Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Παιδιά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά όχι και να αιθεροβατούμε. Στο Λιμενικό προϋποθέτει δίπλωμα ECDL (Computer), επομένως σχεδόν κανείς δεν θα το έχει, ασχέτως αν γνωρίζουμε όλοι computer. Άρα το Λιμενικό είναι σαν να μην υπάρχει η προκήρυξη για την πλειοψηφία μας... Για Ειδικούς φρουρούς γνωρίζουμε περίπου τον αριθμό των αιτήσεων σε σχέση με πέρσι;
Δειτε κατι απλο... Τι σελιδες εχουν φτασει τα θεματα για Ε. Φ... Και τι σελιδες ειναι τα αλλα...
Καραϊσκάκης έγραψε:Παιδιά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά όχι και να αιθεροβατούμε. Στο Λιμενικό προϋποθέτει δίπλωμα ECDL (Computer), επομένως σχεδόν κανείς δεν θα το έχει, ασχέτως αν γνωρίζουμε όλοι computer. Άρα το Λιμενικό είναι σαν να μην υπάρχει η προκήρυξη για την πλειοψηφία μας... Για Ειδικούς φρουρούς γνωρίζουμε περίπου τον αριθμό των αιτήσεων σε σχέση με πέρσι;
Φιλέ το μόνο που γνωρίζουμε είναι αυτό που λένε τα παιδιά που έχουν κάνει τα χαρτιά τους εδώ μέσα... Οτι γενικά έχουν γίνει λίγες αιτήσεις μέχρι τώρα... Τώρα αν είναι όντως σωστό δεν ξέρει κανείς...
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια να είστε πάντα καλά και εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε. Όσο αφορά το τί συμβαίνει με τις αιτήσεις και το πόσοι θα κάνουν τελικά τα χαρτιά τους για Ε. Φ θα καταθέσω κι εγώ την γνώμη μου. Πήγα και έδωσα σήματα και οδήγηση για την κατηγορία διπλώματος Δ (λεωφορεία) γιατί δυστυχώς η σχολή οδηγών που απευθύνθηκα όταν ήταν να δώσω για Γ την περασμένη βδομάδα έκανε λάθος και έτσι περάστηκα σαν απών στην εξέταση με δικαίωμα να ξαναδώσω μετά απο 2 βδομάδες που η προκήρυξη θα έχει λήξει. Στο Δ λοιπόν δίπλωμα (πέρασα και την θεωρητική και την πρακτική εξέταση) γνώρισα 4 παιδιά. Ο ένας πρώην ΕΠΟΠ του στρατού που θέλει να πάει πυροσβεστική αν και θα κάνει τα χαρτιά για ΕΦ, ο άλλος ήταν Ειδικές δυνάμεις που θα κάνει μόνο τα χαρτιά του για πυροσβεστική και λιμενικό γιατί δεν θέλει να πάει ΕΦ, ο τρίτος θα κάνει τα χαρτιά του παντού προτιμάει πυροσβεστική και αυτός αν και ΕΦ δεν έχει πιθανότητες (έχει 1600 μόρια στην Α' κατηγορία) και ο άλλος θα κάνει και αυτός μόνο πυροσβεστική. Αυτά γνωρίζω εγώ προς το παρόν. Αν έχετε αντίστοιχες εμπειρίες καταθέστε τες να δούμε περίπου τί παίζει
Ειναι οντως αληθεια οτι εχουν γινει προς το παρον αρκετα λιγες αιτησεις ! Κρινοντας απο την πολη π μενω οταν ειχε κανει ενας φιλος μου πριν 2 μερες τα χαρτια του ο οπιος δεν ειχε ελπιδες εχει πολυ λιγα μορια. Ηταν μονο 26 (εχουμε 75000 κατικους)
Το ότι έχουνε γίνει λίγες αιτήσεις προς το παρόν εμένα δεν με καθησυχάζει γιατί κι εγώ όπως και άλλα παιδιά φαντάζομαι επειδή μάθαμε τελευταία στιγμή για την προκήρυξη τρέξαμε να βγάλουμε δίπλωμα φορτηγού (έτρεξα κι εγώ τελευταία στιγμή γιατί δεν περίμενα ότι θα έχω δικαίωμα να συμμετέχω στον διαγωνισμό μιας και έχω κλείσει τα 28). Οπότε μέχρι και την Δευτέρα θα δούμε τί γίνεται. Μάλλον αύριο θα καταθέσω τα χαρτιά μου ή το πολύ μεθαύριο οπότε θα κοιτάξω να μάθω τί γίνεται και στην πόλη μου (Λάρισα) από αιτήσεις
Παιδια πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τη σας κανει να πυστευεται οτι οι βασεις θα ειναι οπως περσυ η θα αναιβουν κιολασ... απο την στιγμη που περσυ πηρε μονο 500 και φετος παιρνει 700 ατομα παραπανω... η περσινη προκυρηξη βγεικε μετα απο εναμιση χρονο ενω η φετηνη μετα απο ενα χρονο... και φετος τρεχουν και αλλες δυο προκυρηξεις σε καλυτερα σωματα... και εχουμε ακουσει απο πολλα ατομα που εχουν κανει τα χαρτια τους οτι φετος δεν εχουν γινει πολλες αιτησεισ... εγω το βρισκω παραλογο...
Ακριβώς έτσι έιναι Ηλία όπως τα λες. Πραγματικά φέτος είναι η ευκαιρία να περάσει κάποιος ΕΦ, γιατί αν δεν περάσει φέτος με όλες αυτές τις προκηρύξεις και τον μεγάλο αριθμό θέσεων δεν θα περάσει ποτέ. Επίσης ένας φίλος μερικές σελίδες πριν είπε ότι πέρυσι πήραν 102 επιλαχόντες τουλάχιστον, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το επιβεβαιώσουμε αλλά φανταστείτε, αν πέρυσι σε τόσα λίγα άτομα ήταν τόσοι επιλαχόντες, φέτος με 1200 άτομα και με άλλες 2 προκηρύξεις να τρέχουν μπορεί να ξεπεράσουν και τους 300. Ενώ πέρυσι ήξερα ότι είμαι έξω, φέτος που είναι και η τελευταία μου χρονιά, ελπίζω ότι θα είμαι τουλάχιστον στους επιλαχόντες, είναι ο νόμος προσφοράς και ζήτησης παιδιά. Ακόμα και ο ίδιος αριθμός ατόμων να είναι με πέρυσι που θα κάνουν αιτήσεις λόγω των πολλών θέσεων θα πέσει η βάση, αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν επιπλέον 2 προκηρύξεις που τρέχουν και που θεωρητικά θα προτιμηθούν περισσότερο από αυτούς που έχουν πολλά προσόντα και υψηλά μόρια τότε μπορούμε να πούμε ότι θα πέσουν ακόμα περισσότερο. Πέρυσι ο τελευταίος επιτυχών ήταν στα 2450 μόρια, εγώ πιστεύω φέτος ότι θα είναι κοντά στα 2250. Μακάρι να βγω αληθινός
illust έγραψε:D.Y.K έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση αλλά εννοείται ότι ένας υποψήφιος με 2200 στην Α' θα πρέπει να ανησυχεί.
Γιατι πρεπει να ανησυχει;Αν ανησυχει θα αυξησει τις πιθανοτητες του να μπει;
Θα την εκλάγω ώς σοβαρή ερώτηση και θα σου απαντήσω πως όχι δεν θα αυξήσει τις πιθανότητές του να εισαχθεί στην σχολή. Προσωπική συμβουλή μου σε αυτόν τον υποψήφιο θα είναι να αυξήσει τα μόριά του για πάν ενδεχόμενο

D.Y.K έγραψε:illust έγραψε:D.Y.K έγραψε:
Χωρίς παρεξήγηση αλλά εννοείται ότι ένας υποψήφιος με 2200 στην Α' θα πρέπει να ανησυχεί.
Γιατι πρεπει να ανησυχει;Αν ανησυχει θα αυξησει τις πιθανοτητες του να μπει;
Θα την εκλάγω ώς σοβαρή ερώτηση και θα σου απαντήσω πως όχι δεν θα αυξήσει τις πιθανότητές του να εισαχθεί στην σχολή. Προσωπική συμβουλή μου σε αυτόν τον υποψήφιο θα είναι να αυξήσει τα μόριά του για πάν ενδεχόμενο
Σοβαρη ηταν η ερωτηση. Νομιζω ειναι λιγο αργα για οποιαδηποτε αυξηση μοριων.
Ποσες αιτήσεις εχουν γινει μεχρι στιγμης πανω κατω ξέρει κανενασ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
@ Καλησπέρα παίδες! Γιατί αναφέρετε πως έχουν κατατεθεί λίγες αιτήσεις, πως το ξέρετε, ποιός σας πληροφόρησε; @ Πάντως, έχουν περάσει 11 εργάσιμες ημέρες και δεν πιστεύω ότι τις τελευταίες 4 εργ. Ημέρες θα κατατεθούν τόσες χιλιάδες αιτήσεις... Σχεδόν όσοι ήταν να αιτηθούν αιτήθηκαν... @ Τέλος να αναφερθώ στην Β' κατηγορία γιατί εκεί ανήκω. Πέρσι ο 240 είχε 26.2 μόρια, φέτος κανονικά θα έπρεπε να πέσει πάρα πολύ η βάση δεδομένου ότι: Α) οι ΕΣΣΟ είναι μία λιγότερη β) προκηρύσσεται αντί για 100 στα 240 άτομα! Γ) τρέχουν παράλληλα και άλλες 2 προκηρύξεις, δ) τα άτομα πέρσι απ'τα 26 μόρια έως 27 έχουν δυνατότητα αυξήσεως σχεδόν μόνο 1 μόριο (μόνο δίπλωμα φορτηγού), ενώ απ'τα 27 και άνω προσλήφθησαν... Πέρσι ε) απ'οτι ακούγεται οι αιτήσεις είναι λίγες... Όμως δεδομένου ότι οι τσολιάδες μοριοδοτούνται πλέον και αυτοί και η ανεργία είναι τρομακτική, πιστεύω τελικά ότι θα αναίβει λίγο δηλαδή 2700-2750 Καλή τύχη σε όλους, Α και Β κατηγορία!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Τις πυροσβεστικής δεν έχει βγει ακόμα γιατί την μετράτε δεν έχω καταλάβει, επίσης ας έχετε στο μυαλό σας ότι η ανεργία σε σχέση με πέρυσι είναι η διπλάσια. Αλλά τι λέω εγώ ε; Αφού δεν έχουνε γίνει πολλές αιτήσεις.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Ειναι κ αυτο μια αποψη.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Παιδια ειμαι ςτην β κατηγορια και εχω 2511 μορια πιςτευω ειμαι μεςα, πανω απο 2500 μορια κατα την αποψη μοθ ςτην β κατηγορια ειςαι μεςα ποςο ποιο πανω να παει 240 ατομα περνουνε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες