Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από asimike »

δημητρης25 έγραψε:Κ μιλησα με το παλικαρι που συγκεντρωνη τις αιτησεις! Δεν δαγκωνουν ρε. Μην κολλας! Ρωτα οτι θελεις.
αντε ρε μητσο! Με το καλο! Καλη επιτυχια και καλη δυναμη πλεον για την αναμονη!
ΕΛΛΑΣ
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Γειά σου φίλε Δημήτρη25! Και εγώ εχθές έκανα τα χαρτιά μου στην Β' κατηγορία. Πόσα μόρια συγκεντρώνεις; Καλή τύχη φίλε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Καραϊσκάκης έγραψε:Γειά χαρά μάγκες! Κατέθεσα τα χαρτιά μου εχθές και δήλωσα και το μοτοποδήλατο και την μοτοσυκλέτα, λέτε τώρα να μου μετρήσουνε το μοτοποδήλατο (1 μόριο) και όχι την μοτοσυκλέτα (3 μόρια) ; Ή θα μετρήσουνε αυτόματα την μοτοσυκλέτα που είναι και ανώτερη;
Καλή τύχη σε όλους!

Μόνο το μεγαλύτερο
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Αν σκεφτειτε ομως 8 απο καθε τμημα (που σιγα μην ειναι μονο 8 σε καθε α. Τ.) θα γινει πανικος απο αιτησεις. Να ρωτησω κατι, οποιος καταθετει τα χαρτια του ο αστυνομικος που ειναι υπευθυνος τα συγκεντρωνει τα χαρτια και τα στελνει ολα μαζι στις 5 Σεπτεμβριου που ειναι και η ληξη της προθεσμιας η τα στελνει σε καθημερινη βαση στο τελος της ημερας?
Ge0rgio

Δημοσίευση από Ge0rgio »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 έγραψε:
ge0rgio έγραψε: Καλησπερα θελω να ρωτησω αν γινετε να κανω τα χαρτια μου ενω απολυομαι 17 Οκτωμβριου με καποια βεβειση απο τη μοναδα μου η εστω οτι βρισκομαι σε αδεια απολισεως;
Αυτό δεν μπορεί να γίνει.θα τα κάνεις στην επόμενη προκήρυξη.
θα βγάλει του χρόνου προκυριξη η επειδή θα πάρει πολλά άτομα τώρα είναι χλωμο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Ge0rgio έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
ge0rgio έγραψε: Καλησπερα θελω να ρωτησω αν γινετε να κανω τα χαρτια μου ενω απολυομαι 17 Οκτωμβριου με καποια βεβειση απο τη μοναδα μου η εστω οτι βρισκομαι σε αδεια απολισεως;
Αυτό δεν μπορεί να γίνει.θα τα κάνεις στην επόμενη προκήρυξη.
θα βγάλει του χρόνου προκυριξη η επειδή θα πάρει πολλά άτομα τώρα είναι χλωμο
Αυτό δεν το ξέρει κανείς σίγουρα.. Τώρα η δική μου γνώμη είναι ότι θα πάρει αλλά λιγότερα άτομα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Βγαζω 2710 περιπου.asimake σου ερχομαι λαμογιο! Σε ευχαριστω πολυ.

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Παιδια με τ καλο στελνουνε τα χαρτια. Με τ καλο βγαινουν τα αποτελεσματα για ποτε λετε;1-2 μηνες; Περσυ ποσο καιρο εκανε?
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από dimitris mak »

Καλησπερα! Γνωριζω οτι η ερωτηση που θα κανω δεν εχει αμεση σχεση με το θεμα αλλα θα την κανω. Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει την βαση που ειχε η προκηρυξη των ειδικων φρουρων 500 ατομων, η τελευταια?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

dimitris mak έγραψε:Καλησπερα! Γνωριζω οτι η ερωτηση που θα κανω δεν εχει αμεση σχεση με το θεμα αλλα θα την κανω. Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει την βαση που ειχε η προκηρυξη των ειδικων φρουρων 500 ατομων, η τελευταια;

2450 στην Α,2764 στην Β
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από vag_21 »

δημητρης25 έγραψε:Κ μιλησα με το παλικαρι που συγκεντρωνη τις αιτησεις! Δεν δαγκωνουν ρε. Μην κολλας! Ρωτα οτι θελεις.

δηλαδη εγω ημουν το 35; Αντε ρε μητσο καλη επιτυχια.

Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Παλικάρια χαίρετε! Λίγο δύσκολο το ερωτηθέν μου αλλά πως μπορούμε να παρακολουθούμε πόσο "τρέχει" η βάση έως ότου βγούν οι τελικοί πίνακες; Ή οι πόσοι υποψήφιοι είναι; Όσο αφορά τους τσολιάδες είναι πολύ λίγοι: Απολύονται περίπου 55 άτομα ανά ΕΣΣΟ, δεν πιστεύω να επηρεάσουν πολύ τα αποτελέσματα...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

Καραϊσκάκης έγραψε: Παλικάρια χαίρετε! Λίγο δύσκολο το ερωτηθέν μου αλλά πως μπορούμε να παρακολουθούμε πόσο "τρέχει" η βάση έως ότου βγούν οι τελικοί πίνακες; Ή οι πόσοι υποψήφιοι είναι; Όσο αφορά τους τσολιάδες είναι πολύ λίγοι: Απολύονται περίπου 55 άτομα ανά ΕΣΣΟ, δεν πιστεύω να επηρεάσουν πολύ τα αποτελέσματα...
εγώ πάλι πιστεύω ότι θα μπουν αρκετοί τσολιάδες
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Δικιο εχεις δεν θα επηρεασουν πολυ
νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Μανώλης έγραψε:Αγαπητε greek_army μπορεις να ξεκαθαρησεις εναν οι παπουληδες που βγαλαμε εδω και δεκα χρονια διπλωμα για 125cc το λεγομενο Α1 παιρνουμε τα μορια για τη μηχανη να μη δινουμε τσαμπα 350αρες Δεν ειμαστε πιτσιρικαδες 24αχρονοι που πληρωνει ο μπαμπας τωρα που ειμαστε και απολυμενοι ανεργοι. Το τελευταιο μυνημα που εγραψες περι του θεματος ειναι διφορουμενο λες "125 και πανω" δηλαδη Συμπεριλαμβανεται το 125cc αρα τα παιρνω τα μορια; Ευχαριστώ
και ποιος σου ειπε οτι οι 24,25 χρονοι ειναι πιτσιρικια; Δηλάδη εσυ ποσο εισαι για να συμμετεχεις στη προκυρηξη;27 28?30; Και παλι κ εσυ πιτσιρικη εισαι. Τι το παιζεις μεγαλος κατευθειαν μπιχτη για αυτες τις ηλικιες; Κοιτα τον εαυτο ς και μη κοιτας τι κανουν οι αλλοι. Και οσο για το θεμα αν μας πληρωνει ο μπαμπας εγω ειμαι 25 και δουλευω απο 7χρονων μεσα στη θαλασσα. Οταν θα αναφερεσαι καπου θα αναφερεσαι συγκεκριμενα οχι αοριστα. Μαθετε να μιλατε!Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες