Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Το 2009 έγιναν δεκτές 9500 περίπου. Το 2010 έγιναν δεκτές 15500 περίπου [ πάντα για τις δύο κατηγορίες μαζί ].
Γεια σας παιδια. Ειμαι 18 χρονων. Φετος τελειωσα το σχολειο εδινα πανελινιες και ηθελα να μπω αστυνομια αλλα δεν τα καταφερα... Ομως εβγαλα απολυτηριο 18.6 ειμαι πολύτεκνος και τωρα βγαζω διπλωματα... Και ετσι σκεφτομαι να παω στρατο τωρα (ειδικες διναμεις) και να μπω μετα απο προκυριξη αστυνομια αφου μαζεύω 3000 μορια... Και θελω την γνωμη σας να ξαναδώσω πανελίνιες ή να παω στρατο;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Κατσε γιαννη τοσο ευκολα λες θα παω ειδικες δυναμεις; Εαν δεν εισαι καβλωμενος θα κοπεις και θα βγεις γιωτας. Εβγαλες 1860 πολυτεκνος... Και δεν περασες αστυνομια; Πως τ κανες αυτο; Δηλ εβγαζες 20 και μ τς πανελλαδικες κατεβασες τ γενικο 18,6; Κ παλι δεν καταλαβαινω. Δεν τ συζητω ξαναδωσε... Παραλληλα βγαζεις και τα διπλωματα σου. Ο στρατος εγινε 12. Ν ξερεις. Χανεις και αυτην και την επομενη εαν βγει τ χρονου. Ενω μ τς πανελαδικες μπαινεις με διαβασμα 100% με μορια ποτε δν ξες τι γινεται...99% παντα... Ενω πανελλινιες 100% Eιχα παιδια στην 35μκ... Π κοπηκανε ακριβως ετσι οπως τ λες... Πηγανε για τ μορια...
Ρε παιδια υπολογισα τα μορια και βγαζω 2.320 για α κατηγορια εχω καθολου ελπιδεσ?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Ειναι καλα τα μορια σου νικο.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Φίλε Γιάννη να ξαναδώσεις πανελλήνιες... Και στο μηχανογραφικό να βάλεις και άλλες σχόλες εκτός από τα σώματα ασφαλείας
Ρε δεν υπαρχει αυτο το πραγμα. Με πηραν σημερα χθες τηλεφωνο απο την επιτροπη οτι η βεβαιωση σπουδων της αδερφης μου που ειναι για το εαρινο εξαμηνο του 2010-2011 δεν τους κανει γιατι ειναι παλια και θελουν μια τωρινη. Παιρνω τη γραμματεια Ιωαννινων της σχολης της αδερφης μου και της λενε οτι δεν μπορουν να εκδωσουν πιο προσφατη καθως πρεπει να μπουμε 10 επτεμβρη για να ξεκινησουν οι εγγραφες και να μπορουν να εκδοθουν καινουργιες βεβαιωσεις 2011-2012... Ρε πλακα μου κανουνε; Προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας; Τι κανω τωρα ρε μαγκες; Μου ειπαν απο τη σχολη της οτι θα κοιταξουν αυριο που γυριζει ο υπευθυνος μπας και βγαλουν μια υπ εξαιρεση για να κανω τη δουλεια μου. Δεν μπορω να τους πω αυτους απο την επιτροπη να παρουν τηλεφωνο στη γραμματεια να το επιβεβαιωσουν> Ρε δεν γινονται αυτα...
Παιδια καλησπερα, ξερω οτι ίσως καταντάει εκνευριστικο η ίδια ερώτηση συνεχεια, έχω 2.120 μόρια στην α κατηγορία, λέτε να έχω ελπίδες καθολου;
Micgeo έγραψε:Παιδια καλησπερα, ξερω οτι ίσως καταντάει εκνευριστικο η ίδια ερώτηση συνεχεια, έχω 2.120 μόρια στην α κατηγορία, λέτε να έχω ελπίδες καθολου;
Φίλε επειδή κι εγώ είμαι κοντά στα μόρια με σένα (2240 έχω) σου λέω να έχεις ελπίδες αλλά να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Κατά την γνώμη μου απο 2300 και κάτω είναι πολύ ρευστά τα πράγματα. Θα δείξει όμως
niko_25 μαζι ημαστε στα μόρια. Πιστευω οτι ήμαστε καλα.
Σιμεών λες να την παλέψουμε ρε φίλε τελικά; Μεγάλη η αγωνία... Θρίλερ
Και εγω είμαι αγχωμενος αλλα λογικά με αυτα τα μόρια ημαστε καλα, δηλαδη τα παίδια με 2100 - 2200 πρεπει να κλαινε απο τώρα; Βέβαια κανεις δεν ξέρει τι θα γινει.
δεν υπαρχει και κνενας με γνωστο από μέσα να μας ενημερώνει τι γινετε και τι θα γίνει
δεν υπαρχει και κνενας με γνωστο από μέσα να μας ενημερώνει τι γινετε και τι θα γίνει
Τι εννοεις γνωστο απο μεσα ρε φιλε... Να μαθεις τι... Αυτοι ξερουν νομιζεις κατσε να ληξει η προκ. Πρωτα και να ξεκινισει η διαδικασια ελεγχου των δικ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες