Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

PETRAN έγραψε:Παιδιά μην ξεγελιέστε! Χαμός θα γίνει κ φέτος! Οι αιτήσεις θα ειναι ίσως κ παραπάνω από πέρσυ! Υπάρχει τεράστια ανεργεια.

Ναι ρε παιδια οκ. Πολλοι ανεργοι αλλα ολοι τους ειναι κατω απο 28 ετων με 3000 μορια ολοι τους;
μην τρελαθουμε κιολας ελεος ειπαμε! Περσι η βαση ηταν για β'κατηγορια ηταν 2762! Φετος που παιρνουν τα διπλασια ατομα και με παραπανω προκυρηξεις συν και τις εποχιακες τι πιστευετε οτι θα παει η βαση;
4000 μορια; Ειπαμε
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

PETRAN έγραψε:Μην μετρατε την πυροσβεστική!5 του μήνα αρχίζει αυτή!

ναι φιλε μου πετραν αλλα πολλοι πιστευω οτι θα προτιμησουν την πυροσβεστικη για πολλους λογους!

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

darkwolf8 έγραψε:
PETRAN έγραψε:Παιδιά μην ξεγελιέστε! Χαμός θα γίνει κ φέτος! Οι αιτήσεις θα ειναι ίσως κ παραπάνω από πέρσυ! Υπάρχει τεράστια ανεργεια.

Ναι ρε παιδια οκ. Πολλοι ανεργοι αλλα ολοι τους ειναι κατω απο 28 ετων με 3000 μορια ολοι τους;
μην τρελαθουμε κιολας ελεος ειπαμε! Περσι η βαση ηταν για β'κατηγορια ηταν 2762! Φετος που παιρνουν τα διπλασια ατομα και με παραπανω προκυρηξεις συν και τις εποχιακες τι πιστευετε οτι θα παει η βαση;
4000 μορια; Ειπαμε

Πες τα ρε αλάνι! Μας λένε για 2750 βάση στην β'! Είπαμε... Στα 240 άτομα παίζουμε όχι στα 100! Απορώ με τι κριτήρια μπαίνουν και ποστάρουν τέτοια Νούμερα για τις βάσεις...
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

athis έγραψε:
Παιδες μην βλεπεται εμας που το θελουμε παρα πολυ να μπουμε εφ! Υπαρχουν πολλοι που λενε σιγα για 900 ευρω μην παω να ρισκαρω την ζωη μ καθε μερα! Παντως ειναι παρα πολυ δυσκολο να πουμε που θα κυμανθει η βαση φετος!

εδω οντως εχεις δικιο! Εγω προσωπικα το εχω ξαναπει τηα πεσει η βαση αλλα μην περιμενετε πολυ! Γυρω στα 100-200 μορια
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Παιδια ξερει κανενας πανω κατω ποσες ειναι οι αιτισεις μεχρι στηγμης; Εγω σιμερα εκανα τα χαρτια μου στην καλλιθεα και μου ειπανε οτι ειναι γυρω στα 60 ατομα μεχρι στιγμης απο καλλιθεα και γυρω περιοχες[/

λογικα υπολογισε περιπου τα περσινα επιπεδα! Γυρω στις 15000 αιτησεις και πολυ λεω
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Παιδια ειμαι ςτην β κατηγορια και εχω 2511 μορια πιςτευω ειμαι μεςα, πανω απο 2500 μορια κατα την αποψη μοθ ςτην β κατηγορια ειςαι μεςα ποςο ποιο πανω να παει 240 ατομα περνουνε

με 2511 ενταξει δεν ειναι και σιγουρο! Αν ειχες 100 μορια παραπανω λογικα ησουν μεσα
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Καραϊσκάκης έγραψε:@ Καλησπέρα παίδες! Γιατί αναφέρετε πως έχουν κατατεθεί λίγες αιτήσεις, πως το ξέρετε, ποιός σας πληροφόρησε;@ Πάντως, έχουν περάσει 11 εργάσιμες ημέρες και δεν πιστεύω ότι τις τελευταίες 4 εργ. Ημέρες θα κατατεθούν τόσες χιλιάδες αιτήσεις... Σχεδόν όσοι ήταν να αιτηθούν αιτήθηκαν... @ Τέλος να αναφερθώ στην Β' κατηγορία γιατί εκεί ανήκω. Πέρσι ο 240 είχε 26.2 μόρια, φέτος κανονικά θα έπρεπε να πέσει πάρα πολύ η βάση δεδομένου ότι: Α) οι ΕΣΣΟ είναι μία λιγότερη β) προκηρύσσεται αντί για 100 στα 240 άτομα! Γ) τρέχουν παράλληλα και άλλες 2 προκηρύξεις, δ) τα άτομα πέρσι απ'τα 26 μόρια έως 27 έχουν δυνατότητα αυξήσεως σχεδόν μόνο 1 μόριο (μόνο δίπλωμα φορτηγού), ενώ απ'τα 27 και άνω προσλήφθησαν... Πέρσι ε) απ'οτι ακούγεται οι αιτήσεις είναι λίγες... Όμως δεδομένου ότι οι τσολιάδες μοριοδοτούνται πλέον και αυτοί και η ανεργία είναι τρομακτική, πιστεύω τελικά ότι θα αναίβει λίγο δηλαδή 2700-2750 Καλή τύχη σε όλους, Α και Β κατηγορία!

σε ολα εχεις δικιο εκτος το τελευταιο! Η βαση θα κημανθει πιο κατω με σχεση περσι!2200 βλεπω α' κατηγορια και 2550-2600 β' κατηγορια
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

darkwolf8 έγραψε:

ναι φιλε μου πετραν αλλα πολλοι πιστευω οτι θα προτιμησουν την πυροσβεστικη για πολλους λογους!

Φίλε σωστό αυτό που λες αλλά... Κάποιος που εχει κάνει τα χαρτιά του και στα 2! Πρώτα θα κάνει αθλήματα κτλπ για Ε. Φ που είναι ποιο νωρίς... Αν περάσει.(το χιλιόμετρο) γιατί τα άλλα είναι εύκολα έχει την καβάτζα Μέχρι να υπογράψει - ορκιστεί αν προλάβει να δώσει τα αθλήματα και για πυροσβεστική, που είναι δύσκολα! Αν κοπεί που περισσότερες πιθανότητες έχει να κοπεί, γυρνάει πίσω στους Ε. Φ! Οπότε δεν νομίζω να βοηθάει και πολύ... Δεν ξέρω γνώμη μου είναι αυτή, το λιμενικό θα απορροφήσει άτομα με αγγλικά και ανεβασμένα πτυχία οπότε από εκεί θα φύγουν αρκετά άτομα.
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

darkwolf8 έγραψε:
Καραϊσκάκης έγραψε:@ Καλησπέρα παίδες! Γιατί αναφέρετε πως έχουν κατατεθεί λίγες αιτήσεις, πως το ξέρετε, ποιός σας πληροφόρησε;@ Πάντως, έχουν περάσει 11 εργάσιμες ημέρες και δεν πιστεύω ότι τις τελευταίες 4 εργ. Ημέρες θα κατατεθούν τόσες χιλιάδες αιτήσεις... Σχεδόν όσοι ήταν να αιτηθούν αιτήθηκαν... @ Τέλος να αναφερθώ στην Β' κατηγορία γιατί εκεί ανήκω. Πέρσι ο 240 είχε 26.2 μόρια, φέτος κανονικά θα έπρεπε να πέσει πάρα πολύ η βάση δεδομένου ότι: Α) οι ΕΣΣΟ είναι μία λιγότερη β) προκηρύσσεται αντί για 100 στα 240 άτομα! Γ) τρέχουν παράλληλα και άλλες 2 προκηρύξεις, δ) τα άτομα πέρσι απ'τα 26 μόρια έως 27 έχουν δυνατότητα αυξήσεως σχεδόν μόνο 1 μόριο (μόνο δίπλωμα φορτηγού), ενώ απ'τα 27 και άνω προσλήφθησαν... Πέρσι ε) απ'οτι ακούγεται οι αιτήσεις είναι λίγες... Όμως δεδομένου ότι οι τσολιάδες μοριοδοτούνται πλέον και αυτοί και η ανεργία είναι τρομακτική, πιστεύω τελικά ότι θα αναίβει λίγο δηλαδή 2700-2750 Καλή τύχη σε όλους, Α και Β κατηγορία!

σε ολα εχεις δικιο εκτος το τελευταιο! Η βαση θα κημανθει πιο κατω με σχεση περσι!2200 βλεπω α' κατηγορια και 2550-2600 β' κατηγορια

δεν μπορουσε και περσυ να επερνε τοσους δεν θα ειχαμε αυτα τα μπερδεματα με τους περσινους
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

hackertom έγραψε:
darkwolf8 έγραψε:

Φίλε σωστό αυτό που λες αλλά... Κάποιος που εχει κάνει τα χαρτιά του και στα 2! Πρώτα θα κάνει αθλήματα κτλπ για Ε. Φ που είναι ποιο νωρίς... Αν περάσει.(το χιλιόμετρο) γιατί τα άλλα είναι εύκολα έχει την καβάτζα Μέχρι να υπογράψει - ορκιστεί αν προλάβει να δώσει τα αθλήματα και για πυροσβεστική, που είναι δύσκολα! Αν κοπεί που περισσότερες πιθανότητες έχει να κοπεί, γυρνάει πίσω στους Ε. Φ! Οπότε δεν νομίζω να βοηθάει και πολύ... Δεν ξέρω γνώμη μου είναι αυτή, το λιμενικό θα απορροφήσει άτομα με αγγλικά και ανεβασμένα πτυχία οπότε από εκεί θα φύγουν αρκετά άτομα.

σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικαιο! Αν περασεις εφ μετα δυσκολα να πας πυροσβεστικη και να το ρισκαρεις
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

ΤΟΜΙΣ έγραψε: Μαγκες αυτο που λετε οτι θα επιλεξουν την πυροσβεστικη δεν πολυ ισχυει γιατι ενας που θα κανει τα χαρτια του και στους ειδικους φρουρους και στη πυροσβεστικης τα αποτελεσματα των ειδικων φρουρων θα βγουν νωριτερα γιατι οι αιτησεις εχουν τελειωσει νωριτερα απο την πυροσβεστικη και μετα στην πυροσβεστικη κανεις δεν ειναι σιγουρος οτι θα περασει γιατι το 70% κοβεται στα αθληματα δηλ. Θα περασει ειδικος φρουρος και θα πει εγω παω στην πυροσβεστικη και αμα κατι στραβωσει στα αθληματα και δεν περασει θα μεινει απ εξω γιατι τα αθληματα της πυροσβεστικης δεν εχουν καμια σχεση με των ειδικων φρουρων ευχαριστω
δεν θα αργήσουν τα αποτελέσματα για την Πυροσβεστική να είσαι σίγουρος
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Θα αποτελεσματα της πυροσβεστικης θα αργησουν ποιο πολυ απο αυτα των ειδικων φρουρων και ειδικα τα αθληματα που κανουν περιπου ενα μηνα να τελειωσουν
Τεο

Δημοσίευση από Τεο »

chaniacitygr έγραψε:Μια απαντηση ρε παιδια!
ειμαι 28 χρονον (3αδελφια) με αδελφο 67% αναπηρια
δικαιουμε τα μορια της τριτεκνιας; Βαση αυτα που γραφει στην αρχη της σελιδας 9;

Αδερφέ και εγώ υποψήφιος είμαι και είχα το ίδιο θέμα.
Ο αδερφός σου πρέπει να έχει πάνω από 67% αναπηρία, τα αδέρφια σου δεν πρέπει να έχουν κλείσει τα 23 αν πληρείς αυτές τις προϋποθέσεις απαντησε να σου πω τι να κανεις
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Θα αποτελεσματα της πυροσβεστικης θα αργησουν ποιο πολυ απο αυτα των ειδικων φρουρων και ειδικα τα αθληματα που κανουν περιπου ενα μηνα να τελειωσουν

Δηλαδή πιστεύεις πως οι ειδικοί φρουροί θα μπουν πριν τον Ιανουάριο στην σχολή;
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Και με την λογικη οτι η πυροσβέστες "χρειάζονται" περισσοτερο το καλοκαιρι δεν πιστευω να μπουν πριν τον μαρτιο-απριλιο!(σιγα μη πληρωνουν.)
επισης δεν θα ηθελαν κενες θεσεις στη Αστυνομία (ξερουν κ αυτοι οτι θα προτιμησουν οι περισσοτεροι πυροσβεστικη, γνωμη μου οποιος μπει πυροσβεστικη θα μπορει να μπει ανετα κ αστυνομια. Οποτε δεν θα ηθελα 600κενες θεσεις στην σχολη ΕΦ. Και να τρεχουν τελευταια στιγμη να καλουν κ να ξανακανουν δοκιμασιες.)
δικο μου συμπερασμα πρωτα θα μπουν ΕΦ κ θα υπογραψουν κ μετα θα βγουν τελικα αποτελεσματα πυροσβεστικη!

Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες