Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

δημητρης25 έγραψε:Γιατι αλλιως ειναι λεει τα χαρτια μου στο Γες κ αλλιως στην στρατολογια! Δεν απολυθηκα σε στρατοπεδο ειδικων δυναμεων (λογο κατ'εξερεσεις μεταθεσης) για το Γες δεν ημουν καταδρομεας για την στρατολογια ναι! Περσυ τα πηρα κανονικα τα μορια ομως. Να πηδηξω τωρα απο τον ισθμο τωρα η μετα; Τους λεω περσυ γιατι τα πηρα; Αλλο περσυ αλλο φετος μου λενε. Παει καλα ο κοσμος; Που να βρω ακρη οταν δεν ξερουν εκει τι τους γινετε; Θα κανω ενσταση αλλα δεν νομιζω να πετυχω κατι.

τωρα ποιος λες να φταιει; Το ΓΕΣ ή η ΕΛ. ΑΣ. Δλδ συμφωνα με το ΓΕΣ οσοι καταδρομεις απολυονται απο το ΓΕΣ ειναι πεζικαριοι... Μαλιστα... Τραβα μια ενσταση, κυνηγησε το και με δικηγορο. Φιλε με τα μορια π εχεις εισαι σιγουρα μεσα! Τι παει να πει λαθος και αλλο περσι αλλο φετος; Τι ανευθυνοτητα ειναι αυτη; Περασες ΠΕΝ; Πηρες πρασινο μπερε; Τι δεν αναγνωριζει το ΓΕΣ; Θα μας τρελανουν; Ενσταση φιλε, θα δικαιωθεις, δε μπορει!

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

γιωργος/26 έγραψε:Καλησπερα! Την δευτερα ειναι η τελευταια μερα που μπορω να κανω χαρτια! Εχω 2300 μορια στην α κατηγορια αξιζει λετε τον κοπο ή μονο η απογοητευση στο τελος! Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει που γνωριζει πανω κατω

κοιταξε ειναι δυσκολο να πεις οτι εισαι μεσα με τοσα μορια! Πιστευω πως ημαστε οριακα αυτοι που ημαστε 2300 μεχρι 2390 εκει καπου θα ειναι η βαση!
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ρε φιλε γιατι κατ εξερεση μεταθεση?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

πολιτης 1 έγραψε:Ρε φιλε γιατι κατ εξερεση μεταθεση;

Για να πήρε κατ'εξαίρεση προφανώς θα είχε σοβαρό λόγο τον όποιο τον γνωρίζω και δεν χρειάζεται να τον αναφέρει εδώ μέσα.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Τι παει να πει δηλαδη οτι απολυθηκε απο μοναδα πεζικου και δεν θεωρειτε καταδρομεας; Οταν πηγε δηλαδη του ξυλωσανε τα καταδρομοσημα και του πηραν τον πρασινο; Αχ ελλαδα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

310LELE έγραψε:Τι παει να πει δηλαδη οτι απολυθηκε απο μοναδα πεζικου και δεν θεωρειτε καταδρομεας; Οταν πηγε δηλαδη του ξυλωσανε τα καταδρομοσημα και του πηραν τον πρασινο; Αχ ελλαδα...

Το ίδιο είπα και εγώ...
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

Βασικα κ στους Δοκιμους δν ισχυει αυτο με την μεταθεση Εχεις περασει ΣΕΑΠ κ μετα ΣΒΕΚ κ πηρες τ μορια. Ειχα πολες σειρες μ π εκατσαν σε μοναδα Ε. Δ κ μετα πηραν μεταθεση σε ΜΕ... Πος την πηραν μην ρωτατε αλλα κανονικοτατα πηραν Τ μορια.
εγω θελω ν ρωτισω με τ αθληματα τ παιζει; Ειναι πολη αυστιρη; Η αν τερματσισεις με τ τσουρμο κ ας μην εχεις πιασει τ οριο στο 1000 σε περνανε κ κανουν τ στραβα ματια;
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

310LELE έγραψε:Τι παει να πει δηλαδη οτι απολυθηκε απο μοναδα πεζικου και δεν θεωρειτε καταδρομεας; Οταν πηγε δηλαδη του ξυλωσανε τα καταδρομοσημα και του πηραν τον πρασινο; Αχ ελλαδα...

H προκηρυξη ειναι ξεκαθαρη - πρεπει να εχεις υπηρετησει στις ειδικες δυναμεις εως και την απολυση σου για να δικαιουσαι τα μορια. Δεν λεει αρκει να εχεις περασει ΠΕΝ ή να σου εχει απονεμηθει πρασινος μπερες.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από pantzos4 »

illust
Ο μονος λογος για ν μην παρεις τ μορια ειναι ν σε εχουνε διωξει/κοψει...
για αυτο ειμαι σιγουρος γιατι ο κολητος μ εκανε 3 μηνες πρατιριο κ μετα αποσπαση αλλους 3 μηνες σε ΚΑΑΥ 1 μηνα στην λεσχη κ μετα σπιτι τ αθηνα 2 μηνες σε ΜΕ... Ο κυριος αυτος μπηκε με την πρηγουμενη προκιριξη μεσα κ πηρε τ 1000 μοροια ΔΕΑ κ ΕΔ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για τις αθλητικές δοκιμασίες υπάρχει ξεχωριστό θέμα

Αθλητικές δοκιμασίες στα Σώματα Ασφαλείας
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

electrolisa έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Γιατι αλλιως ειναι λεει τα χαρτια μου στο Γες κ αλλιως στην στρατολογια! Δεν απολυθηκα σε στρατοπεδο ειδικων δυναμεων (λογο κατ'εξερεσεις μεταθεσης) για το Γες δεν ημουν καταδρομεας για την στρατολογια ναι! Περσυ τα πηρα κανονικα τα μορια ομως. Να πηδηξω τωρα απο τον ισθμο τωρα η μετα; Τους λεω περσυ γιατι τα πηρα; Αλλο περσυ αλλο φετος μου λενε. Παει καλα ο κοσμος; Που να βρω ακρη οταν δεν ξερουν εκει τι τους γινετε; Θα κανω ενσταση αλλα δεν νομιζω να πετυχω κατι.

τωρα ποιος λες να φταιει; Το ΓΕΣ ή η ΕΛ. ΑΣ. Δλδ συμφωνα με το ΓΕΣ οσοι καταδρομεις απολυονται απο το ΓΕΣ ειναι πεζικαριοι... Μαλιστα... Τραβα μια ενσταση, κυνηγησε το και με δικηγορο. Φιλε με τα μορια π εχεις εισαι σιγουρα μεσα! Τι παει να πει λαθος και αλλο περσι αλλο φετος; Τι ανευθυνοτητα ειναι αυτη; Περασες ΠΕΝ; Πηρες πρασινο μπερε; Τι δεν αναγνωριζει το ΓΕΣ; Θα μας τρελανουν; Ενσταση φιλε, θα δικαιωθεις, δε μπορει!

είναι πεν η τπεν ;
αετος

Δημοσίευση από αετος »

Δεν ξέρω για άλλους νομούς για Ρέθυμνο πάντως που ρώτησα τον αξιωματικό, οι αιτήσεις είναι διπλάσιες απο πέρυσι
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Γιατι ενσταση ρε μεγαλε τα βυσματα γιατι να προβλετε να παρουν μορια και να μπιφτεκονουν τους αλλους που και την τελευταια μερα ετρεχαν επιτελους αυτη η χωρα αρχιζει να γινεται δικαιη
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Γεια σας. Παιδια σημερα εμαθα οτι απο 39 χωρια που ειναι ο δημος μας εγιναν μεχρι χθες 30 αιτησεις

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Απο π εισαι?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες