Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλημέρα ρε σπεσιαλ φορσις και Λουκια αν ξέρετε κάτι παραπάνω πείτε το και σε μας. Πόλυ ωραία μου φαίνονται όλα αυτα για να είναι αληθινά. Μακάρι παιδια
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Iraklis »

Βγήκε ο αριθμός των αιτήσεων;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δεν ξέρω φιλε. Επισημα πάντως όχι, τα παιδιά πιο πάνω τα βλέπω πολύ σίγουρα
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

alexantro έγραψε:
battle3 έγραψε: Τι σχέση έχει η εξυπνάδα με τα μεταπτυχιακά; Η κουτσή μαρία μπορεί να κάνει μεταπτυχιακό... Ειδικά στη χώρα μας... !

Αλήθεια λες; Εσύ ποιό μεταπτυχιακό έκανες τώρα τελευταία;
Για να το λέω φίλε μου κάτι ξέρω... Και το τι έχω κάνει εγώ, και το τι θα μπορούσα να κάνω και παλαιότερα και τώρα και στο μέλλον είναι δικό μου θέμα. Οκ, δεν μπορεί ο καθένας να βγάλει μια καλή σχολή και να κάνει και ένα καλό μεταπτυχιακό, αλλά δεν αποτελούν δείκτη Ευφυίας Οι σχολές και τα μεταπτυχιακά! Μην τρελαθούμε κιόλας... Υπάρχουν σχολές και σχολές και μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά. Ρίξε μια ματιά στις βάσεις των σχολών, και θα δεις... Δεν υποτιμώ τις γνώσεις και την προσπάθεια κανενός... Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο.

Καραΐσκάκη Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο έτσι ακριβώς, είναι τα πράγματα.Εικόνα

Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

battle3 έγραψε:Εδώ εγώ άκουσα "είμαι δόκιμος ε. Δ. Άρα μπαίνω. "Μπαίνεις και που πας; Τι μόρια βγάζεις; Η βάση δεν ξέρω που θα πάει, πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω αλλά μου φαίνεται περίεργο να θέλουν όλοι μπουν αστυνομία, όταν τρέχουν και Προκηρύξεις για ποιο "light" σώματα. Η λογική λέει ότι ενδιαφέρθηκε πολύς "λαός" αλλά μπορεί ο "λαός" να μην έχει μόρια. Σύντομα θα ξέρουμε και αριθμό αιτήσεων... Και το απρόβλεπτο είναι πάντα στο παιχνίδι... Θα δούμε.Εικόνα

Καλά άκουσες, όποιος είναι δόκιμος ειδ. Δυν. Μπαίνει στο χαλαρό,10.000 μόρια μόνο απ τον στρατί παίρνει, το λιγότερο κ ένα δίπλωμα αυτοκινήτου να έχει και η κουστή μαρία, πέρασε...

Πάντως όποιος έκανε τα χαρτιά του στην αστυνομία απλά και μόνο για να βρει μόνιμη δουλειά θα την πατήσει και άσχημα, Πέρσυ είδαμε πόσα παλικάρια χάσανε την ζωή τους απ την ομάδα Δίας γτ απλά δεν ξέρανε να οδηγάνε και πήγανα να βγάλουν το δίπλωμα μηχανής όπως όπως για να πιάσουν δουλεία :(
Συν ότι πηστεύω οτι ο μισθός και το ωράριο δεν καλύπτει κάποιον που δεν έχει πάθος με την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

Αυτά...

Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Λάθος κάνεις φίλε, σίγουρα δεν μπαίνεις μόνο από αυτόν τον Συνδυασμό... Για υπολόγισε με απολυτήριο 10-11... Δεν το λες και σιγουράκι...Anyway δεν θα Κολλήσουμε εκεί. Όπως και να χει... Όποιος έχει και με ότι έχει ας μπει, δικαίωμα του είναι.
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

battle3 έγραψε:Λάθος κάνεις φίλε, σίγουρα δεν μπαίνεις μόνο από αυτόν τον Συνδυασμό... Για υπολόγισε με απολυτήριο 10-11... Δεν το λες και σιγουράκι...Anyway δεν θα Κολλήσουμε εκεί. Όπως και να χει... Όποιος έχει και με ότι έχει ας μπει, δικαίωμα του είναι.

Δεν έχω λόγο να αντιδικήσω αλλά από τα συμφραζόμενα σου βγαίνει ότι και συ πιστεύεις πως τα 2300 δεν είναι υπεραρκετά για την α'... Ας πατήσουμε λίγο στην γη παιδιά όποιος βγάζει αυτά τα μόρια είναι κατά 90% επιτυχών και 100% επιλαχών. Δικιά μου εκτίμιση

Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

battle3 έγραψε:Γιατί πρέπει να είσαι χαζός για να γίνεις ε. Φ; Τι σχέση έχει η εξυπνάδα με τα μεταπτυχιακά; Η κουτσή μαρία μπορεί να κάνει μεταπτυχιακό... Ειδικά στη χώρα μας... ! Επίσης όσο πιο πολλά Γαλόνια τόσο πιο πολλές ευθύνες... Το σκέφτηκες ποτέ αυτό;

Η κουτση μαρια με το μεταπτυχιακο εχει σιγουρα το μυαλο να κατανοησει την παραγραφο της προκηρυξης που λεει τα καθηκοντα του ε. Φ. Εσυ παντως δεν εκατσες να διαβασεις προσεκτικα ουτε 2 σειρες κειμενο και μου απαντας αλλα αντ'αλλων. Προσπαθησα να βρω την σχεση μεταξυ της φρασης "καποιος αρκετα εξυπνος για να εχει μεταπτυχιακο καταλαβαινει οτι ενας ε. Φ δεν εκτελει ανακριτικα καθηκοντα" που εγραψα και της φρασης "πρεπει να εισαι χαζος για να γινεις ε. Φ" που μου αποδιδεις αλλα δεν μπορεσα.
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Κουβέντα κάνουμε, δεν τίθεται θέμα αντιδικίας και μακάρι η εκτίμηση σου να είναι σωστή!
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

illust έγραψε:
battle3 έγραψε:Γιατί πρέπει να είσαι χαζός για να γίνεις ε. Φ; Τι σχέση έχει η εξυπνάδα με τα μεταπτυχιακά; Η κουτσή μαρία μπορεί να κάνει μεταπτυχιακό... Ειδικά στη χώρα μας... ! Επίσης όσο πιο πολλά Γαλόνια τόσο πιο πολλές ευθύνες... Το σκέφτηκες ποτέ αυτό;

Η κουτση μαρια με το μεταπτυχιακο εχει σιγουρα το μυαλο να κατανοησει την παραγραφο της προκηρυξης που λεει τα καθηκοντα του ε. Φ. Εσυ παντως δεν εκατσες να διαβασεις προσεκτικα ουτε 2 σειρες κειμενο και μου απαντας αλλα αντ'αλλων. Προσπαθησα να βρω την σχεση μεταξυ της φρασης "καποιος αρκετα εξυπνος για να εχει μεταπτυχιακο καταλαβαινει οτι ενας ε. Φ δεν εκτελει ανακριτικα καθηκοντα" που εγραψα και της φρασης "πρεπει να εισαι χαζος για να γινεις ε. Φ" που μου αποδιδεις αλλα δεν μπορεσα.
Ναι και τι να λέει που δεν εκτελείς ανακριτικά καθήκοντα... ; Είναι αυτό αντι-κίνητρο για κάποιον με μεταπτυχιακό για να γίνει ε. Φ. Προφανώς οι περισσότεροι ξέρουν τι θα κάνουν ως ε. Φ. Και Μέχρι Που μπορούν να φτάσουν. Για ε. Φ. Δίνουν όχι για αξιωματικοί. Αν αυτοί που έχουν κάνει μεταπτυχιακά δεν ξέρουν γιατί ακριβώς αιτούνται και βάζουν την υπογραφή τους, είναι δικό τους πρόβλημα.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ρε παιδια μην μαλώνετε για αυτα τα θεματα μακαρι όσοι ειναι και όσοι θέλουν μουν στο σώμα να έχουν τέτοια μόρφωση με μεταπτυχιακά, ξενες γλώσσες κτλ. Γιατι ο κόσμος θεωρει τους ε. Φ αμόρφωτους και άξεστους επειδη δεν μπαίνουν με πανελλήνιες και θεωρουν έναν απλο αστυφύλακα ανώτερο διανοητικά
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αστυφυλάκων vs Ειδικοί Φρουροί

Σταματήστε να γράφετε άσχετα πράγματα

Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ρε παιδια μην μαλώνετε για αυτα τα θεματα μακαρι όσοι ειναι και όσοι θέλουν μουν στο σώμα να έχουν τέτοια μόρφωση με μεταπτυχιακά, ξενες γλώσσες κτλ. Γιατι ο κόσμος θεωρει τους ε. Φ αμόρφωτους και εξεστους επειδη δεν μπαίνουν με πανελλήνιες και θεωρουν έναν απλο αστυφύλακα ανώτερο διανοητικά
Ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω... Μακάρι να μπουν μορφωμένοι που να γουστάρουν και το επάγγελμα... Για μένα είναι ο καλύτερος Συνδυασμός. Για ε. Φ. Είναι το θέμα μας εδώ πέρα όχι για επιστήμονες... Τώρα το τι backround έχει ο καθένας είναι δικό του θέμα, και στην τελική τίποτα δεν πάει χαμένο. Και για να τελειώνουμε το "κουτσή Μαρία" δεν το λέω Περιφρονητικά Ούτε Υποτιμητικά, απλά τυχαίνει να γνωρίζω πως υπάρχουν πτυχία και Πτυχία και μεταπτυχιακά και Μεταπτυχιακά.

Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

battle3 έγραψε:
Ναι και τι να λέει που δεν εκτελείς ανακριτικά καθήκοντα... ; Είναι αυτό αντι-κίνητρο για κάποιον με μεταπτυχιακό για να γίνει ε. Φ. Προφανώς οι περισσότεροι ξέρουν τι θα κάνουν ως ε. Φ. Και Μέχρι Που μπορούν να φτάσουν. Για ε. Φ. Δίνουν όχι για αξιωματικοί. Αν αυτοί που έχουν κάνει μεταπτυχιακά δεν ξέρουν γιατί ακριβώς αιτούνται και βάζουν την υπογραφή τους, είναι δικό τους πρόβλημα.

Αυτο που λεει ειναι οτι πεταγεσαι και λες τα δικα σου. Λοιπον καποιος εγραψε οτι ατομα με μεταπτυχιακα νομιζουν πως σαν ε. Φ θα κανουν τους ντετεκτιβ του CSI, του απαντησα οτι πολυ απλα δεν παιζει να ειναι τοσο στοκοι και λεει αρλουμπες και ερχεσαι εσυ εδω και πετας ενα καρο ασχετες ατακες

battle3 έγραψε:Προφανώς οι περισσότεροι ξέρουν τι θα κάνουν ως ε. Φ. Και Μέχρι Που μπορούν να φτάσουν.

Αυτο ακριβως λεω και εγω και δεν καταλαβαινω που διαφωνεις και μου πετας ασχετα πραγματα τοση ωρα.
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από battle3 »

Μπορεί να διάβασα επιπόλαια το μήνυμα σου και να το εξέλαβα αλλιώς. Τώρα αν νομίζει κάποιος πως θα γίνει πράκτορας του FBI μέσω της ΕΛ. ΑΣ γενικότερα, ας κόψει τις ταινίες και τις σειρές Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες