Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Παλικάρια χαίρετε! Ακόμα και 2000 υποψήφιοι (ασύλληπτος αριθμός) να αιτήθηκαν στα Χανιά, είναι ποτέ δυνατόν να πήγαν σε ένα και μόνο Α. Τ. Τόσα πολλά λεβεντόπαιδα καραμπουζουκλήδες; Δηλαδή ο διοικητής του Α. Τ. Έδωσε μόνο αυτός 2000 αριθμούς πρωτοκόλλου, όταν πέρσι η κάθε κατηγορία είχε περίπου 7000-8000 αιτήσεις... Σε όλη την Ελλάδα; Μην δηλώνετε δημοσίως ότι *****@ σας λέει ο κάθε γιωτάς αξ/κός. Εκθέτετε τον εαυτό σας. Καλή τύχη σε όλους και υπομονή
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Πες τα φίλε, πολύ απίθανο αυτο. Λοιπον αδερφια λέτε αυριο να μάθουμε κάτι;
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Πες τα φίλε, πολύ απίθανο αυτο. Λοιπον αδερφια λέτε αυριο να μάθουμε κάτι;

εγω λεω απο δευτερα να μας ανακοινωσουν

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Διευκρίνηση για συσχετισμό πληθυσμού με αριθμό αιτήσεων... Νομός Χανίων [επίπεδο Α. Δ. Χανίων] πληθυσμός 150387 [απογ.2001]. Δήμος Χανίων [επίπεδο Α. Τ. Χανίων] πληθυσμός 53373.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δεν έχουμε και κανεναν 'πληροφοριοδότη' φετος. Όλοι λέμε κάτι άλλα κανεις ως τώρα δεν έχει πέσει μέσα... Ούτε στα άτομα που θα πάρουν. Αν κοιτάξετε πίσω όλοι λέγαμε για 500 μεχρι και για 100 είπαμε. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
vag_21
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Δεν έχουμε και κανεναν 'πληροφοριοδότη' φετος. Όλοι λέμε κάτι άλλα κανεις ως τώρα δεν έχει πέσει μέσα... Ούτε στα άτομα που θα πάρουν. Αν κοιτάξετε πίσω όλοι λέγαμε για 500 μεχρι και για 100 είπαμε. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

xaxaxa Ελα ντε...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Φανταζομαι μετα τις 12 θα αρχισουμε δειλα-δειλα να μαθαινουμε καμια πληροφοριουλα λχ ποσες αιτησεις εγιναν, ποτε περιπου θα βγουν οι βασεις κλπ κλπ κλπ.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Δεν έχουμε και κανεναν 'πληροφοριοδότη' φετος. Όλοι λέμε κάτι άλλα κανεις ως τώρα δεν έχει πέσει μέσα... Ούτε στα άτομα που θα πάρουν. Αν κοιτάξετε πίσω όλοι λέγαμε για 500 μεχρι και για 100 είπαμε. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα.

εγω ειχα πει, αν κοιταξετε, απο λιγο μετα αφου βγηκαν τα περσινα αποτελεσματα για 1000 νεους ειδ. Φρουρους κ με κοροιδευαν...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Iraklis έγραψε:
GiannhsAk έγραψε:Χανια 2000 αιτησεις περιπου εχουν γινει... Μου το ειπε ο αξμτκος.

Τα Χανιά έχουν επισήμως 55.838 άτομα πληθυσμό με λίγα λόγια αν ισχύει αυτό το νούμερο σχεδόν το 4% του πληθυσμού έκανε τα χαρτιά του για Ε. Φ. Μου φαίνεται μάλλον απίθανο γιατί σκέψου από αυτές τις 55.838 πόσοι είναι ηλικίας 19-28 και πόσοι από αυτούς κάναν τα χαρτιά τους;

πολυ σωστο... Δηλαδη λεω εγω εχει 4000 ατομα απο 20-28 γιατι δν βαζω το 19 διοτι πολυ λιγη πανε εθελοντες για να εχουν τελειωση απο στρατο.20-28 απο 4000 αντε 5000 τ 2000 εχουν κανει αιτισεις; Δν παιζει αυτο. Ελεος. Δν μπορουμε ν ξερουμε ποσες γιναν. Απλα ν περιμενουμε.
FFIDARXOS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από FFIDARXOS »

Καλησπερα... Καμια προβλεψη για αιτησεις και βασεις; Παντα με λογικα κριτηρια, οσομπορουμε τουλαχιστον... Προσωπικα πιστευω ιδιες αιτησεις, ισως και λιγοτερες με περσυ αμα κρινω τον αριτθμο αιτησεων απο σαλονικη που κατεθεσα... Και βαση στην καλυτερη 2250 και στην χειροτερη 2400 για Α παντα... Μορια που μαζευω 2350 στην Α. Ακουω αποψεις
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Σωστος ο φιδαρχος αν και πιστεβω οτι 2400 για βαση ειναι πολυ ακραιο και οτι δεν προκιτε να γινει οπψς το εχω πει πολλες. Θα το μαθουμε ομψς τον οκτωβριο !Εικόνα
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

FFIDARXOS έγραψε:Καλησπερα... Καμια προβλεψη για αιτησεις και βασεις; Παντα με λογικα κριτηρια, οσομπορουμε τουλαχιστον... Προσωπικα πιστευω ιδιες αιτησεις, ισως και λιγοτερες με περσυ αμα κρινω τον αριτθμο αιτησεων απο σαλονικη που κατεθεσα... Και βαση στην καλυτερη 2250 και στην χειροτερη 2400 για Α παντα... Μορια που μαζευω 2350 στην Α. Ακουω αποψεις

Όπως είπα και σε προηγούμενη σελίδα πέρυσι αυτός που ήταν στην θέση 960 είχε 2240 μόρια.2240 μόρια είχαν από την θέση 970 κάτι έως και 937. Αν σκεφτούμε ότι μεσολάβησαν 3 ΕΣΣΟ από την περσινή προκήρυξη ενώ πέρυσι είχαν μεσολαβήσει 4 από τη προπέρσινη. Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν κάποιοι με καλά μόρια και μαχίμια που γουστάρουν να πάνε αποκλειστικά και μόνο πυροσβεστική. Εγώ θεωρώ ότι στην χειρότερη η βάση να είναι κοντά στα 2300 και στην καλύτερη κοντά στα 2200. Εγώ με 2240 ακροβατώ στο μπαίνω δεν μπαίνω, εσύ με 2350 είσαι 100% μέσα κατά την γνώμη μου. Μηδενά προ του τέλους μακάριζε όμως, όλα αυτά είναι λόγια του αέρα και αφορούν συγκρίσεις με πέρισυ και με βάση τον αριθμό των περσινών αιτήσεων. Αν έχουμε λιγότερες αιτήσεις φέτος μην σας κάνει εντύπωση αν η βάση είναι κάτω από 2200...

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Πες κατι και για β κατηγορια ρε μαγκα!
313 λελε

Δημοσίευση από 313 λελε »

Ας με βοηθησει καποιος αν ξερει. Απολυθηκα τον αυγουστο Απο ειδικες δυναμεις κ δεν μου δινουν το πιστοποιητικο τυπου α γιατι λεει δεν φτασανε τα ατομικα μου εγγραφα στη στρατολογια στη λαμια ενω απο τη μοναδα μου τα στειλανε στισν 23 αυγουστου. Τι να κανω τωρα να παεω τα μορια?
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης πρεπει να ειναι το πρωτοτυπο η δεν πειραζει να ειναι επικυρωμενο; Ξερει κανεις?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες