Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
2500 είναι καλά για β κατηγορία;
Εχω χασει το βιβλιαριο υγειασ... Λες να μην με δεχτουνε για αυτο; Γιατι στην προκηρυξη το ζηταει... Που το θυμηθηκανε... ;
Εχω χασει το βιβλιαριο υγειασ... Λες να μην με δεχτουνε για αυτο; Γιατι στην προκηρυξη το ζηταει... Που το θυμηθηκανε... ;
Οι τσολιαδες ειναι που μπερδευουν λιγο τα πραγματα...
Παιδιά το δίπλωμα το βγάζεις πότε θα στο στείλουν από κάτω που είναι μπουρδέλο τα πράγματα ! Κάνουν 1 μήνα + να έρθει!
Σε περίπτωση που το δηλώσεις και δεν έρθει τι γίνεται;
Σε περίπτωση που το δηλώσεις και δεν έρθει τι γίνεται;
Γιωργο πρεπει ολα τα αδερφια να ειναι κατω απο 24
Πατε καλα ρε 2700 στην α δηλαδη στην β πόσο θα παει 3500;
Αν δεν το δηλωσεις δεν το μετρανε! Θα κατεβω στην αθηνα να το παρω ο ιδιος αν χρειαστει...
Καλημέρα παιδιά,
τα περσινα αποτελέσματα για την πρώτη κατηγορία τι βάση είχαν και πόσα άτομα είχαν κάνει αίτηση;
τα περσινα αποτελέσματα για την πρώτη κατηγορία τι βάση είχαν και πόσα άτομα είχαν κάνει αίτηση;
Dimitris Rio έγραψε:Πολυ φοβαμαι φιλεμου πως 26000 Θα ειναι η βαση στην Α κατηγορι... Μηλαμε για 100δες τσολιαδες.
μην ακουτε ρε οτι λεει ο καθενας! Δεν υπαρχει περιπτωση η βαση σε α να ειναι πανω απο 2500 κ σε β πολυ πανω απο 2600! Μην τρελαθουμε! Ποσοι τσολιαδες θα ειναι με ολα Τα δηπλωματα, πολυτεκνοι, με απολητυριο καλο κ με ξενη γλωσα; Ελα! Πατηστε λιγο στην γη κ μην ακουτε τον καθενα! Για γιατρους ψαχνουν η για αστροφυσικους; !
Πες τα @PETRAN βέβαια ο καθένας την γνώμη του λέει αλλά είπαμε ρε παιδιάόλοι με 18-19 απολυτήριο - αγγλικά - διπλώματα και... Και... Και... Δεν είναι...
αλεξ έγραψε:Αν δεν το δηλωσεις δεν το μετρανε! Θα κατεβω στην αθηνα να το παρω ο ιδιος αν χρειαστει...
Φίλε αλεξ και να κατέβεις έτοιμο δεν νομίζω να στο έχουνε... Ελλαδάρα ζούμε μην το ξεχνάς...
Μαρία έγραψε:Καλημέρα παιδιά,
Καλημέρα Μαρία. Σε ποια κατηγορία ανήκεις; Α ή Β;
PETRAN έγραψε:Dimitris Rio έγραψε:Πολυ φοβαμαι φιλεμου πως 26000 Θα ειναι η βαση στην Α κατηγορι... Μηλαμε για 100δες τσολιαδες.
μην ακουτε ρε οτι λεει ο καθενας! Δεν υπαρχει περιπτωση η βαση σε α να ειναι πανω απο 2500 κ σε β πολυ πανω απο 2600! Μην τρελαθουμε! Ποσοι τσολιαδες θα ειναι με ολα Τα δηπλωματα, πολυτεκνοι, με απολητυριο καλο κ με ξενη γλωσα; Ελα! Πατηστε λιγο στην γη κ μην ακουτε τον καθενα! Για γιατρους ψαχνουν η για αστροφυσικους;
Άρα με 2400 για Α' κατηγορία (συμπεριλαμβανομένου Καλού απολυτήριου σε περίπτωση ισοβαθμίας) να ελπίζουμε η να μην μπούμε καν στον κόπο;

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Λοιπον 18.1 απολυτηριο.διπλωμα μηχανης κ γ κατηγοριας 200+300 μορια.
εφεδρος αξι.500 μορια.
αγγλικα 200 μορια.
συνολο 3010
ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ;
Λοιπον 18.1 απολυτηριο.διπλωμα μηχανης κ γ κατηγοριας 200+300 μορια.
εφεδρος αξι.500 μορια.
αγγλικα 200 μορια.
συνολο 3010
ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
γιατι ρε πετραν εσυ θεωρεις οτι 2500 για Α και 2600 για Β ειναι λιγο; Ποσο αλλο να παει; Θα δουμε ομως...PETRAN έγραψε:μην ακουτε ρε οτι λεει ο καθενας! Δεν υπαρχει περιπτωση η βαση σε α να ειναι πανω απο 2500 κ σε β πολυ πανω απο 2600! Μην τρελαθουμε! Ποσοι τσολιαδες θα ειναι με ολα Τα δηπλωματα, πολυτεκνοι, με απολητυριο καλο κ με ξενη γλωσα; Ελα! Πατηστε λιγο στην γη κ μην ακουτε τον καθενα! Για γιατρους ψαχνουν η για αστροφυσικους;Dimitris Rio έγραψε:Πολυ φοβαμαι φιλεμου πως 26000 Θα ειναι η βαση στην Α κατηγορι... Μηλαμε για 100δες τσολιαδες.
Καλησπέρα και απο μένα. Παρακολουθώ το site παρα πολύ καιρό και θέλω να σας πω οτι δεν πρέπει να αγχώνεστε για το τι λέει Ο καθένας εδω μέσα. Αυτά που λέγονται ειναι καθαρά αυτά που πιστεύει ο καθένας. Το οτι έδωσε μόρια στην προεδρική φρουρά δεν σημαίνει οτι οι βάσεις θα ανέβουν. Μην ξεχνάτε οτι παίρνει 1200 άτομα και κανένας μα κανένας δεν γνωρίζει ποσο θα είναι οι βαση. Πέρυσι λέγανε 2700 στην α' τα ίδια πρόπερσυ παλι τα ίδια και όλοι πέσανε έξω. Δεν θέλω να πω εναν αριθμό για βάση το μόνο που θα πώ είναι οτι όσοι έχουν στην α' 2250-2300 είναι πολύ καλά! Μην ξεχνάτε και τους επιλαχόντες. Σας εύχομαι καλή επιτυχία!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες