Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
greek εγω θελω να ξεχασω οτι ειδα στις παραλιες! Ακομη ψαχνω τα ματια μου. Οχι τιποτα αλλο, αλλα ειχα κ την γυναικα μαζι. Επρεπε να ημουν κυριος!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Καλά να πάθεις που πας διακοπές με γυναίκα 

-
- Ταξίαρχος
Εχω κ τον αυγουστο 5 ημερες αδεια! Ηδη εχω ανοιξει τους χαρτες μου κ ετοιμαζω αποβαση σε νησο του αιγαιου με κολλητο για καταστασεις εμπλοκης με τουριστριες-ελληνιδες! Πηγα τωρα με την γυναικα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο... Αλλα θα κοιταω τα βραδια ψηλα στον ουρανο μην πεσει με αλεξιπτωτο κ μετα ποιος με σωζει
. Διακοπες κ περαστε καλα ρε! Δικιο εχει ο greek.

Πεταχτηκες κ εσυ απ το πουθενα ομως δικε μου! Τελος παντων. Μακαρι να μπορουσαμε να παμε κ εμεις διακοπες! Τουριστικη δουλεια βλεπεις. Καλες διακοπες σε οσους μπορουν
Ναι μαγκες Μηπως να σκεφτοσασταν οτι οσοι επι τον πλειστον λιωνουν καλοκαιριατικα στον υπολογιστη είναι άνεργοι και ψάχνουν για μια σοβαρη δουλεια απο το πρωι ή το βραδυ; Τωρα τι διακοπες μου λετε εσεις κτλπ ουτε για καπνο δν εχουμε
Ρε παιδια εχω απολυτιριο γενικου λυκειου με 11 και ολα τα διπλωματα ειμαι 23 χρονων εχω ελπιδες τι λετε ας απαντισει καποιος.
-
- Στρατηγός
Ωραία ρε μάγκες αφού η προκήρυξη δεν εχει βγει ακόμα γιατί τσακώνεστε σαν τα κοκόρια;
Ποιος τσακωνετε μωρε... Ειμαστε μια ευχαριστη ατμοσφαιρα ειμαστε
-
- Στρατηγός
DEME έγραψε:Ρε παιδια εχω απολυτιριο γενικου λυκειου με 11 και ολα τα διπλωματα ειμαι 23 χρονων εχω ελπιδες τι λετε ας απαντισει καποιος.
Δυστηχώς δεν έχεις
Σελίδα 50 την 12-5-2011 και ξέχασε οριστικά το χαρακτηρισμό [[ Επαγγελματικό]] γιατί στη συγκεκριμένη Προκήρυξη δεν σε βοηθά πουθενά.hackertom έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,
Γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται στο δίπλωμα ΦΟΡΤΗΓΟΥ πλέων το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) ... ; Τι είναι αυτό ... ; Όση έχουν δίπλωμα για φορτηγό ήδη θα πρέπει να βγάλουν και το (ΠΕΙ) ... ; Και κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να συμπεριληφθεί το ΠΕΙ στην προκήρυξη αν θα βγει... ; Θα πιάνει EXTRA μόρια η θα το βάλουν σαν EXTRA κατηγορία φορτηγού και Φορτηγού με ΠΕΙ... ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Καλημερα σε ολους και καλη μας επιτυχια οταν βγει η προκηρυξη. Η μοναδικη αλλαγη που θα γινει συμφωνα με τον νομο 3938 ειναι η μοριοδοτηση της προεδρικης φρουρας και καμια αλλη ουτε γνωση αγγλικων ουτε τιποτα...
Εγω παντως φοβαμαι για ηλικια παιδια. Το 26 πιστευω θα γινει οριο
Ωαραιος bill
Και δεν ξερουμε επισημα πόσα θα παρουν οι τσολιάδες
-
- Ταξίαρχος
Δεν νομιζω να παει 26 πετραν! Πολυ δυσκολο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: AnastasiAkiriAziDOu και 6 επισκέπτες