ΣΣΕ: Η ζωή στη Σχολή

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Alex4
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alex4 »

Λοιπον, εγω ειμαι 2ετης στη ΣΣΕ.
Οποιος θελει να μπει πρεπει να το σκεφτει πολυ καλα. Η ζωη στη Σχολη ειναι δυσκολη τοσο απο Στρατιωτικης, οσο και απο Ακαδημαϊκης αποψης.
Για οσους νομιζουν οτι η ΣΣΕ ειναι κατι σαν τη ΣΣΑς ειναι γελασμενοι πληρως.
Οι υπηρεσιες θα σου κοβουν τα μισα ΠΣΚ ενω επισης η σχολη νοιαζεται κυριως για την εξωτερικη της εικονα παρα για τους ευελπιδες.
Περισσοτερες πληροφοριες δεν μπορω να δωσω διοτι θα παραβω τους κανονες Στρατιωτικης Ασφαλειας (για οσους ξερουνΕικόνα )
mich
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mich »

Δεν πειραζει ρε αλεξ :-ρ ας ζοριστουμε για αυτο θα παμε οχι για να κανουμε διακοπες! Εικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από kallitexnis »

Alex4 έγραψε:Λοιπον, εγω ειμαι 2ετης στη ΣΣΕ.
Οποιος θελει να μπει πρεπει να το σκεφτει πολυ καλα. Η ζωη στη Σχολη ειναι δυσκολη τοσο απο Στρατιωτικης, οσο και απο Ακαδημαϊκης αποψης.
Για οσους νομιζουν οτι η ΣΣΕ ειναι κατι σαν τη ΣΣΑς ειναι γελασμενοι πληρως.
Οι υπηρεσιες θα σου κοβουν τα μισα ΠΣΚ ενω επισης η σχολη νοιαζεται κυριως για την εξωτερικη της εικονα παρα για τους ευελπιδες.
Περισσοτερες πληροφοριες δεν μπορω να δωσω διοτι θα παραβω τους κανονες Στρατιωτικης Ασφαλειας (για οσους ξερουνΕικόνα)
Τους ξέρουμε 2ετή. Σ. Κ. Απ'έξω κι ανακατωτά. Σε ποιό τάγμα είσαι; Ποιόν είχες διπλανό; Σώματα ή όπλα;
2ετή από που είσαι; Έχω πολλούς φίλους στη σσε. Θα δώσω και 'γώ κατατακτήριες για σσε. Αν και θα ήμουν 4άρι τώρα... Αχ...

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τι εννοεις με το οτι θα απογοητευτει; Εννοεις απο θεμα πειθαρχειας; Ειμαι στο πιο αυστηρο και δυσκολο ΤΔΑ, αλλα εχω ρωτησει και φιλους μου στην ΣΣΕ που λενε οτι δεν ειναι και κατι το τρομερο. Διορθωσε με αν κανω καποιο λαθος αλλα λενε οτι ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το ολο θεμα. Ευχαριστω
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

μυλος έγραψε:Τι εννοεις με το οτι θα απογοητευτει; Εννοεις απο θεμα πειθαρχειας; Ειμαι στο πιο αυστηρο και δυσκολο ΤΔΑ, αλλα εχω ρωτησει και φιλους μου στην ΣΣΕ που λενε οτι δεν ειναι και κατι το τρομερο. Διορθωσε με αν κανω καποιο λαθος αλλα λενε οτι ειναι περισσοτερο ψυχολογικο το ολο θεμα. Ευχαριστω
Γιατί σε σχέση με τη ΣΣΕ η ΣΜΥ είναι Κολλέγιο και η Αστυφυλάκων εκδρομή.
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Το ξερω, αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο αυτο. Εμενα με νοιαζει να ξερω αν εχω ελπιδες να περασω του χρονου στην ΣΣΕ που μ αρεσει πολυ! Ξερω τη διαφορα¨επιπεδου΄΄ που υπαρχει και δεν αντιλεγω
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

μυλος έγραψε:Το ξερω, αλλα δεν με ενδιαφερει και τοσο αυτο. Εμενα με νοιαζει να ξερω αν εχω ελπιδες να περασω του χρονου στην ΣΣΕ που μ αρεσει πολυ! Ξερω τη διαφορα¨επιπεδου΄΄ που υπαρχει και δεν αντιλεγω
Για "οπλατζής"έχεις πιστεύω και πολλές μάλιστα.
aris_zn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aris_zn »

Φιλε γιαννη91 ειμαι 1ετης στη σσε. Διαβασα τα μηνυματα σου και απ οτι φαινεται γουσταρεις πολυ να πας στρατο. Ο στρατος ομως δεν ειναι οπως τον φανταζεσαι τωρα. Η σχολη δεν ειναι οπως την περιμενεις. Αν το επιλεξεις να μπεις θα περασεις πολλες δυσκολιες και μερικες φορες θα νιωθεις μπερδεμενος για το αν εκανες καλα η οχι που την επελεξες. Σκεψου το καλα πριν τιν επιλεξεις. Αν αγαπας το επαγγελμα του αξιωματικου(στην πραγματικοτητα ειναι λειτουργημα)τοτε μην διστασεις. Αλλα αν σε ελκυει ο μισθος και η αποκατασταση καλυτερα ξεχνα οτι υπαρχει η σσε.
Giannis91
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Giannis91 »

aris_zn έγραψε:Φιλε γιαννη91 ειμαι 1ετης στη σσε. Διαβασα τα μηνυματα σου και απ οτι φαινεται γουσταρεις πολυ να πας στρατο. Ο στρατος ομως δεν ειναι οπως τον φανταζεσαι τωρα. Η σχολη δεν ειναι οπως την περιμενεις. Αν το επιλεξεις να μπεις θα περασεις πολλες δυσκολιες και μερικες φορες θα νιωθεις μπερδεμενος για το αν εκανες καλα η οχι που την επελεξες. Σκεψου το καλα πριν τιν επιλεξεις. Αν αγαπας το επαγγελμα του αξιωματικου(στην πραγματικοτητα ειναι λειτουργημα)τοτε μην διστασεις. Αλλα αν σε ελκυει ο μισθος και η αποκατασταση καλυτερα ξεχνα οτι υπαρχει η σσε.
Φιλε Αρη το εχω σκεφτει πολυ σοβαρα και ειμαι 1000% σιγουρος για την επιλογη μου. Το θελω οσο τιποτα αλλο και ο μισθος ειναι κατι που δεν ερχεται πρωτο στις πρωτερεοτητες μου. Πρωτα θελω να κανω αυτο που μου αρεσει και που αγαπω και υστερα θα με απασχολησει ο μισθος. Το ξερω οτι εχει πολλες δυσκολιες ο δρομος πο διαλεγω αλλα ειμαι διατεθημενος να επιμενω και να υπομενω σε οτι μου τυχει στον δρομο μου για την σχολη.

Και κατι ασχετο μηπως ξερεις κανα 1ετη απο αργυρουπολη στην σχολη;

aris_zn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aris_zn »

Θα σε γελασω. Ειμαστε 200 ελληνες πρωτοετεις. Αν μου πεις επιθετο ισως να τον ξερω
ΤΑΚΗΣ
Λοχίας
Λοχίας
Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
Επάγγελμα: μαθητης

Δημοσίευση από ΤΑΚΗΣ »

Αυτο που λενε οτι πολλοι φευγουν στις προτες μερες ειναι αληθεια; Α και κατι ακομα πρεπει να εισαι πολι γυμνασμενος για να μπεις;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι είναι αλήθεια ότι πολλοί φεύγουν τις πρώτες ημέρες και νομίζω τους δίνουν και περιθώριο κάποιων ημερών για να παραιτηθούν.

Γυμνασμένος σαν body builder φυσικά όχι. Αυτό που χρειάζεται περισσότερο είναι αντοχή.
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Όπως σου τα λέει ο NASSOS. Μέρες δεν δίνουν απλά όταν μπείς να'σαι προετοιμασμένος... Τις πρώτες μέρες καταγράφονται οι περισσότερες παραιτήσεις διότι συνειδητοποιούν οι πρωτοετείς που μπήκαν. Επίσης η καλή συμπεριφορά στο διπλανό σου και ο σεβασμός στους ανωτέρους σου είναι καλός οιωνός ώστε να περάσεις "αναίμακτα" την πρώτη σου χρονιά.
ΤΑΚΗΣ
Λοχίας
Λοχίας
Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
Επάγγελμα: μαθητης

Δημοσίευση από ΤΑΚΗΣ »

Ρε παιδια σορρυ και για τις πολλες ερωτισεις αλλα μια τελευταια ακουγεται οτι οι μεγαλιτεροι 2ετης και πανω κανουν καψωνια στους προτοετης ειναι αληθεια αυτο και αν ναι τι τους κανουν;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Οι τελειοφοιτοι είναι που σου κάνουν καψώνια και σπάσιμο νεύρων.

Ό, τι μπορείς να φανταστείς.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης