Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Πρωτη φορα που θα συμφωνησω με τον Petran που στο παρελθον εχουμε φερει πολλες φορες αντιθετη αποψη. Οι αιτησεις θα ειναι παρα πολλες, πιο πολλες απο περυσι κατα την γνωμη μου ισως και 18000 πανω κατω και μη βασιζεστε στην πυροσβεστικη, αυτοι που θα περασουνε ε. Φ. Θα πανε κιολας, σιγα μην το ρισκαρουνε αν καθυστερησουν τα αποτελεσματα της πυροσβεστικης. Στο Β τμημα που εκανα τα χαρτια μου (ενα απο τα τρια που εχουμε στην Λαρισα) οταν πηγα εγω την Πεμπτη ειχανε κανει αλλα 20 ατομα.

Ακομα και να υπογραψουνε φιλε μου μπορουν να φυγουν και να πανε στην πυροσβεστικη αν περασουν. Αρκει να μην εχουν ορκιστει σαν φρουροι, μονο τοτε δεν ξαναπροσλαμβανεσαι σε σωματα ασφαλειας. Ιανουαριο πιστευω να γινει η εισαγωγη στην σχολη.
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

Εγώ πήγα σήμερα στο μηχανολογικό να πάρω την βεβαίωση για το δίπλωμα και γνώρισα ένα παλλικάρι που ενώ έχει τα μόρια για Ε. Φ θέλει μόνο πυροσβεστική και γι'αυτό θα κάνει μόνο για εκεί τα χαρτιά του. Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, υπάρχει κόσμος που δεν θέλει να πάει αστυνομία και επίσης παιδιά μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. Μέχρι και πέρυσι μπαίναν άτομα στους Ε. Φ γιατί η προκήρυξη ήταν μόνο για Ε. Φ. Φέτος η πυροσβεστική θα πάρει 4.000 άτομα εκ των οποίων οι 3.400 θα είναι όσοι υπήρξαν εθελοντές και εποχικοί που δεν δίνουν καν αθλήματα. Από αυτούς τους 3.400 εσείς πιστεύετε ότι δεν υπήρχαν και αρκέτα άτομα που πέρυσι κάναν τα χαρτιά για Ε. Φ; Φέτος προφανώς θα κάνουν μόνο για πυροσβεστική γιατί άλλο να αγωνίζεσαι για 240 ή 960 θέσεις (Β και Α κατηγορία αντίστοιχα) και άλλο για 3.400
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Ε μαλλον κατι τετοιο θα γινει!
για μενα καλυτερα ετσι ωστε να μπουν περισσοτερα ατομα (ισος κ γω) κ να μη μεινουν κενες θεσεις οπως τους εποπ αεροπορια 2009! Που εμειναν καπου στις 70 θεσεις κενες!
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Iraklis έγραψε:Εγώ πήγα σήμερα στο μηχανολογικό να πάρω την βεβαίωση για το δίπλωμα και γνώρισα ένα παλλικάρι που ενώ έχει τα μόρια για Ε. Φ θέλει μόνο πυροσβεστική και γι'αυτό θα κάνει μόνο για εκεί τα χαρτιά του. Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, υπάρχει κόσμος που δεν θέλει να πάει αστυνομία και επίσης παιδιά μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. Μέχρι και πέρυσι μπαίναν άτομα στους Ε. Φ γιατί η προκήρυξη ήταν μόνο για Ε. Φ. Φέτος η πυροσβεστική θα πάρει 4.000 άτομα εκ των οποίων οι 3.400 θα είναι όσοι υπήρξαν εθελοντές και εποχικοί που δεν δίνουν καν αθλήματα. Από αυτούς τους 3.400 εσείς πιστεύετε ότι δεν υπήρχαν και αρκέτα άτομα που πέρυσι κάναν τα χαρτιά για Ε. Φ; Φέτος προφανώς θα κάνουν μόνο για πυροσβεστική γιατί άλλο να αγωνίζεσαι για 240 ή 960 θέσεις (Β και Α κατηγορία αντίστοιχα) και άλλο για 3.400

λογικο επιχειρημα ετσι ωστε να ειναι χαμηλη η βαση και α κα β κατηγορια
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

Τί να πω κι εγώ ρε παιδιά, εικασίες κάνουμε με βάση την λογική και με βάση τα στοιχεία που έχουμε. Αν κάνουν 15.000 άτομα αίτηση για Ε. Φ με βάση τα περσινά στοιχεία ο 960ος στην Α' κατηγορία είχε 2240 μόρια (όσα έχω εγώ τώρα δηλαδή) και υπήρχε ισοβαθμία του μέχρι και την 937η θέση. Φέτος υπάρχει η διαφορά ότι παίρνουν 500 μόρια και οι Εύζωνοι άρα ας υποθέσουμε αυθαίρετα λοιπόν μια μικρή αύξηση ας πούμε 100 μορίων της βάσης η οποία θα εξισορροπηθεί θεωρώ λόγω της διαρροής υποψηφίων προς τις άλλες προκηρύξεις. Γι'αυτό πιστεύω πως η βάση στην Α θα είναι 2200-2250 το πολύ. Πάντα θεωρητικά και με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία μιλάω...
giorgos nos

Δημοσίευση από giorgos nos »

Θριλερ η υποθεση με τα σωματα ασφαλειας... !
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Παιδια εγω διαφωνω με αυτο που υλετε δηλ ενας εχει τα μορια να περασει ειδικος φρουροσ θα τα κανει μονο στην πυροσβεστικη γιατι εκει δεν παιζουν ρολο τα μορια 5000 μορια να εχεις αν πας στην δοκο και πεσεις η στις ελξεις η στο 1000 ενω στους φρουρους οσοι εχουν τα μορια σχεδον πανω κατω μπαινουν εκτος απο λιγους εως ελαχιστους που κοβονται στα αθληματα ευχαριστω
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Παιδια εγω διαφωνω με αυτο που υλετε δηλ ενας εχει τα μορια να περασει ειδικος φρουρος θα τα κανει μονο στην πυροσβεστικη γιατι εκει δεν παιζουν ρολο τα μορια 5000 μορια να εχεις αν πας στην δοκο και πεσεις η στις ελξεις η στο 1000 ενω στους φρουρους οσοι εχουν τα μορια σχεδον πανω κατω μπαινουν εκτος απο λιγους εως ελαχιστους που κοβονται στα αθληματα ευχαριστω

Ναι αλλα αγορίνα τα 600 άτομα που θα περάσουν ετσι κ αλλιως ειναι 600, που αν δεν έβγαιναν μαζί οι προκυρίξεις να είσαι σίγουρος πως αυτοί οι 600 θα ήταν και οι πρώτοι που περνάγανε Ε Φ

ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Δεν νομιζω φιλε καμια σχεση η μοριοδοτηση των ειδικων φρουρων με αυτη της πυροσβεστικης αλλο το ενα αλλο το αλλο
Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Παιδια εγω διαφωνω με αυτο που υλετε δηλ ενας εχει τα μορια να περασει ειδικος φρουρος θα τα κανει μονο στην πυροσβεστικη γιατι εκει δεν παιζουν ρολο τα μορια 5000 μορια να εχεις αν πας στην δοκο και πεσεις η στις ελξεις η στο 1000 ενω στους φρουρους οσοι εχουν τα μορια σχεδον πανω κατω μπαινουν εκτος απο λιγους εως ελαχιστους που κοβονται στα αθληματα ευχαριστω

Υπάρχει κόσμος που δεν γουστάρει να πάει Ε. Φ. Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο αυτό;

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Σωστος
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Iraklis έγραψε:

Υπάρχει κόσμος που δεν γουστάρει να πάει Ε. Φ. Γιατί σου φαίνεται τόσο περίεργο αυτό;

Τα ίδια πράγματα είναι με ελάχιστες διαφορες, μην παραμυθιάζεστε! Η διαφορά είναι ότι στην πυροσβεστική μοριοδοτούν και διπλόματα Δ' + Ε', το οποίο και πάλι δεν αναιρεί αυτό που λέω ίσια ίσα που το διναμώνει!

ΥΓ: Να κοιτάς μόνο ποια προσόντα μοριοδοτούν οι 2 προκηρύξεις άμα θέλεις να τις συγκρίνεις και όχι το πόσο μοριοδωτούν το κάθετι, δεν έχει καμία σημασία επι της παρούσης. Οι 600 που θα μπούνε πρώτοι πυροσβεστικη στο χαλαρό θα βρισκόντουσαν μέσα στις πρώτες 700 θέσεις των ΕΦ

Iraklis

Δημοσίευση από Iraklis »

Falcon έγραψε:
Iraklis έγραψε:

Τα ίδια πράγματα είναι με ελάχιστες διαφορες, μην παραμυθιάζεστε! Η διαφορά είναι ότι στην πυροσβεστική μοριοδοτούν και διπλόματα Δ' + Ε', το οποίο και πάλι δεν αναιρεί αυτό που λέω ίσια ίσα που το διναμώνει!

ΥΓ: Να κοιτάς μόνο ποια προσόντα μοριοδοτούν οι 2 προκηρύξεις άμα θέλεις να τις συγκρίνεις και όχι το πόσο μοριοδωτούν το κάθετι, δεν έχει καμία σημασία επι της παρούσης. Οι 600 που θα μπούνε πρώτοι πυροσβεστικη στο χαλαρό θα βρισκόντουσαν μέσα στις πρώτες 700 θέσεις των ΕΦ

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε. Κάποιος που θα τα καταφέρει να μπει πυροσβεστική θα έμπαινε εννοείται για πλάκα ΕΦ. Άρα σίγουρα μιλάμε για 600 ανθρώπους που θα ήταν 100% στους επιτυχόντες ή τουλάχιστον επιλαχόντες Ε. Φ οι οποίοι απλά θα έχουν "φύγει από την μέση" παραχωρώντας την θέση τους στους 600 κάτω από αυτούς

Kostas

Δημοσίευση από Kostas »

Εχω διπλωμα απεριοριστου εκτος απο τα 300 μορια παιρνω και τα 100 μορια που δινει το μοτοποδηλατο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kostas έγραψε:Εχω διπλωμα απεριοριστου εκτος απο τα 300 μορια παιρνω και τα 100 μορια που δινει το μοτοποδηλατο;

Εννοείται πως όχι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης