Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
falcon

Δημοσίευση από falcon »

Τασος έγραψε:Δηλαδη επικυρωμενο απο το ΚΕΠ δεν ισχυει; Πως τοτε τα κεπ βγαζουν πιστοποιητικα στρατολογικης καταστασης τυπου Α εαν δεν ισχυει. Γιατι φανταζομαι τους τα στελνουν με φαξ και μετα αυτοι τα επικυρωνουν ή κανω λαθος; Ξερει κανεις σιγουρα; Γιατι στο λιμενικο που εκανα τα χαρτια δεν μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα. Μονο στην αστυνομια αυτος ηθελε προσφατο και πρωτοτυπο.

δεν τ στέλνουν με φαξ στο ΚΕΠ φιλε μου, ταχυδρομικά το στέλνουν και κάνει το λιγότερο 15 εργάσιμες...

για λιμενικό δεν ξέρω πάντος για αστυνομία είμαι βέβαιος πως δέχονται μόνο τ πρωτότυπο

micgeo83
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από micgeo83 »

Τι ενοεις φιλε μου; Σημερα εδωσα για οδηγηση και περασα, οποτε το διπλωμα θα εχει σημερινη ημερομηνια εκδοσησ... Για να ειναι εγκυρο για την προκυρηξη θα επρεπε να ειχε εκδοθει μεχρι χθες
micgeo83
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Μακαρι να υπηρχε τροπος να κανω κατι. Ρε ***** το
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Αααα. Οκ οκ. Σορρυ μολις ξυπνισα κ καταλαβα λαθος νομιζα πειρες σημερα τ καρτελακι... Ειχες δωση ποιο παλοια... Δν νομιζω ν μπορεις ν κανεις κατι. Δοκιμασε σε καποια αλλα η αλοιος υπομονη στην επομενη Εικόνα
ειναι μεγαλη βλακεια. Για 1 μαμιμενη μερα ν την χασεις. Τουλαχιστον τ εκανες; Εστω κ ετσι;
micgeo83
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Τα εκανα φιλε μου αλλα μετρησαν 1820. Οχι 2120. Δυστηχως τον ιουνιο εκλεισα τα 28. Δεν νομιζω να μπορεσω να συμετασχω σε καμια πλεον προκυρηξη οχι μονο για φρουρους αλλα πουθενα δυστηχως
πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Θα αναφερθω λιγο στο θεμα των μοριων του στρατου. ρε μαγκες η στρατονομια τι ρολο βαραει; Πανε δινουν μορια στους τσολιαδες με τις φουστανελες, πανε δινουν μορια στους εποπ, πανε δινουν μορια στις ειδικες δυναμεις και δεν δινουν μορια στο μονο σωμα που το αξζει... οκ ας τα παρουν οι ειδικες δυναμεις στην πυροσβεστικη γτ εχουν μια αλφα εκπαιδευση στην αστυνομια ομως; 'η οι υπολοιποι τα αξιζουν; Δειτε λιγο και μαθετε πια ειναι η εκπαιδευση των στρατονομων και μετα να μιλατε για μορια στρατου... οσοι μιλατε...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Καλη επυτιχια αδερφε... Σε ευχομε τ καλυτερα! Μακαρι ν πεσουν τοσο πολυ οι βασεις.
micgeo83
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν εχω ελπιδες οι βασεις θα κυμανθουν απο 2100 μεχρι 2300 για α κατηγορια... Πυροσβεστικη δεν εχω ελπιδες με 2120 μορια οποτε τελος ολες οι προκυρηξεις για εμενα.
nikos7

Δημοσίευση από nikos7 »

Καλησπέρα παιδιά με 2890 στην Β εχω πιθανότητες να μπω; Ευχαριστω.
falcon

Δημοσίευση από falcon »

vag_21 έγραψε:
tzotzos έγραψε:Εκατσα και μετρισα απο τους πινακες επιτυχοντων της α κατηγορια ποσοι ειναι αυτοι που δεν μπορουν να παρουν μερος φετος λογο ηλικιασ. Απο τη σειρα 510 που αρχισα να μετραω μεχρι και την 1210 υπαρχουν 96 ατομα που δεν μπορουν να κανουν φετος τα χαρτια τουσ. Επισις μετρισα και ποιοι ειναι αυτοι που δεν εχουν διπλομα αυτοκινιτου η μηχανης και βγαζοντας αυτα θα μπορεσουν να ανεβασουν τα μορια τουσ. Απο τη σειρα 510 εως και την 1210, τα ατομα αυτα ειναι 114. Αρα απο την περσυνη προκ. Εχουμε να φοβομαστε μονο 18 ατομα. Εγο θα πο 25, ειναι πολυ λιγα πιστευω για να φοβασαι πως θα ανεβασουν τη βαση.

πολυ καλη δουλεια σειρουλαΕικόνα... Το θεμα ειναι και οι εσσο που βγηκαν ολη τη χρονια. Ποσες ειναι;

3 εσσο είναι: Η 310 που απολύθηκε τον Νοέμβρη, η 311 τον Ιανουάριο και η 312 τον Μαιο. Η 313 δεν θα προλάβει...

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πότε θα μας ανακοινώσουν τον αριθμό αιτήσεων; Θα τις έχουν συγκεντρωσει ετσί... Λογικα
ΒΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από ΒΑΣΙΛΗΣ »

Παιδια με 14.5 τεε ειδικες δυναμεις προφυσενση διπλωμα μοτοσυκλετας και γ κατηγοριας εχω ελπιδες?
Nuvolari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nuvolari »

Μια χαρά θα προλάβει η 313 φίλε μου... Και εγω (2600 στην Α) και αρκετοι φίλοι έχουμε κάνει όλοι τα χαρτιά μας και με πιστοποιητικό Α και ολα κανονικά... Εικόνα
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πως γίνετε αυτο;
Nuvolari
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nuvolari »

Δηλαδή πιο ειναι το παράξενο?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης