Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Δεν αντιλεγω σε αυτα που λες... Απλα ειναι αδικο για καποιους σαν τον δημητρη... Ο ξαδερφος μου 1000 μορια πηρε δεα+εδ αλλα ΔΕΝ απολυθηκε απο μοιρα καταδρομων! Τωρα να μου πεις... Αλλο σβεκ αλλο τπεν... Τεσπα δεν ειναι ουτε ωρα ουτε σωστο μερος που τα γραφω αυτα... Ειμαι εκτος θεματος...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

310LELE έγραψε:Και; Απολυθηκε απο μοναδα καταδρομων; Γιατι πηρε μορια εδ; Με αυτη τη λογικη θα επρεπε να παρει μονο 500 ως ΔΕΑ

τι λες βρε; Πανε δες λιγο τ περνανε στο ΣΒΕΚ κ τ περνανε μετα στην μοναδα. Στην μοναδα με σχεση με αυτα που κανουν ειναι απλα μια βολτα κ οχι ασκησεις κτλ...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

Παιδιά από αύριο ΤΕΛΟΣ τα ψέματα... Πότε λέτε να μάθουμε για τον αριθμό ετίσεων αύριο; Τρίτη;H αργότερα;
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Greek αμα ειχες φορεσει το πρασινο μπερε και σε χαλεπους καιρους θα καταλαβαινες... Αυτη ειναι η αποψη σου
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Αυριο τελειωνει της αστυνομιας ξεκιναει αλλη... Αντε ρε παιδια καλη επιτυχια να εχουμε ολοι!

Ας μην ξεφυγουμε παλι με τα περι στρατου και το ποιος ηταν πιο μαχιμος και ετρωγε φιδια σας παρακαλω...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Μπορει καποιος συναδελφος γιατι δεν το βρισκω να με παραθεσει στο τοπικ στο οποιο αναφερουμε τις αιτησεις ανα περιοχη να αναφερω τις περιοχης μου

Δεν ειναι θεμα ποιος ετρωγε φιδια και ποιος ηταν μαχιμος ειναι ποιος πρεπει να παρει μορια και ποιος οχι και γω θελω να παρω τα μορια του profieciency αλλα θα παρω του lower τι να κανουμε τωρα γιατι γιαυτο αξιζω
Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Γεια σας ωρε παιδες!

Λοιπον εκανα τα χαρτια μου σημερα! Πηγα σε ενα αστυνομικο τμημα *****! Ολα ανω κατω. Αρχικα δινω ενα αντιγραφο πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης επικυρωμενο απο το ΚΕΠ. Το βλεπει εκει ο αξιωματικος και μου λεει: ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ!

Βρε αμαν! Και τι κανω τωρα του λεω; Μου ελεγε μλκιες εκει... ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΤΛ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ. Εν το μεταξυ η στρατολογια παει λαρισα και ολα ηταν Και εκει ανω κατω. Τους προλαβαινω και τους λεω την ιστορια οπως μου την ειπε ο αξιωματικος της αστυνομιας. Παιρνουν το χαρτι βαζουν πισω μια σφραγιδα οτι δεν εχει μεταβληθει το περιεχομενο μεχρι σημερα και την σωματικη ικανοτητα και μου λεει ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. Παω στο ατυνομικο τμημα και να μην μακρηγορω ο αξιωματικος εκανε αμαν και πως να το παρει.

Δινω και τα αλλα δικαιολογητικα και απο την αιτηση που επρεπε να κανω σημπληρωσα μονο το πρωτο χαρτι οχι κατι αλλες δηλωσεις του νομου 234234/τρεχα γυρευε που ειχε μετα. Μου λεει ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ! Τελοςπαντων. Μου λεει ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ! Και εγω του ζηταω εναν αριθμο πρωτοκολου.

Μου απαντα: ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ. Και ερωτω! Ειναι φυσιολογικα αυτα τα πραγματα; Δεν επρεπε να μου δωσει αριθμο πρωτοκολου; Και την Δευτερα αυτα που θα παρω θα εχουν πανω αριθμο;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δεχονται και κυριακες αιτήσεις μπράβοοοοοοοο.
BIANCO

Δημοσίευση από BIANCO »

Πως καταλαβαινεις σε ποια κατηγορια εισαι?
Τασος

Δημοσίευση από Τασος »

Προφανως και δεν τα δεχονται κυριακη! Απλα κανεις δεν μπηκε στον κοπο να ασχοληθει με αυτο το ποστ πριν κανα 2 μερες και το ξανακανω ποστ μηπως και αυτη την φορα καποιος το προσεξει! Ευχαριστω!
μακης μακ

Δημοσίευση από μακης μακ »

Εχω 10 απο ενιαιο, ειδ. Δυναμεις, και ολα τα διπλωματα εχω καμια ελπιδα; Η ειναι πολυ δυσκολο εχω αγχωθει ρε αδερφια!
BIANCO

Δημοσίευση από BIANCO »

Με 2400-2500 μορια και με αυτα που βλεπω και ακουω... Απ εξω.

BIANCO

Δημοσίευση από BIANCO »

Με 2400-2500 στην α κατηγορια υπαρχουν ελπιδες;

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Λοιπόν άκου τότε Greek_Army: Είσαι ο πιο δίκαιος, ο πιο συνετός και ο πιο ανοιχτόμυαλος απ'ολα εδώ τα μέλη του φόρουμ (διά τούτον άλλωστε είσαι Διοικητής Μεραρχίας και έχεις και μετάλλια στο προφίλ σου) ! Γιατί συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είμαστε όλοι εγωιστές και φροντίζουμε μόνον την πάρτι μας; Με άλλα λόγια είμαστε κωλόπαιδα; Ξέρεις τι παιδεία έχουμε και πως γαλουχηθήκαμε; Όσο αφορά τον συνυποψήφιο μας που πήρε τα μόρια το 2010 και τώρα δεν του τα δίνουνε, πολύ απλά δεν έχω άποψη γιατί το παλικάρι δεν το γνωρίζω καθόλου. Μακάρι να περάσει εκεί που θέλει. Μόνο εάν ήμουν βλάξ θα είχα άποψη για ένα πρόβλημα που δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Εγώ απλά κατέθεσα την άποψη μου σχετικά με το πόσο δίκαιο είναι να πέρνουν τα ίδια μόρια οι καταδρομείς που υπηρετούσαν στα αλεξίπτωτα ή στις βραχονησίδες με κάποιους άλλους... Κομάντο που ήταν με την στολή εξόδου μέσα σε γραφεία πολυτελείας του πεζικού. Απλά δεν εκφράζομαι, τι δεν κατάλαβες; Παιδιά, όποιος συμφωνεί ή όχι, να το αναφέρει γιατί εδώ πέρα να 'ούμε ευρισκόμεθα σε φιλοσοφικόν ζήτημα... Καλή επιτυχία σε όλους Α' και Β' κατηγορία!
ΑΚΡΙΤΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΑΚΡΙΤΑΣ »

Καραϊσκάκης έγραψε:Λοιπόν άκου τότε Greek_Army: Είσαι ο πιο δίκαιος, ο πιο συνετός και ο πιο ανοιχτόμυαλος απ'ολα εδώ τα μέλη του φόρουμ (διά τούτον άλλωστε είσαι Διοικητής Μεραρχίας και έχεις και μετάλλια στο προφίλ σου) ! Γιατί συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είμαστε όλοι εγωιστές και φροντίζουμε μόνον την πάρτι μας; Με άλλα λόγια είμαστε κωλόπαιδα; Ξέρεις τι παιδεία έχουμε και πως γαλουχηθήκαμε; Όσο αφορά τον συνυποψήφιο μας που πήρε τα μόρια το 2010 και τώρα δεν του τα δίνουνε, πολύ απλά δεν έχω άποψη γιατί το παλικάρι δεν το γνωρίζω καθόλου. Μακάρι να περάσει εκεί που θέλει. Μόνο εάν ήμουν βλάξ θα είχα άποψη για ένα πρόβλημα που δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Εγώ απλά κατέθεσα την άποψη μου σχετικά με το πόσο δίκαιο είναι να πέρνουν τα ίδια μόρια οι καταδρομείς που υπηρετούσαν στα αλεξίπτωτα ή στις βραχονησίδες με κάποιους άλλους... Κομάντο που ήταν με την στολή εξόδου μέσα σε γραφεία πολυτελείας του πεζικού. Απλά δεν εκφράζομαι, τι δεν κατάλαβες; Παιδιά, όποιος συμφωνεί ή όχι, να το αναφέρει γιατί εδώ πέρα να 'ούμε ευρισκόμεθα σε φιλοσοφικόν ζήτημα... Καλή επιτυχία σε όλους Α' και Β' κατηγορία!

Εικόνα
Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες