Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Iraklis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Iraklis »

Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Καρα'ι'σκάκη στην μαθηματικη σου σκέψη που είναι σωστή δεν υπολόγισες τι προκηρύξεις υπήρχαν τοτε. Τώρα μόνο τους υπαξ του λιμενικου που χρειάζετε απολυτηριο πανω απο 16 σκέψου και αντε πες οτι θα έχουν περισσοτερες γυναίκες σκέψου τους λ/φ που απ'οτι είδα στην περιοχή μου τα απολυτηρια ήταν 17-18 με αγγληκα και δόκιμοι. Απο τους 280 λφ οι 100 να ηθελαν ε. Φ με μεγαλα απολυτηρια εφυγαν πόσα μόρια απο την μέση. Για πυροσβεστικη δεν λεω τα ξέρετε. Και να σου πω κάτι τελευταιο να ξέρεις ' η στατιστική είναι ο επιστημονικότερος τρόπος να πεις ψέματα'

Η στατιστική επίσης είναι η επιστήμη που λέει ότι αμα έχεις τα πόδια σου στην κατάψυξη και το κεφάλι σου στον φούρνο κατά μέσο όρο είσαι καλά Εικόνα

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Χχαχαααχαχαχααα
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από battle3 »

Iraklis έγραψε: Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Καρα'ι'σκάκη στην μαθηματικη σου σκέψη που είναι σωστή δεν υπολόγισες τι προκηρύξεις υπήρχαν τοτε. Τώρα μόνο τους υπαξ του λιμενικου που χρειάζετε απολυτηριο πανω απο 16 σκέψου και αντε πες οτι θα έχουν περισσοτερες γυναίκες σκέψου τους λ/φ που απ'οτι είδα στην περιοχή μου τα απολυτηρια ήταν 17-18 με αγγληκα και δόκιμοι. Απο τους 280 λφ οι 100 να ηθελαν ε. Φ με μεγαλα απολυτηρια εφυγαν πόσα μόρια απο την μέση. Για πυροσβεστικη δεν λεω τα ξέρετε. Και να σου πω κάτι τελευταιο να ξέρεις ' η στατιστική είναι ο επιστημονικότερος τρόπος να πεις ψέματα'

Η στατιστική επίσης είναι η επιστήμη που λέει ότι αμα έχεις τα πόδια σου στην κατάψυξη και το κεφάλι σου στον φούρνο κατά μέσο όρο είσαι καλά Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Καραϊσκάκης έγραψε:Χαίρετε! Συνυποψήφιοι δεν βαρεθήκατε να ρωτάτε ηλίθια «Γειά σας, έχω x μόρια θα περάσω; ».

Δεν βρισκόμαστε στο Μαντείο των Δελφών, ούτε ακούμε την Κασσάνδρα για να απελπιζόμαστε. Συγκέντρωσα λοιπόν όσα στοιχεία ήταν εφικτόν ώστε έκαστος να βγάλει τα συμπεράσματα του.

Ξεκινώντας στην Α' κατηγορία, το 2007 αιτήθησαν 7384 έγκυροι υποψήφιοι και ο 960ος συγκέντρωνε 2212,5 μόρια (περιλαμβανομένης και της αντίστοιχης προσαυξήσεως με την σημερινή μοριοδότηση). Το 2009 αιτήθησαν 5048 και ο 960 μάζευε 2100 μόρια.

Πέρσι αιτήθησαν 7764 και ο 960 είχε 2240 μόρια. Έν συνεχεία στην Β' κατηγορία, εκεί όπου γίνεται πραγματικός πόλεμος, το 2007 αιτήθησαν 8187 υποψήφιοι και ο 240 είχε 2681,8 μόρια (με προσαύξηση).

Το 2009 αιτήθησαν 5609 και ο 240 είχε 2570 μόρια. Πέρσι αιτήθησαν 6557 και ο 240 είχε 2627,2 μόρια... Επίσης πρέπει να αναλογισθούμε την μοριοδότηση πλέον και των τσολιάδων καθώς και την 2η μεγαλύτερη ανεργία στην Ευρώπη (1η η Ισπανία). Επομένως προβλέπω μία μικρή αύξηση πάντα σε λογικά πλαίσια. Ήτοι, στην Α' κατηγορία προβλέπω βάση στατιστικής 2350-2450, και στην σφαγιάσιμη Β' κατηγορία 2700-2780 μόρια.

Επίσης, να επισημανθεί ότι στο περσινό φόρουμ σχεδόν όλα τα μέλη απέτυχαν στις προβλέψεις κατά 3000 μόρια! Δηλαδή, εκεί που κοιμόντουσαν στα σύννεφα με 2150 μόρια κατά μέσο όρο στην Α', τους ήρθε ουρανοκατέβατη η βάση των. 2450 μορίων! Απορώ πραγματικά με ποια λογική ευελπισθούσαν τόσο χαμηλή βάση στα 2150-2200 μόρια;

Μην ακούτε τον κάθε τυχάρπαστο ξερόλα, με μαθηματική λογική να σκέπτεστε. Τέλος, μην επαναπαυόμαστε μόνο στα μόρια, υπάρχουν ακόμη αθλητικές, υγειονομικές και Ψυχοτεχνικές εξετάσεις (ευκαιρία επιλαχόντων). Όποιος διαφωνεί στις προβλέψεις μου ας το σχολιάσει (αυτό είναι άλλωστε και το πραγματικό νόημα της Δημοκρατίας), αλλά να το αιτιολογήσει βάσιμα κιόλας. Καλή τύχη σε όλους μας!

ωραιος και μπραβο που το εψαξες αλλα πιστευω οτι οι βασεις που εβαλες αφαιρεσε ακομα 50 μορια στιν καθε μια λογω οτι τρεχουν και αλλες προκυρηξεις και τα ψηλα απολυτηρια τα πιο πολλα δηλ. Θα πανε εκει!
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από chriscc »

Μια ερωτηση η γνωση ισπανικων ισχυει?
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

chriscc έγραψε:Μια ερωτηση η γνωση ισπανικων ισχυει;

Οχι, δεν παιρνεις μορια για γνωση ισπανικων
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από basilis.lok »

Απο την στιγμή που λες για 2450 στην Α και 2780 στην β τις βάσεις τι θές να σε κάνει ρε αδελφέ; Θα τρελαθούμε εντελώς δλδ! Σβήσε το θέμα greek απογοητεύετε κόσμος στα καλά καθούμενα!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Θα περιμένουμε να μάθουμε φίλε πάντως και αυτο που λεει και ο βασίλης δεν έχει και άδικο;
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Καλησπέρα μάγκες. Εγώ τελικά σήμερα κατάφερα να προσκομίσω και τη βεβαίωση σπουδών της αδερφής μου και τέλος καλό όλα καλά. Είχα πάει για να το καταθέσω στα γραφεία της Ελληνικής αστυνομίας που είναι μαζεμένες οι αιτήσεις στη μεσογείων 96 και αφού τα έδωσα ρώτησα έναν που ήταν εκεί (δεν ξέρω βαθμό είχε πολιτικά) πότε περίπου να αναμένω τα αποτελέσματα και μου είπε υπολόγισε τώρα αρχίζουν οι καταμετρήσεις άρα κανά μήνα περίπου γιατί οι αιτήσεις ήταν πάρα πολλές (δεν μου είπε αριθμό) ... Αυτά για να πω και εγώ τη γνώμη μου για το πότε θα βγουν. Επίσης καραισκάκη δεν νομίζω ο greek να γουστάρει τους μογγόλους... Αν το έκανε αυτό που λες θα ήταν μάλλον για όρους του φόρουμ και όχι δικούς του.
lom 4

Δημοσίευση από lom 4 »

φιλε καραιςκακη (αν και δεν μου αρεςει το ονομα ςου γιατι με παραπεμπει ςε ενα μιςητο γηπεδο... ;) ... ) θα ηθελα πραγματικα να ταυτιςτω με τον τροπο ςκεψης ςου... ! για να μην αερολογω και να μην δημιουργω εντυπωςεις χωρις λογο ςτην α' κατηγορια εχω 2390 μορια... !''καποιοι'' κατα εναν περιεργο τροπο ((εχουν μαθει απο εναν αλλον... τους ειπε καποιος αλλος... ακουςαν οτι... )) ... ! καταλαβαινω οτι ολοι εχουμε τις ανηςυχιες μας, αλλα πρεπει να αναλογιςτουμε οτι αυτο που κανουμε ειναι χειροτερο... ! ςτο μονο που διαφωνω μαζι ςου ''τουμπα''... καραιςκακη ηθελα να πω... , ειναι οτι οπως ειπαν και αλλα παιδια η διαφορα φετος ειναι οτι εχουν γινει 3 προκυρηξεις μαζι αρα η αυξηςη των μοριων δυςκολα να ειναι τοςο μεγαλη... οχι ομως και απραγματοποιητη... ! καλυ επιτυχια ςε ολους... !

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καληνύχτα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

off topic συγνωμη! Λακαιδεμον σειρα κανε ενα profile ρε φιλε!
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Νομος ζακυνθου αιτησεις:18! αυτα απ το νησι του εθνικου ποιητη. καλο βραδυ
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Παιδια σημερα πηγα για αριθμο πρωτοκολου και μ ειπαν να παω στην διευθυνση τελικα πηρα τηλεφωνο δεν μου ειπαν τον αριθμο πρωτοκολου μου ειπε να παρω αυριο. Και μου ειπε πως ακομα οι αιτηση και γενικα λογικα και οι αλλες δεν εχουν σταλει οποτε μην λετε για βαση. Απλως να μαντευεται οπως ολοι χεχε φανταζομαι ποσα παιδια εχουν σαν και μενα ανγος εχω χασει 2 κιλα τον τελευταιο μηνα.
309 λελευθρας

Δημοσίευση από 309 λελευθρας »

Εγω σημερα πηγα να καταθεσω το διπλωμα στο α. Τ. Τις περιοχης μου κ τα χαρτια τα ειχαν στειλει ηδη. Ουτε αριθμο πρωτοκολλου μου δωσανε ουτε τιποτα. Μου ειπαν οτι θα τα στειλουν αυτοι. Λετε να γινει κανενα μπερδεμα κ να μην παρω τα μορια?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες