Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
aggelos

Δημοσίευση από aggelos »

Άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχει λόγος για τσακωμούς για το ποιος αξίζει να πάρει μόρια ή όχι. Ούτε να αναρτεί ο καθένας τα μόρια του (δεν μας ενδιαφέρει πόσα μόρια έχεις ρε φίλε). Θεωρώ πως ο σκοπός του Φόρουν είναι για να συζητήσουμε για το που θα κυμανθούν οι βάσεις (στο περίπου) και απο κει και πέρα ο καθένας μπορεί να κρίνει για τον εαυτό του... Πέρυσι στην α κατηγορία ο 960ος είχε 2240, η μοριοδότηση ήταν ίδια η ζήτηση περίπου ίδια νομίζω και πιστεύω πως δεν θα ανεβούν περισσότερο από 100 μόρια άρα η γνώμη μου είναι 2280-2310 α κατηγορία. Ευχαριστώ!

ΥΓ. Ήθελα να προσθέσω: Κάποιοι διαβάστε την προκήρυξη σωστά κ προσεκτικά ώστε να αποφευχθούν ηλ@#$%θιες ερωτήσεις περί αυτής... Κ πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει αν πήγατε ή πότε θα πάτε να καταθέσετε την αίτηση.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

hackertom έγραψε:
LEW. έγραψε:Ρε αλανια λαδωστε λιγακι να σπρωξετε την κατασταση. Εγω χθες εκανα καρτελα για μηχανη σημερα εδωσα σηματα περασα και αυριο δινω πορεια. Δευτερα η τριτη θα το χω στα χερια μου. Εχω λαδωσει οτι λαδωνεται!

Εμένα με ενδιαφέρει τι ακριβώς λάδωσες για να το έχεις την τρίτη στα χέρια σου... ;

Στείλε καμία πληροφορία με p.m αν μπορείς.

ΡΕ ΜΑΓΚΕς τελευταια στιγμη που ξυπνησατε και τρεχετε για τα διπλωματα τι περιμενατε. Και για αλλη μια φορα επιβεβαιωνετε τον κανονα, οτι ακομα και η νεα γεννια η δικια μας γεννια αντι να ειναι κατα του λαδωματος και της αναξιοκρατειας ΛΑΔΩΝΕΤΕ Για να γινουν οι δουλειες σας, εγω εχω να πω ΝΤΡΟΠΗ.
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Καλησπέρα και από μένα. Πήρα το πιστοποιητικό σήμερα φοιτητικής ιδιοτητας της αδερφης μου οποτε και η τριτεκνια ειναι κομπλε πλεον. Άυριο πρωι παω τμημα εδώ στο άσημο Ληξουράκι όπου θα είμαι ο 1 και μάλλον ο τελευταίος που θα κάνει τα χαρτιά του :).To καλό είναι ότι θα τα κανω με την ησυχια εξαλειφοντας περιπτωσεις λαθους. Καλη επιτυχια και απο μενα σε ολα τα αλανια και καλες διακοπες σε οσους εχουν απομεινει (εγω προσωπικα τωρα αρχιζω :) ... ) και μην τσακωνεστε ρε μαγκες... Ειναι κριμα...
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

vag_21 έγραψε:
hackertom έγραψε:
LEW. έγραψε:Ρε αλανια λαδωστε λιγακι να σπρωξετε την κατασταση. Εγω χθες εκανα καρτελα για μηχανη σημερα εδωσα σηματα περασα και αυριο δινω πορεια. Δευτερα η τριτη θα το χω στα χερια μου. Εχω λαδωσει οτι λαδωνεται!

Εμένα με ενδιαφέρει τι ακριβώς λάδωσες για να το έχεις την τρίτη στα χέρια σου... ;

ΡΕ ΜΑΓΚΕς τελευταια στιγμη που ξυπνησατε και τρεχετε για τα διπλωματα τι περιμενατε. Και για αλλη μια φορα επιβεβαιωνετε τον κανονα, οτι ακομα και η νεα γεννια η δικια μας γεννια αντι να ειναι κατα του λαδωματος και της αναξιοκρατειας ΛΑΔΩΝΕΤΕ Για να γινουν οι δουλειες σας, εγω εχω να πω ΝΤΡΟΠΗ.
Μεγαλε ας μη μου εβαζαν την προκυρηξη 15αυγουστο που τιποτα δεν λειτουργει και δεν θα λαδωνα τιποτα. Και αν σου ελεγαν λαδωσε αυτον η εκεινον για να μπεις για παραδειγμα σε καμια ΔΕΗ Απο την πισω πορτα με πρωτο μισθο 1800 ευρω οχι απλα θα λαδωνες θα επαιρνες λαδωτηρια και σε καθε δαχτυλο και θα μοιραζες "λαδακι" δεξια και αριστερα! Οποτε τα κυρηγματα και τις ντροπες κρατα τες για τον εαυτο σου η κανα κατηχητικο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το θέμα έληξε, συνεχίζουμε στο θέμα μας
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

Αφου διεγραψες το μνμ μου θα το θεσω αλλιως το θεμα για να αιτιολογησω την κακη μου συμπεριφορα. ΠΟΣΟ εξυπνος ειναι καποιος που βγαινει δημοσια και λεει οτι λαδωνει για να παρει διπλωματα (που ισως αποβουν μοιραια για καποιους αυριο-μεθαυριο) για να ανεβει στις θεσεις καταταξης, αρα να ριξει καποιους αλλους υποψηφιους. Και οχι με την αξια του. Με το λαδωμα... Και ποσο εξυπνος ειναι καποιος αλλος που του λεει μπραβο ; Ζειτε στον κοσμο της μερεντας μερικοι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

vag_21 έγραψε:Αφου διεγραψες το μνμ μου θα το θεσω αλλιως το θεμα για να αιτιολογησω την κακη μου συμπεριφορα. ΠΟΣΟ εξυπνος ειναι καποιος που βγαινει δημοσια και λεει οτι λαδωνει για να παρει διπλωματα (που ισως αποβουν μοιραια για καποιους αυριο-μεθαυριο) για να ανεβει στις θεσεις καταταξης, αρα να ριξει καποιους αλλους υποψηφιους. Και οχι με την αξια του. Με το λαδωμα... Και ποσο εξυπνος ειναι καποιος αλλος που του λεει μπραβο ; Ζειτε στον κοσμο της μερεντας μερικοι...

Την πάρτυ του κοιτάει δηλαδή κακό είναι; Δεν κάνει κάτι παράνομο, τα μόρια τα πήρε με την αξία του τώρα αν εσένα σε χαλάει αυτό είναι δικαιωμά σου. Πάντως σίγουρα δεν είναι ο μόνος
vag_21

Δημοσίευση από vag_21 »

Greek_Army έγραψε:
vag_21 έγραψε:Αφου διεγραψες το μνμ μου θα το θεσω αλλιως το θεμα για να αιτιολογησω την κακη μου συμπεριφορα. ΠΟΣΟ εξυπνος ειναι καποιος που βγαινει δημοσια και λεει οτι λαδωνει για να παρει διπλωματα (που ισως αποβουν μοιραια για καποιους αυριο-μεθαυριο) για να ανεβει στις θεσεις καταταξης, αρα να ριξει καποιους αλλους υποψηφιους. Και οχι με την αξια του. Με το λαδωμα... Και ποσο εξυπνος ειναι καποιος αλλος που του λεει μπραβο ; Ζειτε στον κοσμο της μερεντας μερικοι...

Την πάρτυ του κοιτάει δηλαδή κακό είναι; Δεν κάνει κάτι παράνομο, τα μόρια τα πήρε με την αξία του τώρα αν εσένα σε χαλάει αυτό είναι δικαιωμά σου. Πάντως σίγουρα δεν είναι ο μόνος

αυτο λεω. Οτι κοιταει ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ και οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ. Εμενα προσωπικα δεν με πιανει αλλα μου την σπανε τα τυπακια που ξυπνησαν ενα πρωι και ειπαν ''θα γινω ειδικος φρουρος'' και οταν μετρησαν τα μορια τους ειπαν ''ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'' ΧΑΧΑΧΑΧΑ... Το πιασες η να στο αναλυσω κι αλλο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εσύ δηλαδή τι θα έκανες ρε φίλε; Το μέλλον του θέλει να εξασφαλίσει

Υ. Γ Το ειρωνικό υφάκι να το αφήσεις για εκεί που σε παίρνει γιατί εδώ τουλάχιστον θα πρέπει να σέβεσαι μερικά πράγματα, η επιλογή είναι δικιά σου

Y. Γ1 Απαγορεύονται τα κεφαλαία
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Mr.H »

vag_21 έγραψε:
hackertom έγραψε:

Αρχές Ιουλίου ξεκίνησα την διαδικασία του διπλώματος επειδή δεν μου περίσευαν τα λεφτά. Και πάλι, αν δεν μαλακιζόντουσαν από την σχολή οδηγών τώρα θα είχα το δίπλωμα στα χέρια μου.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

Mr.H έγραψε:
vag_21 έγραψε:
hackertom έγραψε:
Εμένα με ενδιαφέρει τι ακριβώς λάδωσες για να το έχεις την τρίτη στα χέρια σου... ; Στείλε καμία πληροφορία με p.m αν μπορείς.
Αρχές Ιουλίου ξεκίνησα την διαδικασία του διπλώματος επειδή δεν μου περίσευαν τα λεφτά. Και πάλι, αν δεν μαλακιζόντουσαν από την σχολή οδηγών τώρα θα είχα το δίπλωμα στα χέρια μου.
για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει...12 μέρες έμειναν. Όποιος προλάβει πρόλαβε!11 [;) ] [;) ] [;) ]
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

vag_21 έγραψε:
αυτο λεω. Οτι κοιταει ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ και οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ. Εμενα προσωπικα δεν με πιανει αλλα μου την σπανε τα τυπακια που ξυπνησαν ενα πρωι και ειπαν ''θα γινω ειδικος φρουρος'' και οταν μετρησαν τα μορια τους ειπαν ''ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ''
Μαζί σου Εικόνα

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Δεν ασχολουμαι αλλο με πατατακηδες του πληκτρολογιου με μυαλο αμοιβαδας. Γιατι για να κανεις 1 χρονο να παρεις χαρτι αγγλικων αμοιβαδα πρεπει να εισαι. Πατατακια ε πατατακια!

Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Μαγκες κατα ταπεινη μου αποψη για α κατηγορια βλεπω βαση 2400 μορια και β κατηγορια 2500 με 2600! Μακαρι να κανω λαθος αλλα αντικειμενικα ετσι το βλεπω
jimmis23

Δημοσίευση από jimmis23 »

Πηρα τηλ. Στην αστυνομια στα κεντρικα και μου ειπαν οτι ειναι θεμα ασεπ εαν δεχθουν μονο τις βεβαιωσεις και οτι η περσι η προπερσι της ειχαν δεχθει χωρις τα ποιστοποιητικα. Ισως καποιος που ειχε δωση βεβαιωση στις προηγουμενες μπορει να μας διαφωτηση λιγο.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες