μηνυμάτων; Ανιχνεύω κάποιο κόμπλεξ εδώ πέρα ή μου φαίνεται; Πάντως, για να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, άποψη μου είναι πως εάν οι μαθητές του Ενιαίου επιθυμούν να γίνουν αστυνομικοί τους προσφέρεται διπλή ευκαιρία: Μία στις Πανελλήνιες (περνάς σχετικά εύκολα στην Αστυφυλάκων) και μία δεύτερη λύση ως Ε. Φ εκεί που η αναλογία φιγουράρει στο 80%! Επομένως όσο αφορά την ΕΛ. ΑΣ, οι του Γενικού Λυκείου αναμφιβόλως πλεονεκτούν έναντι των ετέρων. Όσο αφορά τους του Τεχνικού Λυκείου, πραγματικά κάνουν διακοπές στην τάξη, πολύ πιο εύκολα παίρνεις βαθμούς, διότι 'ούτο και τους πετσοκόβουν σε αναλογία 80%-20%! Εγώ έχω απολυτήριο 18 απ'το ΤΕΕ. Έδωσα πανελλήνιες το '05 στην Αστυφυλάκων και πέρασαν απ'το Γενικό 1200 μαθητές, ενώ απ'το ΤΕΕ μόνο...75 μαθητές! Έγραψα Πανελλήνιες 16,7 και τελικά έφαγα άκυρο όταν οι "επιστήμονες" του Γενικού έγραψαν 12,6! Έν κατακλείδι, όποιος επιθυμεί ΕΛ. ΑΣ επιλέγει ασυζητητί το Ενιαίο, όποιος θέλει «ρόδα, τσάντα και κοπάνα» επιλέγει Τεχνικό, αργότερα όμως θα το μετανοιώσει όμως θα'ναι πλέον αργά... Με λίγα λόγια, για να περάσεις στην ΕΛ. ΑΣ ως Β' κατηγορία έχει σχεδόν απαγορευτικό, ενώ απ'το Ενιαίο, λίγο μυαλό να'χεις περνάς μόνο και με αίτηση.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες