Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Εγω παντως οταν πηγα να κανω αιτηση ηταν εκει 5-6 ατομα και συζητουσαμε και Κανεις τους δεν ηξερε Οτι η προκυρηξη εχει α και β Κατηγορια. Μιλαμε ο καθε ασχετος παει και κανει Τα χαρτια του. Και 50.000 αιτησεις να χουν γινει οι 40.000 ειναι Κατω και απο 1500 μορια μη αγχωνεστε

Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

LEW. έγραψε:Εγω παντως οταν πηγα να κανω αιτηση ηταν εκει 5-6 ατομα και συζητουσαμε και Κανεις τους δεν ηξερε Οτι η προκυρηξη εχει α και β Κατηγορια. Μιλαμε ο καθε ασχετος παει και κανει Τα χαρτια του. Και 50.000 αιτησεις να χουν γινει οι 40.000 ειναι Κατω και απο 1500 μορια μη αγχωνεστε

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Όταν έδινα για δίπλωμα Δ' κατηγορίας ήταν κάτι παλλικάρια που μου έλεγε ο ένας ότι έχει ECDL και παίρνει μόρια, ο άλλος ότι ήταν φαντάρος παραμεθόριο και παίρνει μόρια και κάτι τέτοια τρελλά. Μιλάμε παιδιά, υπάρχει πολύς κόσμος που δεν διάβασε καν την προκήρυξη, σοβαρά μιλάω. Οι περισσότεροι αν τους ρωτούσες πριν καταθέσουν τα χαρτιά τους δεν ξέραν καν πόσα μόρια έχουν και πως υπολογίζονται

Φίλε για Β' κατηγορία τί να πω, αντίστοιχα θα είναι εκεί τα πράγματα δηλαδή εφόσον πέρυσι πήρε 100 άτομα και φέτος παίρνει 240 δες τα περσινά να δεις πόσα μόρια είχες ο 240ος και υπολόγισε χονδρικά +- 50-100

falcon

Δημοσίευση από falcon »

Τασος έγραψε:Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης πρεπει να ειναι το πρωτοτυπο η δεν πειραζει να ειναι επικυρωμενο; Ξερει κανεις;

μόνο γνήσιο αδερφε...

Άβαταρ μέλους
ferelpis
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από ferelpis »

tzotzos έγραψε:Εκατσα και μετρισα απο τους πινακες επιτυχοντων της α κατηγορια ποσοι ειναι αυτοι που δεν μπορουν να παρουν μερος φετος λογο ηλικιασ. Απο τη σειρα 510 που αρχισα να μετραω μεχρι και την 1210 υπαρχουν 96 ατομα που δεν μπορουν να κανουν φετος τα χαρτια τουσ. Επισις μετρισα και ποιοι ειναι αυτοι που δεν εχουν διπλομα αυτοκινιτου η μηχανης και βγαζοντας αυτα θα μπορεσουν να ανεβασουν τα μορια τουσ. Απο τη σειρα 510 εως και την 1210, τα ατομα αυτα ειναι 114. Αρα απο την περσυνη προκ. Εχουμε να φοβομαστε μονο 18 ατομα. Εγο θα πο 25, ειναι πολυ λιγα πιστευω για να φοβασαι πως θα ανεβασουν τη βαση.

Ενας απο αυτους ειμαι κ εγω (+200) και δεν υπαρχει κανενας λογος "φοβου" οπως λες... Η βαση για να εκτοξευτει θελει κ λιγα ατομα. Αλλο 400 περυσι και αλλο 960 φετος... Συνιστω ηρεμια και οτι ειναι να γινει θα γινει. Οσοι πιστευετε οτι εχετε σοβαρες ελπιδες Ξεκινήστε Αραιά Κ που καμια προπονισουλα η κανενα 5χ5 γιατι τοτε αν Κοπείτε Δεν θα σας φταινε οι βασεις...

falcon

Δημοσίευση από falcon »

313 λελε έγραψε:Ας με βοηθησει καποιος αν ξερει. Απολυθηκα τον αυγουστο Απο ειδικες δυναμεις κ δεν μου δινουν το πιστοποιητικο τυπου α γιατι λεει δεν φτασανε τα ατομικα μου εγγραφα στη στρατολογια στη λαμια ενω απο τη μοναδα μου τα στειλανε στισν 23 αυγουστου. Τι να κανω τωρα να παεω τα μορια;

δυστιχώς τα χάνεις. Επίτιδες βγαίνει τέτοια ημ/νια η προκύριξη για να μην προλαβαίνει η τελευταία εσσό Εικόνα

Υπομονή για την επόμενη που σήγουρα δεν θα αργήσει πάνω απο χρόνο...

Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Δηλαδη επικυρωμενο απο το ΚΕΠ δεν ισχυει; Πως τοτε τα κεπ βγαζουν πιστοποιητικα στρατολογικης καταστασης τυπου Α εαν δεν ισχυει. Γιατι φανταζομαι τους τα στελνουν με φαξ και μετα αυτοι τα επικυρωνουν ή κανω λαθος; Ξερει κανεις σιγουρα; Γιατι στο λιμενικο που εκανα τα χαρτια δεν μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα. Μονο στην αστυνομια αυτος ηθελε προσφατο και πρωτοτυπο.
micgeo83
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από micgeo83 »

Εγω τι να πω, που εφαγα τρελο πακετο και κοντευω να τρελαθω. Σημερα εδςσα για διπλμα μηχανης και περασα. Μου ειπαν οτι δεν το μετρανε και ειναι ακυρο γιατι θα εκδοθει με ημερομηνια 6 του μηνα ενω θα επρεπε να εκδοθει με χθεσινη που ειναι και η τελευταια μερα του διαγωνισμου. Με το διπλβμα της μηχανης ειχα ελπιδες 2120 μορια... Τωρα καταστραφηκε το μελλον μου για μια μερα, γιατι με τα μορια χωρις της μηχανης 1820 δεν εχω ουτε μια στο εκατομμυριο ελπιδες. Ευχομαι σε ολα τα παιδια που το αξιζουν και εχουν τα μορια καλη επιτυχια
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

micgeo83 έγραψε:Εγω τι να πω, που εφαγα τρελο πακετο και κοντευω να τρελαθω. Σημερα εδςσα για διπλμα μηχανης και περασα. Μου ειπαν οτι δεν το μετρανε και ειναι ακυρο γιατι θα εκδοθει με ημερομηνια 6 του μηνα ενω θα επρεπε να εκδοθει με χθεσινη που ειναι και η τελευταια μερα του διαγωνισμου. Με το διπλβμα της μηχανης ειχα ελπιδες 2120 μορια... Τωρα καταστραφηκε το μελλον μου για μια μερα, γιατι με τα μορια χωρις της μηχανης 1820 δεν εχω ουτε μια στο εκατομμυριο ελπιδες. Ευχομαι σε ολα τα παιδια που το αξιζουν και εχουν τα μορια καλη επιτυχια

Ρε φίλε λυπάμαι γι'αυτό που σου συνέβη αλλά γιατί το άφησες πραγματικά για τελευταία στιγμή; Αυτό που σου είπαν είναι απόλυτα λογικό γιατί και να δεχόντουσαν την βεβαίωση δεν θα προλάβαινες να δώσεις το πρωτότυπο μέχρι την Παρασκευή. Από την μέρα που βγήκε η προκήρυξη είχες χρόνο να κάνεις τα χαρτιά σου για δίπλωμα όπως τα έκανα εγώ και πάρα πολύς κόσμος εδώ μέσα. Πάντως μην αγχώνεσαι, κάθε εμπόδιο για καλό, όλα για κάποιο λόγο γίνονται στη ζωή

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Καλως ορισες στο club.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
λουκια

Δημοσίευση από λουκια »

Λιγότερες Μέχρι στιγμής είναι Οι αιτήσεις από πέρυσι Εικόνα
micgeo83
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από micgeo83 »

Λετε να μπορω να κανω κατι?
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Ν. 2690/1999

30. Επικυρώνονται αντίγραφα των στρατολογικών εγγράφων;

Σύμφωνα με το αριθμ. Φ.429.8/4/93086 / 29.6.2004 έγγραφό της Δ/νσης Στρατολογικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, για τα έγγραφα που εκδίδονται από τις στρατολογικές αρχές ισχύουν τα καθοριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 11 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.

Συνεπώς, αντίγραφά τους επικυρώνονται από όλες τις Διοικητικές Αρχές και τα Κ. Ε. Π από το πρωτότυπο ή από ακριβές αντίγραφο του εκδότη.

Απλά φωτοαντίγραφά τους που υποβάλλονται στη Διοίκηση συνοδευόμενα από υπεύθυνη δήλωση με την οποία βεβαιώνεται η ακρίβεια των υποβαλλομένων στοιχείων, γίνονται υποχρεωτικώς αποδεκτά, εκτός αν από ειδικές διατάξεις ορίζεται διαφορετικά (όπως, για παράδειγμα, όταν απαιτείται αποκλειστικά η υποβολή πρωτοτύπου ή ακριβούς αντιγράφου).

[Σχετικά έγγραφα: ΔΙΣΚΠΟ/Φ15_ΟΙΚ_22984 / 16.10.2006]

http://www.taxheaven.gr/laws/circular/index/circular/8089

Αρά;
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Το παληκαρι ο δημητρης25 ξερει κανεις τι εγινε του μετρησαν τα μορια; Μπορει να ειμαι αντιθετος να μοριοδοτουνται αυτες οι περιπτωσεις αλλα ευχομαι ολοψυχα να τα παρει τα μορια τα αξιζει αφου το θελει τοσο πολυ να μπει αφου εβγαλε και το τατου με επωδυνο τροπο και μαζεψε και τα μορια με τοσο κοπο τις θερμοτερες ευχες μου Και ευχομαι και μελλοντικοι συναδελφοι.

ΥΓ. Να απευθυνθεις στο Πετρο Αγγελακη (googlaρισε τον) αναλαμβανει υποθεσεις σχεδον παντα με επιτυχια για τα σωματα ασφαλειας.

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

micgeo83 έγραψε:Εγω τι να πω, που εφαγα τρελο πακετο και κοντευω να τρελαθω. Σημερα εδςσα για διπλμα μηχανης και περασα. Μου ειπαν οτι δεν το μετρανε και ειναι ακυρο γιατι θα εκδοθει με ημερομηνια 6 του μηνα ενω θα επρεπε να εκδοθει με χθεσινη που ειναι και η τελευταια μερα του διαγωνισμου. Με το διπλβμα της μηχανης ειχα ελπιδες 2120 μορια... Τωρα καταστραφηκε το μελλον μου για μια μερα, γιατι με τα μορια χωρις της μηχανης 1820 δεν εχω ουτε μια στο εκατομμυριο ελπιδες. Ευχομαι σε ολα τα παιδια που το αξιζουν και εχουν τα μορια καλη επιτυχια

φιλε μ επρεπε ν ρωτισης νωριτερα. Τωρα οντως ειναι αργα. Αλλα ισως απο τ μηχανολογικο μπορουσες ν παρεις ενα χαρτι π να λεει πος ολα οκ. Νομιζω γινετε κ τ αναφερει κ καπου. Κ αν δν τ αναφαρει ειμαι 90 % οτι γινετε
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Ν. 2690/1999

30. Επικυρώνονται αντίγραφα των στρατολογικών εγγράφων;

Σύμφωνα με το αριθμ. Φ.429.8/4/93086 / 29.6.2004 έγγραφό της Δ/νσης Στρατολογικού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, για τα έγγραφα που εκδίδονται από τις στρατολογικές αρχές ισχύουν τα καθοριζόμενα στις διατάξεις του άρθρου 11 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.

Συνεπώς, αντίγραφά τους επικυρώνονται από όλες τις Διοικητικές Αρχές και τα Κ. Ε. Π από το πρωτότυπο ή από ακριβές αντίγραφο του εκδότη.

Απλά φωτοαντίγραφά τους που υποβάλλονται στη Διοίκηση συνοδευόμενα από υπεύθυνη δήλωση με την οποία βεβαιώνεται η ακρίβεια των υποβαλλομένων στοιχείων, γίνονται υποχρεωτικώς αποδεκτά, εκτός αν από ειδικές διατάξεις ορίζεται διαφορετικά (όπως, για παράδειγμα, όταν απαιτείται αποκλειστικά η υποβολή πρωτοτύπου ή ακριβούς αντιγράφου).

[Σχετικά έγγραφα: ΔΙΣΚΠΟ/Φ15_ΟΙΚ_22984 / 16.10.2006]

Οποτε;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες