Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

Καραϊσκάκης έγραψε:Θα σχολιάσει κανείς για την Β' κατηγορία και τα 29 μόρια, εκτός του Πετράν (με όλο τον σεβασμό)

Εννοείς 2900... Αν ναι εννοείτε μέσα είσαι φίλε μου! Μου αρέσει που ρωτάς κιόλας...
Για να μην πω θα είσαι μέσα στους 50 πρώτους (προσωπική εκτίμηση)...

Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

αλεχαντρο δεν ειμαι μ. Σ... Και χαζος να μπλεκομαι σε καβγα χωρις λογο. Ο αλλος ς βγαζει τ οπλο και ς καθαριζει... Και δεν τν βρισκεις... Και εαν τον πυροβολησεις σε βαλανε μεσα... Ετσι την κανανε τν ελλαδα... Εαν ηταν οπως τν αμερικη... Και υπηρχαν αστυνομικοι τσαβουκαδες δεν κολοναν... Θα σου λεγα η εγκληματικοτητα που θα ειχε φτασει... Οι ξενοι θα βλεπαν αστυνομικο... Και θα κρυβοντουσαν... Ετσι ειναι ο υπουργος λογικο. Δεν εχει εμπιστοσυνη στον αστυνομικο... Γτ ποσα ατομα μπαινουν με βισμα χωρις κριτιρια ειτε με πανελαδικες ακομα και μ μορια ως ειδικοι φρουροι. Πολλοι δεν θα περασουν εξετασεις. Να εχουν ψυχολογικα αυτος εαν τ δωσεις ενα οπλο με την πρωτη συμπλοκη επειδι θα πανικοβληθει θα πυροβολησει μετα και αυτον θα βαλουν στην φυλακη αλλα και τν αρμοδιο υπουργο θα τον μυνησουν για τα ατομα που βαζει. Μεσω κονε. Εαν εχεις βισμα και τρελος γιοτα 3γιοτα 4 να εισαι γινεσαι γιοτα 1... Εκει καταντησαμε. Καταλαβες; Ποσοι γιοταδες γιναν γιοτα 1; Μεσω κονε; Δεν τ εχεις ακουσει; Αυτοι οι γιοταδες οσοι εχουν κονε γινονται ι1 και μπορουν ν μπουνε στην αστυνομια. Και οπως στην θητεια... Τους μετα απο λιγους μηνες... Βγηκαν γιοταδες γτ δεν αντεχαν. Ετσι θα κανουν και εκει... Θα σταματησουν. Ειδικα εαν τς πετυχει κανα τρελο περιστατικο... Τωρα οτι και να λεμε... Ειναι λογια τ αερα... Δεν μ ξερεις δεν ς ξερω δεν μπορεις να κρινεις τι ατομο ειμαι εαν ς πω θα μ βγαλεις και ψευτη λοιπον κατσε να περασουμε με το καλο και μακαρι να κανουμε υπηρεσια. ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ!

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 99

Δημοσίευση από handballer »

hackertom έγραψε:
Καραϊσκάκης έγραψε:Θα σχολιάσει κανείς για την Β' κατηγορία και τα 29 μόρια, εκτός του Πετράν (με όλο τον σεβασμό)
Εννοείς 2900... Αν ναι εννοείτε μέσα είσαι φίλε μου! Μου αρέσει που ρωτάς κιόλας... Για να μην πω θα είσαι μέσα στους 50 πρώτους (προσωπική εκτίμηση) ...
Κ εγώ αυτό πιστεύω. Θα είσαι μέσα λογικά.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Με 2400 μπαινεις
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από DinosV »

Παιδες με τα περσινα δεδομενα και εγω μεσα ειμαι λογικα λιγο πριν το τελος.2260 μορια
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ναι λογικα. Περσυ πηραμε την πρωτη ψυχρολουσια και ειδαμε πως πηγαν τα μορια σε δυσκολους καιρους. Δεν πιστευω να αναιβουν πολυ φετος, λογικα στα ιδια θα μεινουν
SELEUKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από SELEUKOS »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Με 2400 μπαινεις

χλωμο
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μεσα είσαι
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Ναι εισαι σχεδον σιγουρα μεσα
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από LEW. »

Εισαι 100% μεσα.

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από LEW. »

Παιδες να ρωτησω κατι. Μεσα στην επομενη βδομαδα θα βγαλω το διπλωμα μηχανης. Αν δεν το εχω στα χερια μου υπαρχει καποιο "προχειρο" χαρτι να προσκομισω Που να λεει οτι εχω παρει το διπλωμα?
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από illust »

LEW. έγραψε:Παιδες να ρωτησω κατι. Μεσα στην επομενη βδομαδα θα βγαλω το διπλωμα μηχανης. Αν δεν το εχω στα χερια μου υπαρχει καποιο "προχειρο" χαρτι να προσκομισω Που να λεει οτι εχω παρει το διπλωμα;

K παλι θα πρεπει να πας το διπλωμα μεχρι τις 9 σεπτεμβρη αλλιως δεν θα μετρησει
LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από LEW. »

illust έγραψε:
LEW. έγραψε:Παιδες να ρωτησω κατι. Μεσα στην επομενη βδομαδα θα βγαλω το διπλωμα μηχανης. Αν δεν το εχω στα χερια μου υπαρχει καποιο "προχειρο" χαρτι να προσκομισω Που να λεει οτι εχω παρει το διπλωμα;

K παλι θα πρεπει να πας το διπλωμα μεχρι τις 9 σεπτεμβρη αλλιως δεν θα μετρησει
ευχαριστω αδερφε θα κοιταξω να το παρω εγκαιρα εστω και αν κοστισει κατι παραπανω.

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Εγω μαγκες αυτο που εχω καταλαβει απο τους περισσοτερους εδω μεσα για τις εκτιμησεις των βασεων που κανουν ειναι οτι θα ειναι λιγο πιο κατω απο οσα μορια εχουν. Αν πχ μιλησω με καποιον που εχει 2500 μορια θα με πει οτι η βαση θα ειναι περιπου 2400, αν μιλησω με καποιον που εχει 2350 θα πει οτι η βαση θα ειναι το πολυ 2300, εχω μιλησει ακομα και με ατομο που ειχε 2150 το παιδι και με ελεγε οτι πιστευει οτι η βαση θα πεσει στα 2100. Γιατι δεν κανετε αντικειμενικα τις εκτιμησεις σας; Να εχετε αισιοδοξια αλλα να μη κρυβεστε πισω απο το δαχτυλο σας και μη πρεσαρετε με καποιον αν θα πει την γνωμη του και δεν συμφωνειτε μαζι του.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από 310LELE »

Εγω παντως μαζευω 1000 μορια... (η βαση του 10 καταργηθηκε σωστα;) Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες