Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Αφου λέει να έχεις εκπληρώσει την στρ. Θητεια
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Η 313 (9μηνοι) απολύθηκε απο 16 εως 19 Αυγούστου...
Ετσι πες νόμιζα οτι ακόμα υπηρετήτε. Καλος πολίτης.
και τι ειναι ρε μεγαλε ο κοσμος εδω να σου απαντησει; Ελεος ρε λιγη ωριμοτητα
Σε ποιον το λες αυτο;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
λουκια έγραψε:Λιγότερες Μέχρι στιγμής είναι Οι αιτήσεις από πέρυσι
που το ξερεις;
Και εγω το εμαθα
Από πού το μάθατε ρε παιδιά πείτε μας και εμάς. Είναι αξιόπιστες πληροφορίες ή ράδιο αρβύλα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 92
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Και εγω το εμαθα
για λιγες αιτησεις; Μακαρι... ¨

Στην περσινή Προκήρυξη η 309 Σειρά που απολύθηκε από 10-14 Αυγούστου 2010 πρόλαβε κανονικά. Ας σημειωθεί όμως ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έληγε την 13-9-2010.
Δηλαδη εγω που εδωσα επικυρωμενο πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης απο τα κεπ με επιπλεον το Ι απο την στρατολογια με στρογγυλη σφραγιδα και πισο αλλη μια σφραγιδα που πιστοποιει οτι τα στοιχεια του εγγραφου δεν εχουν αλλαξει μεχρι σημερα και υπογραφη του διοικητη απο την στρατολογια δεν θα παρω τα μορια ειδικων δυναμεων?
Παιδια με 2290 εχο καθολου ελπιδες η οχι ας μου πει καποιοσ... ο χαρος εφοβηθηκε στο c πανο να ανεβει να κανει αλμα στατικου και σοος να κατεβει...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Λεβεντόπαιδα χαίρετε! Καταρχήν κάντε υπομονή για τις βάσεις, οι ημέρες πλησιάζουν. Στην συνέχεια θα ήθελα να σας πώ (και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων που ξεφεύγω απ'το θέμα) γιατί επέλεξα αυτό το όνομα στο παρατσούκλι μου. Το 1823 ο Σιλιχτάρ Μπόδα, εκπρόσωπος του τουρκικού στρατού, πρίν απ'την μάχη έστειλε τελεσίγραφο στον ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ να παραδώσει τα ελληνικά όπλα, και έλαβε την εξής απάντηση: «Έλα σκατότουρκε, έλα εβραίε απεσταλμένε απ'τους γύφτους, έλα να ακούσεις τα κέρατά σας, ***** την πίστη σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες; Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς συνθήκη με έναν κοντζιά σκατοΣουλτάνo Μαχμούτη;Nα τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρη σας, και τον εβραίο Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω θα σας ***** σω, άμα πεθάνω θα μου κλάσετε τον *****»! Καλή τύχη σε όσους υποψήφιους λεβέντες ονειρεύονται να γίνουν Ε. Φ γιατί το γουστάρουν πραγματικά και όχι σε κάτι γιωτάδες πουτ@ν?ς που πάνε μόνο και μόνο για μία καρέκλα στο Δημόσιο, και μετά γελοιοποιούν την Ελληνική Αστυνομία... Εύχομαι να περάσουν φέτος στους Ε. Φ μόνο οι καραϊσκάκηδες, αυτοί που έχουν όνειρο ζωής να γίνουν αστυνομικοί, και όχι για τα χρήματα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Μακαρι να μπουν οσοι το γουσταρουν. Οχι οι κομπλεξικοι γιωταδες που την βλεπουν ραμπο. Και καραισκακη πανω απο ολα το εθνοσημο ψηλα. Που συζηταγανε μπας και το βγαζανε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης