Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

vag_21 έγραψε:
BIANCO έγραψε:Με 2400-2500 μορια και με αυτα που βλεπω και ακουω... Απ εξω.

θα εξαρτηθει απο τον αριθμο των αιτησεων. Παντως μιλαω με πολλους που θα κανουν για εφ. Ολοι ειναι πανω απο 2450. Εως και 2800. Και ολοι μου λενε το ιδιο πραγμα οτι αν τους παρουν και πυροσβεστικη θα πανε πυροσβ. Αν οι αιτησεις ειναι μεχρι και 17000 τοτε ισως και να ειναι η βαση για α 2300. Απο κει και πανω θα εχουμε προβλημα. Λεω καθαρα δικες μου σκεψεις χωρις να να επηρεασω κανεναν. Αν και μια πληροφορια μου ελεγε εναν αριθμο αιτησεων ως τωρα λιγο παραλογο. Αντε να δουμε

για την α κατηγορια εχουν 2450 εως 2800!
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

pantzos4 έγραψε:Το β2 ειναι καλη γνωση περνει 100 κ τ γ1 ειναι πολυ καλη γνωση 200
300 περνει η αριστη η οποια ειναι γ2

επισης καθε εξρα γλωσσα ανεξαρτιτου επιπεδου +100
επιλζω ν βοηθισα
Φίλε μου εδώ πιστεύω ότι κάνεις κάποιο λάθος. Μόνο μία δεύτερη ξένη γλώσσα μοριοδοτείται [με 100 μόρια ανεξαρτήτως επιπέδου] και όχι κάθε εξτρά ξένη γλώσσα.

vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

athis έγραψε:
vag_21 έγραψε:
BIANCO έγραψε:Με 2400-2500 μορια και με αυτα που βλεπω και ακουω... Απ εξω.

θα εξαρτηθει απο τον αριθμο των αιτησεων. Παντως μιλαω με πολλους που θα κανουν για εφ. Ολοι ειναι πανω απο 2450. Εως και 2800. Και ολοι μου λενε το ιδιο πραγμα οτι αν τους παρουν και πυροσβεστικη θα πανε πυροσβ. Αν οι αιτησεις ειναι μεχρι και 17000 τοτε ισως και να ειναι η βαση για α 2300. Απο κει και πανω θα εχουμε προβλημα. Λεω καθαρα δικες μου σκεψεις χωρις να να επηρεασω κανεναν. Αν και μια πληροφορια μου ελεγε εναν αριθμο αιτησεων ως τωρα λιγο παραλογο. Αντε να δουμε

για την α κατηγορια εχουν 2450 εως 2800!

για τους φιλους μου λεω.
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

Μην τα λες αυτά ρε vag... Δεν θα κοιμόμαστε με τίποτα τα βράδυα... ! Εικόνα
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

alexantro έγραψε:Μην τα λες αυτά ρε vag... Δεν θα κοιμόμαστε με τίποτα τα βράδυα... !Εικόνα

τα σκεφτομαι ολη μερα καθε μερα. Ας περιμενουμε τα χειροτερα για να μας ερθουν τα καλυτερα και αν τα χειροτερα γινουν πραγματικοτητα θα ειμαστε πιο δυνατοι να το αντιμετωπισουμε. Δεν αντεχω αλλη ηττα φετος...
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από athis »

vag_21 έγραψε:
alexantro έγραψε:Μην τα λες αυτά ρε vag... Δεν θα κοιμόμαστε με τίποτα τα βράδυα... !Εικόνα

τα σκεφτομαι ολη μερα καθε μερα. Ας περιμενουμε τα χειροτερα για να μας ερθουν τα καλυτερα και αν τα χειροτερα γινουν πραγματικοτητα θα ειμαστε πιο δυνατοι να το αντιμετωπισουμε. Δεν αντεχω αλλη ηττα φετος...

μην αγχωνεσαι φετος εισαι κερδισμενος
Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Alexandros9 »

electrolisa έγραψε:
Alexandros9 έγραψε:Είμαι πραγματικά περίεργος από όλους όσους κάνουν τα χαρτιά τους πόσοι είναι αυτοί που πήγανε κ τα έσταξαν για να αγοράσουν πτυχία αγγλικών, και για όσους δεν καταλαβαν. Εννοώ το BULLATS...

Είναι πραγματικά κατάντια να δίνεις 1200 ευρω. Κ μετα σου λέει γτ πάμε κατα διαόλου...

κοψε το trollαρισμα ψηλε! Το BULATS ειναι γελοιο πτυχιο express. Πρεπει να εισαι πολλα κιλα. Για να δωσεις 1200 ευρω για να στο δωσουν ετσι... Και βασικα τι λεω κ εγω! ΔΕΝ στο δεινουν ετσι! Με 90 ? το δινεις και το παιρνεις ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!TROLL!

Δεν τρολαρρω ψηλε οσο και αν δεν με πιστεύεις... Εγω προσωπικα εδωσα κ περασα το Γ1 το Κρατικό. Αλλά ξέρω παιδιά που πήγανε και τα έσκασαν σε συγκεκριμένο φροντιστήριο το οποίο τους έδωσε μια τράπεζα θαματων να διαβάσουν κ εν τέλει το πέρασαν με 100%... Κ μάλιστα ενας από αυτούς φίλος, μου έκανε προώθηση ενα μαιλ να του το μεταφράσω μιας κ δεν μπορούσε ακριβώς να καταλαβει τι κ πως... Επομένως αδελφέ δεν τρολαρρω δεν εχω λόγο αλωστε... Αναρωτιέμαι ομως με την ανεργία να καλπάζει κ την φοροδιαφυγή να κρατάει πως είναι δυνατόν τέτοια πράγματα να συμβαίνουν ακόμη κ σμρ κ ποιος ο λόγος ύπαρξης και αναγνώρισης αυτού του πτυυχίου όταν ο ίδιος φορέα το καιμπροτζ έχει ήδη ένα πτυχίο που είναι αναγνωρισμένο από το κράτος...

vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

athis έγραψε:
vag_21 έγραψε:

μην αγχωνεσαι φετος εισαι κερδισμενος

μακαρι γιατι το θελω πολυ. Ευχομαι να μπουμε ολοι, να τα λεμε και να γελαμε, μακαρι... ¨)
φούλ επίθεση

Δημοσίευση από φούλ επίθεση »

Καλησπέρα παιδιά. Αύριο που τυπικά ολοκληρώνονται οι αιτήσεις πως τα βλέπετε τα πράγματα φέτος, στην Β' κατηγορία πόσο περίπου θα είναι η βάση για να έχω πιθανότητες να περάσω; Μαζεύω 27150 μόρια. Ακούγεται πως τελικά οι αιτήσεις δεν είναι οι αναμενόμενες, αρκετά λιγότερες, αλλά διάβασα αντιθέτως εδώ στο φόρουμ πως είναι...30000! Τι λέτε;
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Ολοι οι ξερωλες μπαινουν στ φορουμ και ανχγωνουν τα παιδια... Παιδια μην ακουτε κανεναν... Εαν ηταν τοσο ξερωλες δεν θα ασχολουνταν καν με τ φορουμ θα ηταν στην νασα. ΣΤ τελος θα γινει οπως και περσυ.
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από athis »

Σαββας έγραψε:Ολοι οι ξερωλες μπαινουν στ φορουμ και ανχγωνουν τα παιδια... Παιδια μην ακουτε κανεναν... Εαν ηταν τοσο ξερωλες δεν θα ασχολουνταν καν με τ φορουμ θα ηταν στην νασα. ΣΤ τελος θα γινει οπως και περσυ.

δηλαφη τι εγινε περσυ;
GiannhsAk

Δημοσίευση από GiannhsAk »

Πειτε μου τοτε πως μπορω και γω να δοσω 1200 ευρω να παρω αυτο το πτυχιο αντε.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:
pantzos4 έγραψε:Το β2 ειναι καλη γνωση περνει 100 κ τ γ1 ειναι πολυ καλη γνωση 200
300 περνει η αριστη η οποια ειναι γ2

επισης καθε εξρα γλωσσα ανεξαρτιτου επιπεδου +100
επιλζω ν βοηθισα
Φίλε μου εδώ πιστεύω ότι κάνεις κάποιο λάθος. Μόνο μία δεύτερη ξένη γλώσσα μοριοδοτείται [με 100 μόρια ανεξαρτήτως επιπέδου] και όχι κάθε εξτρά ξένη γλώσσα.

φιλε ισως. Βασικα μαλων κ ναι. Δν τ εχω καταλαβει αυτο τ σημειο κριβος στην προκυριξη... Μπορει ν εχω μπερδευτη κ με του λιμενικου. Μαλων εχει δικαιο
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το αναφέρει και η προκήρυξη η δεύτερη ξένη γλώσσα μοριοδοτείται με 100 μόρια άσχετα αν έχεις άριστη γνώση
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Ναι. Οκ για την δευτερη... Για την 3η ισως κ 4η λεμε αν μοροιοδοτουντε...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες