Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Cpt.Tsakalof έγραψε: Λοιπόν αλάνια την βοήθεια σας παρακαλώ:-Απολυτήριο λυκείου 16,9-Δίπλωμα αυτοκινήτου (ερασιτεχνικό)

-Δίιπλωμα μηχανής (απεριόριστο)

-Πολύτεκνος

-Ειδικές δυνάμεις (οπλίτης όχι ΔΕΑ)

-Lower

Μπορεί κάποιος να μ πει πόσα μόρια έχω και τις πιθανότητες εισαγωγής μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

φιλαρακι εχεις 2990 μορια... Εισαι μεσα σιγουρα [:) ]
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Κοιταξε. Ουτε εμενα συμφερει να παρει μορια η φρουρα αλλα δεν ξερουμε ακομη αν θα παρει κ ποσα ετσι; Δεν εχω αναγκη να αποδειξω αν ημουν ασπροπυργο η οχι γιατι πολυ απλα δεν θα μοριοδοτησεις εσυ τα χαρτια μου. Ξερεις ποσα ατομα βαλαν βυσμα για να περασουν αλεξ/τα κ εμεις τρεχαμε σαν τους μακακες για να κανουμε τους χρονους; Πολλοι σε ενημερωνω! Κ ειχαμε αρκετους"κουραδες"κ στην σχαλ κ στην μοιραασε να ξερω εγω που ημουν οντως εκει.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

Καλησπέρα παιδιά,

Γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται στο δίπλωμα ΦΟΡΤΗΓΟΥ πλέων το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) ... ; Τι είναι αυτό ... ; Όση έχουν δίπλωμα για φορτηγό ήδη θα πρέπει να βγάλουν και το (ΠΕΙ) ... ; Και κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να συμπεριληφθεί το ΠΕΙ στην προκήρυξη αν θα βγει... ; Θα πιάνει EXTRA μόρια η θα το βάλουν σαν EXTRA κατηγορία φορτηγού και Φορτηγού με ΠΕΙ... ;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Με 2220 υπαρχει καμια ελπιδα ρε παιδια; Α κατ.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
o tolmwn nika
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από o tolmwn nika »

Μιλαγα με εναν αλεξιπτωτιστη και μου ειπε οτι παιρνουν παραπανω μορια απο τους αλλους καταδρομεις. Ισχυει η παπατζα ειναι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

o tolmwn nika έγραψε:Μιλαγα με εναν αλεξιπτωτιστη και μου ειπε οτι παιρνουν παραπανω μορια απο τους αλλους καταδρομεις. Ισχυει η παπατζα ειναι;

Πες του να πέσει και να πάρει 50
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

o tolmwn nika έγραψε: Μιλαγα με εναν αλεξιπτωτιστη και μου ειπε οτι παιρνουν παραπανω μορια απο τους αλλους καταδρομεις. Ισχυει η παπατζα ειναι;
οτι ναναι σου ειπε, τα ιδια για ολους ειναι [;) ]
το νου σου...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

hackertom έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, Γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται στο δίπλωμα ΦΟΡΤΗΓΟΥ πλέων το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) ... ; Τι είναι αυτό ... ; Όση έχουν δίπλωμα για φορτηγό ήδη θα πρέπει να βγάλουν και το (ΠΕΙ) ... ; Και κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να συμπεριληφθεί το ΠΕΙ στην προκήρυξη αν θα βγει... ; Θα πιάνει EXTRA μόρια η θα το βάλουν σαν EXTRA κατηγορία φορτηγού και Φορτηγού με ΠΕΙ... ;
Το θέμα αυτό το έχουμε συζητήσει στις προηγούμενες σελίδες. Εγω έχω πάρει τα μόρια χωρίς αυτή την μα@#κια που σου ειπαν, τοχεις δεν τοχεις τα ίδια μόρια είναι.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από hackertom »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
hackertom έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, Γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται στο δίπλωμα ΦΟΡΤΗΓΟΥ πλέων το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) ... ; Τι είναι αυτό ... ; Όση έχουν δίπλωμα για φορτηγό ήδη θα πρέπει να βγάλουν και το (ΠΕΙ) ... ; Και κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να συμπεριληφθεί το ΠΕΙ στην προκήρυξη αν θα βγει... ; Θα πιάνει EXTRA μόρια η θα το βάλουν σαν EXTRA κατηγορία φορτηγού και Φορτηγού με ΠΕΙ... ;
Το θέμα αυτό το έχουμε συζητήσει στις προηγούμενες σελίδες. Εγω έχω πάρει τα μόρια χωρίς αυτή την μα@#κια που σου ειπαν, τοχεις δεν τοχεις τα ίδια μόρια είναι.

Μήπως θυμάσαι να μού πεις σε πια σελίδα πάνω κάτω να διαβάσω την συζήτηση... (εάν θυμάσαι; )
Γιατί είναι και 70+ σελίδες.

Πάντως συμφωνώ όντως είναι μεγάλη Μ@λακία αυτό!+ τα extra ευρό που χάνεις! Ελπίζω να μην το βάλουν μέσα γιατί πρέπει να ξανά δώσω 90 λεπτά οδήγησης + διάβασμα το βιβλίο ! Έλεος πια δηλαδή το έχουν παρα"μ"αμίσει... Πφφφ
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Cpt.Tsakalof έγραψε:Λοιπόν αλάνια την βοήθεια σας παρακαλώ:-Απολυτήριο λυκείου 16,9
-Δίπλωμα αυτοκινήτου (ερασιτεχνικό)

-Δίιπλωμα μηχανής (απεριόριστο)

-Πολύτεκνος

-Ειδικές δυνάμεις (οπλίτης όχι ΔΕΑ)

-Lower

Μπορεί κάποιος να μ πει πόσα μόρια έχω και τις πιθανότητες εισαγωγής μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ρε φιλε βαση λογικής πάντα... Με 17 σχεδόν απολυτηριο θα πρέπει να πέρασες σε μια πολύ καλή Σχολή αει. Γιατι να πας για ειδικός φρουρός;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

hackertom έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, Γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται στο δίπλωμα ΦΟΡΤΗΓΟΥ πλέων το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) ... ; Τι είναι αυτό ... ; Όση έχουν δίπλωμα για φορτηγό ήδη θα πρέπει να βγάλουν και το (ΠΕΙ) ... ; Και κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να συμπεριληφθεί το ΠΕΙ στην προκήρυξη αν θα βγει... ; Θα πιάνει EXTRA μόρια η θα το βάλουν σαν EXTRA κατηγορία φορτηγού και Φορτηγού με ΠΕΙ... ; Το θέμα αυτό το έχουμε συζητήσει στις προηγούμενες σελίδες. Εγω έχω πάρει τα μόρια χωρίς αυτή την μα****κια που σου ειπαν, τοχεις δεν τοχεις τα ίδια μόρια είναι. Μήπως θυμάσαι να μού πεις σε πια σελίδα πάνω κάτω να διαβάσω την συζήτηση... (εάν θυμάσαι;) Γιατί είναι και 70+ σελίδες. Πάντως συμφωνώ όντως είναι μεγάλη Μ@λακία αυτό!+ τα extra ευρό που χάνεις! Ελπίζω να μην το βάλουν μέσα γιατί πρέπει να ξανά δώσω 90 λεπτά οδήγησης + διάβασμα το βιβλίο ! Έλεος πια δηλαδή το έχουν παρα"μ"αμίσει... Πφφφ
Δυστυχώς δεν θυμαμαι καθολου φιλε μου... Η αλήθεια είναι πολλές οι σελίδες. Εικόνα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από PETRAN »

Καλα ς λεει ρε φιλε τσακαλοφ. δεν ξερω εαν γινοταν να περνουσες στην σχολη αστ/κων με τοσο καλους βαθμους. να μου πεις οτι κανει κεφι ο καθενασ
Άβαταρ μέλους
Starseeds
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Starseeds »

Πες τα φιλε μου, που σκαγαν τα τηλεφωνα για να πανε τα βισματα αλεξιπτωτιστες και επειδη ειχα σταμπαρει καποιους ουτε καν 5 ελξεις δεν καναν. Για καμψεις και το μιλι δε το συζητω... Πρωτοι απτο τελος. Και τοτε σε μας το προηγουμενο βραδυ στην βραδυνη μας πηγαν 16αρα πορεια. Οποτε στο γυρισμο στο κεντρο τεζα ολοι χε χε! Αλλα ομως τους τιμωρησε ο Θεος καποιους, που στο πρωτο αλμα ειχαν κουρνιαστει και δεν πεφταν και ουρλιαζαν. Τι να λεμε τωρα...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Δεν μπορω να καταλαβω ρε μαγκες το κολλημα σας.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Τραβάτε στις παραλίες ρε, βγείτε να πιείτε καμία μπύρα να στανιάρετε. Σας έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι και κάθεστε και λέτε για έλξεις, αλεξιπτωτιστές και πορείες. Σοβαρευτείτε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες